2020. szeptember 18.barátokkal járt itt 55 Képek alapján választottam, nem csalódtam. Az várt minket, amit mutattak és írtak a szállásról, a házigazda az alsó szinten lakik, kedves és készséges, az apartman tágas, tiszta és jól felszerelt, ár/érték arányban meg voltunk elégedve. Az ágy nekem kicsit kemény volt és nyekergett, de nem volt kényelmetlen.
Öten kényelmesen elfértünk, a tetőtér miatt meleg van fent, ugyan feláras a klíma (1000. -/nap a két klíma) de nekünk belefért és megérte. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, visszamennénk.
2020. február 25.a párjával járt itt 45 Férjemmel töltöttünk két éjszakát ebben a hotelben, a reggeli választéka megfelelő, bár két nap egymás után teljesen ugyan azt kaptuk, illetve a melegen tartás nem mindig sikerült. A bisztróban ebédeltünk, az ételek finomak és ár/érték arányban is csak ajánlani tudom.
A szoba tiszta, az ágyban régi rugós matracok vannak, nem a legkényelmesebb, de két éjszakára megfelelt. Picike hűtő van a szobában, síkképernyős tv, (hajszárító nincs), az autópálya közelsége nem zavaró. Érkezéskor a recepción nem sok felvilágosítást kaptunk (pl. reggeli ideje, helye. . ), de másnap persze megkérdeztük, talán csak elfelejtette mondani az Úriember. Összességében nem volt gond vele, ha közeli szállásra lesz szükségem a jövőben is ezt választanám.
2020. január 2.családjával járt itt 45 Nagyon kellemes három napot töltöttünk itt, szép és tiszta a szálloda, a szoba tágas, kényelmes az ágy, finomak az ételek, udvarias és segítőkész a személyzet. Konyha is van a szobában, ami nincs nagyon felszerelve, 2 pohár 2 kávéscsésze kiskanállal, vízforraló, mikró és főzőlap van, illetve bárhűtő, de egyéb edény és eszköz nincsen.
A wellness részleg is tetszett, bár a képeken nagyobbnak tűnik, kifejezetten pozitív, hogy este 7 után gyerekek nem használhatják. Az úszómedence szuper, főleg az esti alsó megvilágítással nagyon hangulatos, vízhőfoka úszáshoz megfelelő. Az élménymedence vize elég meleg, a befúvók is kellemesek, viszont egy jakuzzit hiányoltam. A gyerekmedencét szinte senki nem használja (javasolnám az átalakítását jakuzzivá), mivel a gyerekek is a meleg vizű nagyobb medencében ugrálnak. A klubszobát is kipróbáltuk, van biliárd, csocsó és pingpong asztal. Összességében meg voltunk elégedve a kapott szolgáltatásokkal, nagyon jól éreztük magunkat, visszajövünk!
2019. március 26.a párjával járt itt 55 Tökéletes pihenést biztosító szállás, csodás környezetben, jó levegő, kis állatparkkal az udvaron. A szoba tágas, nagy terasz tartozik hozzá, az ágy kényelmes, tv és hűtő is rendelkezésre áll. A csárdában kitűnő reggelit kaptunk, frissen készítették kívánságunkra a tojást, remek a kávé, kedves, készséges a személyzet.
Csodás hétvégét töltöttünk itt a férjemmel, ajánlom másoknak is, remélem vissza jövünk még.
2019. január 22.gyerekekkel járt itt 55 Rendkívül szép, kényelmes, tiszta, felszerelt apartman, először jártunk itt, de biztosan vissza fogunk menni. Kedves és segítőkész a személyzet, az étterem szemben van a szállóval, de ez nem okozott problémát, hiszen onnan közvetlen átjárás van a termálfürdőbe. Amennyiben nem akarunk átmenni, a fürdőszobában egy külön csapon termálvizet engedhetünk a kádba.
Redőnyös ablakok vannak, aminek szintén nagyon örültünk, az ágy nekünk kicsit kemény volt, de ez lehet másnak pont kényelmes, összességében remek hely, bátran ajánlom!
2018. április 23.a párjával járt itt 55 Tökéletes hely pihenésre, felfrissülésre vágyó pároknak, akik csendes, nyugodt környezetre vágynak egy kis luxussal fűszerezve. Itt minden megtalálható, ami ehhez kell, franciaágy, maxi TV, kandalló, 2 személyes jakuzzi élményelemekkel . . . és persze az alapok, konyha, zuhanyzó, wc.
A hely önellátós, a tulajdonos kedves, figyelmes, minden segítséget és információt megad, amire szükség lehet. Felejthetetlen hely, csak ajánlani tudom!
2018. január 20.a párjával járt itt 55Két éjszakát töltöttünk férjemmel a Bagolyvárban, nagyon jól éreztük magunkat, a szoba, a wellness és az ételek is pozitív élményt nyújtottak, máskor is visszamegyünk szívesen.