2016. február 22.barátokkal járt itt 25 A hotelről sok jót hallottam, örültem, hogy végre eljutottunk! A megérkezéstől kezdve tulajdonképpen csak csalódás ért bennünket! Először is nem volt parkoló /később kiderült, hogy azért nem, mert nyitott fürdőnek is hirdetik, jönnek is sokan! ! ! ! / Megvártuk, míg lett, aztán felmehettünk a szobába. . . .
Hát ennél kisebb szobát nemigen láttam még! Se éjjeliszekrény /nem fér el/, se egy szék, a fürdőben a mosdó alá ülsz be a WC-re, szóval vicc! Persze telt ház volt, még ráfizetéssel sem tudtunk másik szobát kérni. A wellness kb, fél háznak lenne kényelmes, és tisztán tartható, ezzel szemben a telt ház mellett is folyamatosan adtál el a jegyeket kintről jövőknek! ! ! ! Szaunába, jakuzziba esélyünk sem volt bejutni. Viszont a szűk zsúfolt öltözőkön átjutni egy kész kalandtúra. Felháborító és abszolút a telhetetlenségből adódik. Ha jó híre van egy helynek, miért kell azt hinni, hogy akkor már nem fontos a vendég korrekt ellátása? Amíg egy csoport is ott volt, a kaja átlagos,miután elmentek, ugrásszerűen nőtt a választék, és a színvonal:( Miután a szobában leülni nem lehetett, szerettünk volna még egy ital mellett beszélgetni a barátainkkal, de az un bár egy levegőtlen 3 asztalos előtér volt. A recepciónál volt néhány asztal fotelokkal, oda viszont nem vihettük ki az italt. . . Valószínű mindenki fáradt volt, mert kedvességet nem nagyon tapasztaltunk. . . .