Kiváló
2015. december 13.barátokkal járt itt 55 Az étteremhez közeledve kívülről a látvány nem dobogtatja meg a vendég szívét, viszont belépve a fogadtatás kedves és udvarias, a hely hangulata és látványa kellemes. Az asztalok elegendő távolságra vannak egymástól. A személyzet kedves, jó kedélyű és felkészült. Az italválaszték megfelelő, bár hiányosság, hogy nincsen Campari.
Az étlap egyszerű és lényegretörő, ahogy ez Európában szokás. A felszolgált ételek látványa és íze csodás, kitűnő alapanyagokból készülhettek. Franciaországi Michelin csillagos étteremhez mérve is renbden van a hely.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Gyenge
2015. július 23.barátokkal járt itt 25 A minap nagy hirtelenséggel megnyitott étterem a korábbi Akác vendégló helyén Paloznakon. Tetszetős, de kissé zavaros a kialakítás, a raklapépítészet már nagyon elcsépelt. Rendkívül udvarias és kedves a személyzet, jó részük mosolyogni is tud. A Homola Pincészet kiváló borait lehet többek között kortyolgatni, nem ártana, ha a fröccsbe több szénsav kerülne.
Az egyéb italválszték is bővítésre szorul (pl. nincsen Campari). Nagyszerűen összeállított étlap és napi ajánlat alapján lehet választani. Nyitás után egy héttel élményszámba menő csodás ételekkel találkoztunk, majd még egy hét elteltével jött a hidegzuhany: ugyanazok a fogásokat hogyan lehet egy héttel később így elrontani! Szintén érthetetlen, hogy szombat délután hogyan hiányozhat szinte minden második tétel az étlapról? Elfelejtettek alapanyagot rendelni? Nem tudták, hogy jön a hétvége? Nagy lelkesedéssel kezdtük látogatni a helyet, de a hirtelen tündöklés után gyors bukás szaga van a dolognak. Még nem késő, a tulajdonosnak gyorsan és tartósan rendbe kellene tenni a dolgokat.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. július 23.barátokkal járt itt 55 A csopaki strand nyugati végénél található gyöngyszem! Tetszetős strandétterem csodás panorámával, több szekcióval ( étterem, bár, fagyizó). A fogadtatás és a kiszolgálás mindig nagyon kedves és szakszerű, mindenki mosolyog. Saját helyi borból és rendkívül sok buborékból készül a fröccs, csapolt sörök és egyéb italokból is bőséges a választék.
A grillezett ételek nagyszerűek, mindig friss, ress salátával tálalva. Külön kiemelendő a bélszín. Tésztafélék terén szép a választék és mindegyik nagyon finom. A desszertekben kissé szűk a választék (fagylaltok és somlói galuska).
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. május 2., üzleti partnerrel járt itt 45 Az Adler panzió utcafrontján működő étterem és pincehelyiség. A beltér a névadó Adler oldtimer-ek képeivel díszítve. Érdemes asztalt foglalni, főleg ebédidőben, mert általában teltházasok. Átlagos magyar étlapról lehet választani egyáltalán nem átlagos magyar ételeket. Európai minőségű gasztronómia egyszerű ételekkel, friss és minőségi alapanyagokból.
A fűszerezés sem magyaros, azaz könnyed, mértéktartó és finom. Az igazi erősségük a bécsi szelet, amely lelóg a nagytányérról, és friss olajban sütik ki, ropogós bundája nem tocsog az olajtól. Zöldsalátával a legjobb. Az italválaszték is korrekt, a kávé pedig átlagon felüli. Személyzet, kiszolgálás viszonylag állandó és kifogástalan.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. február 28.barátokkal járt itt 45 Hangulatos hely elegendő térrel, külön előny, hogy nagyon jó a világítás, így nem kell vakoskodni a szebbnél szebb ételek felett. Rendkívüli tisztaság és ragyogás tapasztalható. A személyzet nagyon kedves, de szétszórt, figyelmetlen, feledékeny. Az egyik pincér nagyothallást színlelve el is szaladt, amikor szóvá tettük, hogy nem azt hozta ki, amit rendeltünk.
Az étlap teljesen európai, friss aznapi alapanyagok alapján összeállítva, nem pedig magyaros regény a kötelező ehetetlen kommerszekkel. A húsok elkészítéséhez nagyon értenek. Minden a fajtájának megfelelő állagúra, színűre és remek ízűre van sütve. A desszertek terén is nagy élményben lehet része a vendégnek. Az italválaszték koncepciótlan, esetleges és kissé hiányos, de ennek ellenére remek borokat és pezsgőféleségeket lehet inni.
5Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2014. december 19.barátokkal járt itt 35 Egy bájos épület a Normafánál a fák alatt, kívül-belül nagyon dekoratív és hangulatos, egyben retró. Mindig udvarias fogadtatásban lehet részünk. Az italválaszték elegendő. Az étlap kívánatos tételeket tartalmaz, azonban a felszolgált ételek minősége rendkívül széles intervallumban mozog.
Ínycsiklandó remekmű és elfuserált táplálék is akad köztük. Az alapkoncepció jó, csak az állandó minőséggel és az odafigyeléssel vannak problémák. A szakács időnként súlyos íz-összeegyeztethetetlenséggel kűzd. Pl. mit keresnek egy spárgás salátán méretes lilahagyma darabok és hagymacsíra-szórás? A rosé kacsamell időnként fantasztikus, néha pedig pedig barna, túlsütött, kemény húsdarab. A Füstölt lazactatár inkább füstölt vajkrém, mint lazactatár. A "Grillezett Manouri sajt steak szőlős-fügés raguval, jégsalátával" mindig nagyon finom, az az erősségük. A kakashere pörkölt zúzával valójában zúzapörkölt volt néhány kakasherével, de kétségtelenül nagyon finom. A bécsi szelet sertésszűzből készül, finom, csak túl vékonyra van klopfolva. A desszertek finomak, az igazi erősségük a "Túrógombóc házi tejföllel és szilva öntettel". A ház borai jók és mindig állandó minőségűek. Sajnos télen az étkezés végére a vendég ruhája, haja, mindene nagyon erősen ételszagú lesz a beltérben. Összességében jó hely sok kisebb-nagyobb hibával.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Szörnyű
2014. november 26.barátokkal járt itt 15 Barátom ötlete alapján kerestük fel a helyet. Gyönyörű fekvésű objektum a Duna partján, szemben a margitszigeti víztoronnyal. A beltér átlagosan magyaros. A fogadtatás kedves, udvarias csakúgy, mint a kiszolgálás. Az italválaszték jól összeválogatott, bőséges. Az étlapon már gyanús volt a túl sok féle étel, abból általában nem sok jó sül ki.
A céklaleves tálalása pillanatában hihetetlen erejű, penetráns fahéjbűz csapta meg az orromat. Ekkor jöttem rá, hogy hozzáértés hiányában céklaleves gyanánt édes gyümölcslevest készítettek némi céklalével és fél kiló fahéjjal. Nem mérgeztem magam vele. A "Libamáj-mousse gránátalmaszósszal" ehető volt, bár a szószként tálalt gyümölcslekvár gránátalmát nem látott. Az étlapon "Rosé kacsamell"-ként szereplő főétel inkább sötétbarna cipőtalpnak nevezhető. A "Mangalica-szűzpecsenye juhtúró tarhonyával" ehetetlenre sózott húsok és főtt bulgur-féleség, mint tarhonya. Szörnyű. Ezután desszerttel már nem is próbálkoztunk. Tény, hogy a személyzet észlelve a meghagyott ételeket kedveskedett egy 1/2 liter roséborral és a számlán sem szerepeltették a két ehetetlen főételt, de ettől még éhesek és csalódottak maradtunk.
1Ételek / Italok
4Kiszolgálás
2Hangulat
1Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2014. november 12., üzleti partnerrel járt itt 55 Üzleti ebéd során voltunk ott. Figyelmes, udvarias fogadtatásban és kiszolgálásban volt részünk. A hely nagyon szép és az asztalnál ülve is lélegzetelállító panorámában lehet része a vendégnek. Már a leves előtti kóstoló is élményszámba ment, a ropogós kenyerek és finom sós vaj mellé egy pohárka csodás zöldborsókrémlevessel kedveskedtek.
A levesek merészen újragondoltak voltak, mégis nagyon harmonikusak. Én karfiol krémlevest ettem bébi sóskával és lazackaviárral. Nem gondoltam volna, hogy a karfiol a kaviárral ilyen jól harmonizál. A húsok majdnem tökéletesen voltak elkészítve: kacsacomb konfitálva, kacsamell puha rosé belsővel(igaz a kérge lehetett volna ropogós), a máj szinte krémszerűen puha volt. Desszertek terén is remekeltek. A borválaszték bőséges és igényes, nem a sok gyenge és drága egri bort nyomják, hanem minden régió szerepel a választékban. Talán a fehér és rosé résznél szegényes a Pannon borrégió kínálat. Egy apró hiányosság: Aszaltbarackos túróspitét rendeltem citromfüves birsalma salátával, és előzetesen megkérdeztem a pincért, hogy van-e a túróban reszelt citromhéj, mert azt nem szeretem. Azt a választ kaptam, hogy nincs benne, ehhez képest volt benne rendesen. Összességében élményszámba sorolható étterem.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
18 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
17 fotózott hely / 2 oldalon