2013. május 26.a párjával járt itt 55 Novemberben voltunk, tehát kicsit féltem, hogy nem tudunk majd mit csinálni, mivel nem kifejezetten egy wellness szállodáról olvastam, de kellemesen csalódtam. A hotel nagyon otthonos, családias az ember érezte, hogy örülnek neki, hogy ott van és törődnek a kényelmével :)
Fantasztikus volt.
Maga Sárvár is gyönyörű, de úgy gondolom, hogy a Viktória hotel egy kicsi ékszerdoboz a városban, és remélem, hogy még lesz lehetőségem visszamenni!
2013. május 26.a párjával járt itt 55 Ismerős ajánlotta, ezt a szállodát, a képek alapján még nem voltam teljesen meggyőzve,de mivel mindenképpen szerettem volna pihenni valahol ezért gondoltam kipróbáljuk. A szálloda közel van mindenhez, ami a helyszínen derült ki számunkra, sokat lehet csatangolni, a hajókázást ki nem hagynám semmiért.
A strand része szépen ápolt tiszta és mivel csak a szálloda vendégeknek van fenntartva biztonságos. Az étkezéseknél a választék bőséges. Mit mondhatnék még: idén is visszamegyünk :)
2013. május 26.barátokkal járt itt 55Bátran ajánlom mindenkinek aki pihenni szeretne családias kellemes környezetben.
A medence meseszép környezetben,de egy kis sétával a Tó is elérhető. A szállás kellemes, a szobák tiszták és kényelmesek és az étterem is bőséges választékot nyújt, nyitottak minden kérésre. Közel van vásárlási lehetőség szabad strand és a fizetős strand is, plusz a tömegközlekedés.