2019. május 6.a párjával járt itt 35 A hely jól néz ki, a felszolgáló hölgy nagyon kedves. viszont az étel,amit rendeltem pocsék volt. Valami mexikóinak csúfolt csirke, mexikói szósszal, aminek köze nem volt az étlapon leírtakhoz. Száraz, langyos , teljesen natúr csirke karikák voltak valami kivehetetlen szósszal. Annyira ízetlen volt a szósz,hogy nem tudtam rájönni mi lehet, az is lehet,hogy sima olivaolaj volt.
Ez, ezzel a natúr csirkével. . . ,na szóval ilyet magára adó szakács nem ad ki. Beleesnek ők is abba a hibába,hogy ezer féle főétel van, pizzától a hambikon át . . . Bőven elég lenne ennek a fele is,de az mind jól legyen elkészítve.
2019. május 6.a párjával járt itt 35 Az elöttem íróval tökéletesen megegyeznek a tapasztalataim, pedig ahogy nézem két és fél éve írta. A hotel inkább motel. Közel van a fürdőhöz,de elég zajos helyen. Egyik oldalon autóút, másik oldalon parkoló,iskola. A személyzet nagyon kedves,ez mindenképpen pozitívum. Ami nem tetszett,hogy az egész szobában valami illatosító vagy mosószer szag van.
Talán a leginkább a rideg szó jellemzi. MInden rendben van, a szobák viszonylag nagyok, a fürdő is és a tisztasággal sincs gond mégsem érzi jól magát az ember a szobában. Egy napra megszállni elmegy, de hosszabb időre nem jönnék ide,az biztos.
2018. május 28.a párjával járt itt 45 Vidéken -bár most biztosan sokan nem fognak szeretni- szinte mindig probléma az éttermekben, hogy a kiszolgálás nagyon lassú, a pincérek nem túl kedvesek és az ételek minősége is gyenge. Na, itt végre nem ezt tapasztaltuk! Az ételek nagyon finomak voltak és gyorsan elkészültek, a pincér kedves volt és szintén gyors!
Nagyon kellemesen csalódtunk. A kerthelyiség szép, hangulatos. Építő kritikaként annyit jegyeznék meg,hogy a kertben a kis asztalok szerintem alacsonyak. Azért csak 4 szívet adtam,mert egy picit drága a hely. Ketten két főételért és két üditőért simán otthagytunk 7 ezret. Ezt picit soknak érzem.
2018. április 26.barátokkal járt itt 35 Úgy összességében drágának találom az összes Madalt,ezt is. Oké,hogy turistákra vannak beárazva,meg biztos drága ezeknek a belvárosi üzleteknek a bérleti díja,de ne legyen már 550- egy 2x4 cm-es sütemény. A kávé ,amit itt ittam savanyú volt,egy rosszul elkészített világos pörkölés.
Üdítők az összes Madalban megszokott méregdrága trendi limonádé ,kóla stb,ami 700 forint,de legalább jó szr. A kóla konkrétan olyan,mint régen a kólaszörp volt. Valahogy az ilyen helyeken mindig azt érzem,hogy a trendiség a lényeg és nem a jó kávé vagy a kellemes kiszolgálás,barátságos légkör.
2018. március 10.barátokkal járt itt 35 Aranyos kis szálloda,de a négy csillagot túlzásnak érzem. Leginkább a vacsora miatt. Egyetlen olyan étel sem volt,ami ízlett volna. Sem a rák (ami valami halpép volt,nem rák,az biztos), sem a zsíros pörkölt, sem a sütemények nem ízlettek. A répa köret is teljesen ízetlen volt. A vacsorához fizetős az üdtő.
Reggelihez már jár valami nulla százalék gyümölcstartalmú lé. Ahogy kezdtem, ez inkább egy jó 3* -os hely. Reggelinél a szakács nagyon kedves volt!
2017. július 11.családjával járt itt 45 Nagyon szeretem ezt a kávézót,hangulatos,jó helyen van, jó kiülni nyáron. A sütemények általában nagyon finomak, nemrég viszont a kókuszgolyó kritikán aluli volt. . . A krémesüket imádom ! A pincérek kedvesek, tavaly kicsit faragatlan csapatba futottunk bele, idén helyreállt a rend, jól tette a vezetőség,hogy lecserélte a modortalanokat.
Amivel viszont kezdeni kéne valamit,az a terasz székeken lévő szivacs. Erre vagy kéne egy huzat vagy sűrűn kéne mosni/cserélni,mert konkrétan tök koszos az összes. Nem igaz,hogy ezt nem látja senki. . . Emiatt adok csak 4 csillagot, azaz szívecskét.
2017. június 25.barátokkal járt itt 35Az ételek eléggé középszerűek, semmi kiugró.
A gyereksarok jó ötlet.
Rengeteg a légy,ezzel valamit kezdeni kéne.
A pincéreknek köze nincs a szakmához.
Mindenhol nagyon dicsérik,számomra csalódás volt.
2017. június 1.barátokkal járt itt 25A hely önkiszolgáló éttermi részén ebédeltünk.
A sült hús iszonyú rágós volt, a leves konzervből készült, a túrógombóc száraz volt, a fagyiban jég darabokat találtam.
Az asztalon étel darabkák voltak.
A hűtőben szottyadt desszertek sorakoztak.
Tényleg borzasztó hely.
Nem ajánlom senkinek.
2017. május 29.barátokkal járt itt 55Röviden és tömören: nagyon jó kis hely.
A terasz hangulatos, az árak budapesti viszonyokhoz képest nagyon barátiak és nem is tudom mikor ettem utoljára ilyen finom pizzát.
A felszolgálók kedvesek, bár azért érezni rajtuk,hogy a hátuk közepére nem kívánják az egészet, de a nők már csak ilyenek,megszoktam. :)
2016. október 23.barátokkal járt itt 45 Mostanában sorra nyílnak speciality kávézók a belvárosban, ennek megfelelően óriási divat lett ilyen helyekre járni és kezdem azt érezni,hogy sok helyen elszállnak az árakkal. Nem vagyok egy garasoskodó figura,de 660- egy eszpresszóért? Drágább,mert naked karral készült és kerül bele plussz pár gramm kv?
Azért ez még drágább kávék esetében is vicc. (ha jól emlékszem Gardelli és Casino Mokka volt a polcokon egyébként)
Ráadásul nem értem azokat a helyeket,ahol csak és kizárólag világos pörkölésű kávék vannak az őrlőben. . . Miért? Presszónak például csak sötétebb pörkölésű, olaszos blendeket szoktam inni és nem hinném,hogy ezzel egyedül vagyok. Oké, legyen single origin kávé, legyen világos pörkölés,de miért nem tudok klasszikus olasz eszpresszót inni egy kávézóban,ha épp azt kívánom? A kiszolgálás kedves volt, a nyugis zene is bejött, a négy szívecske a leírtak miatt maradt "csak" négy.