2021. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda szép környezetben van. A szobánk szép,tiszta tágas és csodás panorámával rendelkezett. Hatalmas teraszunk volt. A benti illetve kinti wellness elég kicsi néha túl zsúfolt volt. Csalódás volt hogy nincs saját balatoni strandja illetve ezzel kapcsolatban félretájékoztatott a személyzet.
A szálloda végében volt a Balaton,de hogy strandoljunk ki kellett menni a szállodából. Az ételek viszonylag változatosak és finomak voltak. Az italok a vacsoránál tűrhető árakon voltak.
2021. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55 Családi vakáción voltunk 2 fiúnkkal. A szálloda szép,csodás környezetben található. Wellness,balatonparti saját strandja kiváló. Szaunaparkja minden igényt kielégít. Konditerme is igényes,lehetőség van pingpongozásra,focizásra. A szobák kényelmesek és szép tiszták voltak. Az étkezés hatalmas csalódás.
Az étterem maga pazar és tiszta. Az ételek minősége és a választék nagyon gyenge. Noha egyszer sem maradtunk éhen de több négycsillagos szállodában megfordultunk már és ilyen silány ételkínálatot még sehol nem tapasztaltunk. Az italok árak a csillagos égben vannak,irreálisan drágák+mindenhez szervizdíjat számoltak fel,ami szintén egy nagy lehúzás volt. Egy alkalommal a vacsoraidő vége előtt egy órával mentünk le enni. Elég kevesen voltak már akkor. A pincérek elég udvariatlanok voltak,látszott rajtuk nemigen örülnek a jelenlétünknek. Több fogás nem volt és nem is hoztak mondván elfogyott. Látványosan pakoltak hátha "észrevesszük" magunkat. A medencéknél található bár is igen magas árakkal dolgozik és az ételek minősége,mennyisége nincs szinkronban az árakkal.
2018. április 23.gyerekekkel járt itt 45 A gyerekek programjaihoz igazodva 2017. júniusban utaztunk el kikapcsolódni. A választásunk Balatonlellére esett és ezt a szállást találtuk az igényinknek megfelelőnek. A környezet csodálatos a Balaton part pár méterre volt az apartmanuktól. Gondozott gyep mindenhol,szép tiszta kültéri medencék,kicsiknek játszótér.
A benti wellnes kicsi és néhány helyen hiányos burkolatú volt. Ami nagyon nagy csalódás volt az a reggeli minősége. Nagyon egyhangú volt. Egyik reggel később mentünk le reggelizni,még fél óra volt hátra a kiírt időpotból amig elfogyaszthatjuk a reggelit,de szinte semmi nem volt már. Ezt jeleztük aztán nagy szájhuzogatás mellet készitettek nekünk egy félig sületlen rántottát még. Összesséében jól éreztük magunkat pár kellemetlenséget leszámitva de nagyon drágának találtam a helyet. Egyszer jó volt de nem mennék vissza mégegyszer.
2017. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45 Előszezonban kerestük fel a szállodát 3 éjszakára. Makulátlan tisztaság fogadott minket. Tágas volt a szoba az ágyak nagyok viszont a matrac nagyon puha kissé kényelmetlen. A wellnes részleg minden szempontból megfelelő csak sajnos hamar bezárt ami nagy negativum volt nekünk. A reggeli kritikán aluli egy négycsillagos szállodához.
A vacsora általában megfelelő volt. Viszont az itallapon szereplő árak nevetségesen magasak voltak. Ilyen árakat még egyetlen négycsillagos szállodában nem láttam. A személyzet egy ember kivételével kedves és segitőkész volt. Ami rettentő kellemetlen volt még hogy a wellness részleget az éttermen keresztül lehetett megközeliteni. Amit még hiányoltam hogy az udvar nagyon kopár volt. Kisebb gyerekekkel semmi játszási lehetőség nem volt. Szép tágas terasz tartozik a szobákhoz amit szivesen használtunk volna többször de sajnos dohányoztak mellettünk ami nekünk nagyon zavaró volt. Igy ablakot sem mindig tudtunk nyitni emiatt.
2014. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 45 Nyáron két kisgyerekkel töltöttünk el egy hetet a kastélyszállóban. A szobánk a palotában volt,amely kényelmes,tágas volt. Makulátlanul tiszta,kényelemes ágyakkal,egy hatalmas sarokkáddal. Egy kicsit sötétnek találtuk a szobát,de a lámpák felkapcsolásával ellensúlyoztuk a dolgokat. A wellnes részleg kellemes kikapcsolódást nyújtott a gyerekeknek.
Sajnos néha túl zsúfolt volt,ami zavaró volt. Lehetne nagyobb a wellnes amit a gyerekek is használhatnak. Az étterem kínálata a reggelinél elég egyhangú volt. A vacsorára elég nagy volt a választék,de sűrűn ismétlődtek ugyanazok a fogások. Ha későn mentünk vacsorázni volt hogy egy két ételt már nem tudtak pótolni. Az élménybirtok érdekes,szórakoztató volt,habár egy kicsit többet vártam tőle. Itt a személyzet rettentő kedves,aranyos volt egy hölgy kivételével. A lovas színház előadását kicsik nagyok élvezték. A recepcios hölgyek közül is egy volt csak aki rettentő flegma,gúnyos és undok volt. Összeségében kellemes 7 napot töltöttünk el,egy két apróságot leszámitva,pl. este rettnető sötét van a szálloda területén. Ami viszont kellemetlen élmény volt hogy napi 300 forintot számoltak fel parkolási díjként.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Sziasztok! az őszi szünetben utaztunk el a családdal a Colosseum hotelba. Két kisfiunk van,5 és 7 évesek. Megérkezésünkkor ért minket egy kis kellemetlenség,majdnem egy órával később foglalhattuk el a szobánkat. De ezután a kis incidens után pozitiv tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. A szoba habár egy kicsit szükösnek találtuk,izléses,tiszta,kényelmes volt.
a gyerekek egyből a wellnes felé vették az irányt,amely csodálatos volt. Több medence van,ami közül bárki megtalálhatja a magának valót. Kényelmes hintaágyak,napágyak vannak a medence szélén. Mig a gyerekek pancsolnak a szülőknek ideális hely az olvasásra,pihenésre. korlátlanul átjárhattunk a mórahalmi fürdőbe is,amely szintén kellemes hely. Az étkezés minősége és mennyisége is kifogástalan volt. Kisfiam laktozérzékeny,de az ő igényeit is maximálisan kielégitették. Az ételek változatosak és finomak voltak. Gyerek programokrol is gondoskodtak. A szobák jol vannak hangszigetelve,szinte semmit nem hallottunk át a másik szobából. Ez nekem nagy pozitivum,mert a nyáron sikerült olyan szállás helyet kifognunk ahol "papirból" voltak a falak. Nagyon kellemetlen volt. Hát az ára! Elég borsos,egy kicsit sokalltuk,de vissza gondolva megérte.
2013. május 30.gyerekekkel járt itt 55 Mi két kisgyerekkel töltöttünk el egy hetet a szállodában,maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Tisztaság volt,az ételek minősége,mennyisége megfelelő volt. A szobák nagyon kényelmesek voltak. 3 és 5 éves gyerekeinknek praktikus volt a szoba kialakitása. A klimát egyénileg szabályozhattuk,ami a mi szempontunkból nagyon jó volt.
A környéken remek kiránduló helyek vannak,remek strandok,állatkert,borvidék borospincékkel.