2018. október 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pazar ízű ételek ínycsiklandó tálalással. Vendégszerető hozzáállás és megbízható ételajánlások. Az adagok bőven elég akár a nagyétkűeknek. Fantasztikus ízvilággal egy csokorban.
2016. október 20., kollégákkal járt itt 55 Rettentően hangulatos, és pihentető hely. Látványban gazdag. Rengeteg apró kis részlet, amely a harmóniát, a reneszánsz kort próbálja a modern kor kényelmeivel elénk tárni. A palota épületben volt a szállásunk, melynek földszintén egy kis wellness részlege található. A nagyobb komplexum a Fürdőházban van.
Tiszta és kiegyensúlyozott személyzettel együtt. Az élmény parkban szombatonként a reneszánsz korhű ruháiban lesik kívánságainkat a személyzet, a pékség a fogadó.
2016. szeptember 20.a párjával járt itt 55Szuper ínycsiklandó étel, mindent elsöprő snapsz desszert, A kiszolgálás humoros és végtelenül toleráns a vendéggel szemben. Ráadásul nagyon udvarias és körül tekintően szervíroznak mindent. Mindezt a szerény elegancia és tisztaság kíséri! ! Az egész éttermet körül lengi egy fajta kiegyensúlyozott légkör.
Szívem szerint beköltöznék! ! ( A konyhába mert mindenbe bele nyalnék)
2016. május 23.gyerekekkel járt itt 35A Corvin hotelben nagyon kedvesen fogadtak minket. Készségesen álltak hozzánk és gyermekcentrikusan. A szoba igaz sötét volt még nappal is, de igen keveset tartózkodtunk benne. Mese szobát kaptunk előzetes kérés nélkül ami osztatlan sikert aratott! ! Egyetlen hiba az egyik ágy rettentően kényelmetlen volt. Az már kiszolgálta önmagatát. Ez azonban nem tompított a hotel hozzáállásán és rugalmasságán.