2020. január 25.barátokkal járt itt 55Ezen a helyen megvalósul a vendéglátás. A pincér kinyitja a vendég előtt az ajtót, érdeklődik hogy mit szeretnél? Gyors és pontos a kiszolgálás. Nagy adag ételek. Nagyon jó az ár-érték arány! Ajánlom minden arra járó éhes embernek!
2019. április 30.barátokkal járt itt 55 Nagyon grarutálok a tulajdonosoknak, hogy létrehozták ezt a helyet és ilyen minőségben. Az első alkalommal volt egy óriási kontraszt élményem a régi csárdához viszonyítva. Jól átgondolt ételsor, egyedi italok pld. az almafröccs. Nyíregyházára menet most már mindig teszünk egy kitérőt az Almavirágba.
Remélem még sokáig megtartják a színvonalat. Békés megyeiként a szűkebb ismerősi körömből akinek csak lehet elmondtam az étteremről a véleményemet azóta többen is voltak ott hasonló élménnyel távozva. Véleményem szerint a hazai vendéglátásnak ezt a minimum szintet kellene hoznia minden vendéglátóhelyen.
2017. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55 A étterem nagyon jó hangulatú. Kerthelyiségük is van nagy udvarral. A családdal betérő vendégekre gondolván a hátsó részben van egy kis mini játszótér. A háttérből olasz slágerek szólnak ami egy jó alaphangulatot kölcsönöz a helynek. Bár egy pizzáért tértünk be, meglepődve tapasztaltuk hogy milyen sok tésztás étel található az étlapon.
A gyerekek végül pizzáztak de mi ettünk levest, tésztát és desszertet is. A kávé és a cappucchino is nagyon finom volt. A kiszolgáló nagyon figyelmes és készséges volt. Ár-érték arányában kiválónak mondanám a helyet!