2017. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 45 Augusztusban ismét visszatértünk a Zsuzsanna szárnyba 4 napra. A Hotel évek óta visszajáró vendégei vagyunk. Eddig minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat, most másodszor nyaraltunk itt Oliviával. A Wellness részleg, a konyha, az ételek választéka jó, a személyzet előzékeny, udvarias. A környezet, a hatalmas ősfák, a park, a kis patak csodálatos.
A játszótér kissé szegényes, bővíteni kéne. játszószoba inkább csak az egészen kicsiknek (kb. 1-3 éves) való. Most manzárd szobát kaptunk, ami kissé furcsa volt, mert nagyon magasan volt az ablak, szinte nem volt kilátás. A szervízdíj összege rendkívül magas. Azért még visszatérünk ide.
2017. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 45 07. 24-től 27-ig voltunk a szállodában. A foglaláskor (50%előleg utalva) kértünk fellépőt és WC szűkítőt kis unokánknak. Utazás előtti napon telefonon egyeztettem a szállodával, hogy tudják-e biztosítani, mert, ha nem, akkor visszük az itthonit. A válasz: Igen. Érkezéskor csak egy törött fellépő volt, WC szűkítő nem.
Többszöri jelzésemre az volt a válasz, hogy eltűnt, intézkednek. Azóta is. . . . ! ! ! A 16 kg-os unokám a WC peremén támaszkodott, vagy én tartottam használatkor. A WC kagyló egyébként is olyan magasra van felszerelve, hogy a 180 cm-es férjemnek sem ért le a lába, nekem is nagyon kényelmetlen volt. A hotel többi vendége is panaszkodott emiatt. A 241-es szobában a zuhanykabin ajtaja minden alkalommal kiesett a helyéről, nekünk kellett visszatenni. A mosdókagyló állandóan kluttyogott, a víz nagyon nehezen folyt le. Gondolom dugulás miatt. A szobában a TV nem működött, de ezt a hibát percek alatt elhárította a műszaki személyzet. A távirányítón ragacsos mocsok, melyet én csutakoltam le. Kábelt kellett cserélni az asztal mögött. A kimozdított asztal mögött vastagon állt a por és a porcica. A szoba takarítását alaposabban kéne végezni. A fürdőszoba tiszta volt. A Wellness részleg, az étterem remek. Az ételek választéka és minősége kiváló, a személyzet rendkívül udvarias. Külön köszönet Boginak, a szálloda animátorának az odaadó munkájáért. Oliviánk nagyon élvezte a foglalkozásokat. Összességében jól éreztük magunkat, szeretnénk jövő nyáron is visszatérni:
2016. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55 Sajnos 08. 10-11-én rossz idő volt, ezért csak a fedett Wellness részlegben tudtunk "lubickolni", pedig nagyon sok vendég volt a szállodában, ennek ellenére nem éreztünk zsúfoltságot. Az úszómesterek kérésünkre hoztak be pihenőágyakat, rendkívül előzékenyek voltak . 12-én már a kinti fűtött medencét is tudtuk "élvezni".
A szobaasszonyok munkájával és az éttermi dolgozók munkájával maximálisan elégedettek voltunk. A gyermekprogramok is nagyon változatosak voltak. Külön köszönetet szeretnénk mondani a "Visi mókus" óvónénik munkájának, mellyel játékosan tanították, fejlesztették a gyerekeket. Oliviánk nagyon élvezte. Köszönet a Hotel minden dolgozójának! Biztos, hogy ide még visszatérünk!
2016. február 16.gyerekekkel járt itt 55 Kis unokánkkal jártunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Gyermekbarát szálloda valóban. A gyermekmedence, a pancsoló, a játszóház labirintus nagyon tetszett, Oliviánk nagyon élvezte. Kár, hogy a kreatív szoba hétköznap nem volt nyitva, de gondolom ez a holtidény miatt van. Az étterem kínálata változatos volt, az ételek minősége jó.
A személyzet udvarias, előzékeny, a szoba kényelmes és tiszta volt. Mindennel meg voltunk elégedve. Biztosan visszatérünk még ebbe a szállodába. Minden ismerősömnek ajánlani fogom.
2015. november 5.a párjával járt itt 15 Az árak és a színvonal nincs arányban. Szoba: Érkezéskor a fürdőszoba világítása nem volt megfelelő. A recepción közölték, hogy vasárnap nincs bent szerelő, majd hétfőn megnézi a világítást. A szobaasszony intézkedésének köszönhetően kaptunk egy másik szobát. Abban is "hangulatfény" fogadott a fürdőszobában,de egy fokkal jobb volt.
Másnap (hétfőn) kicserélte a szerelő az égőket. Egyébként a tisztaságra megfelelő volt. Wellness: A kinti zuhany használhatatlan volt, rozsdás, koszos. A gyermekmedencének nevezett és hozzá kapcsolódó medence vize konkrétan hideg volt. A személyzet egyébként rendkívül udvarias. Jó programokat szerveztek. Étterem:Az ételek, a kínálat, a hiány pótlása kritikán aluli. Ha nem mentünk a reggeli és a vacsora kezdeti időpontjában, már nem volt választék. Közölték, hogy ELFOGYOTT. Rajtunk kívül más vendég is panaszkodott emiatt. Ezt a szállodát senkinek nem fogom ajánlani! ! !
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk a párommal ezen a csodálatos helyen. Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel és a környezete gyönyörű, ízlésesen van kialakítva a növényzet, a dekoráció, a kiegészítők. Nagyon tetszik az átlátszó üveg járófelület a negyedik emeleten és a Wellness emeletén.
A személyzet kedvessége, segítőkészsége, a kiszolgálás (A recepción, az étteremben és a Wellnessben is) maximális. A tisztaság kifogástalan. A takarítószemélyzet külön köszönetet érdemel. A Wellnessben folyamatosan végezték a takarítást, a síkosságmentesítést, anélkül, hogy zavarták volna a vendégeket. Az ételek nagyon finomak, változatosak. A szoba nagyon szép és tiszta. A gyermekbarát szolgáltatás is nagyon tetszett, ha legközelebb jövünk, elhozzuk magunkkal a kis unokánkat is. 2 dolog zavart:
A Wellnessben a csúszós járólap. Balesetveszélyes! Az étteremben a kenyér nincs felszeletelve, így a vendégek maguk vágták fel, összefogdosva a pékárút. Nem mindenki használta a kikészített szalvétát. Nem tartom higiénikusnak, azt sem, hogy annyi vendég fogdossa össze a kést is, amivel szeletelt. Praktikusabb és higiénésebb lenne szeletelve kitenni a pékárút a kosarakba. Az italok ára nagyon magas. Egyébként nagyon jó volt ez a pár nap ezen a "csúcshelyen", de ez nem a domborzati viszonyokra vonatkozik. Biztos, hogy még ide eljövünk! Köszönünk mindent!
2014. július 28.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. 3 éjszakát töltöttünk itt május végén. Sajnos egyik napon esett az eső. A személyzet rendkívül udvarias, segítőkész. A szoba tiszta, kényelmes volt. A wellness részlegben is tisztaság volt, az itt dolgozó személyzet is nagyon előzékeny és kedves.
Jók a különböző medencék, a szaunák, de jó lenne egy kültéri medence is. A napozóterasz tetszett. Rossz idő esetén is igazán jól érezheti magát az ember. Akár az egész napot el lehet tölteni a wellness részlegben. Az ételek finomak voltak, bár a vacsoránál bizonyos ételek állítólag már "elfogytak", pedig este 7 óra után mentünk vacsorázni. Mindezek ellenére nagyon jó volt ez a pár nap, amit itt töltöttünk. Biztos, hogy még eljövünk ide máskor is.
2014. március 20.a párjával járt itt 45Nagyon kedves, udvarias a személyzet, a tisztasággal is meg voltunk elégedve. Az ételek ízletesek, finomak, a választék megfelelő. Többször pihentünk a Hotelben mindkét szárnyban. A Zsuzsanna szárny jobban tetszett, a Wellnes részleg is jobban kihasználható.
Remélem sikerül még ide eljönnünk. Köszönet a szálloda személyzetének!