2014. március 16.a párjával járt itt 35 A szálloda közel sem nevezhető 4csillagosnak, erős 3as talán. A párommal 2 éjszakát töltöttünk el akciós (30E) áron. Szállás kifizetés után 1 héttel még nem kaptam meg a visszaigazolást, írtam emailt és hirtelen küldték is. A szálloda honlapján a Dunakanyart említik, de a szállodából semmit se látni abból.
Az akcióhoz járt 2 db 2000 Ft-os masszázs kupon, a helyszínen derült ki, hogy a 30perces masszázs 6500 Ft, így kettőnkre 9000 Ft-ot kellett volna még ráfizetni, persze nem éltünk a lehetősséggel. Az erdei fitnes 2 db mászókát takar. . . A szobák tiszták, modern stílusban felújítottak, a zuhanykabinnak nincs ajtaja, se zuhanytálcája, így 3 cm víz állt a fürdőszobában. A jakuzzit lehet privát használatra kérni, bár 3 perc tartózkodás után 4 vendég volt már mellettünk a medencében. . A reggel változatos és jó. Ez nem mondható el a vacsoráról, tipikus menza kaja, mirelit, kevés, íztelen. Rizses hús és rántott cukkini közül lehetett választani egyik este, ez 4csillagos színvonal lenne? ! De ez még mind semmi, amikor a máglyarakás tetején egy hajszálat találtam, elment az étvágyam. A tájékoztató papíron az állt, hogy 18-21 óra között lehet vacsorázni, 19:45kor a szobatelefonon hívott a recepciós, hogy mikor akarunk már enni, ilyet se tapasztaltam még egyik szállodában sem. Továbbá egy 4csillagos szállodától elvárható lenne, hogy WIFI legyen a szobában. Akciós áron talán megérte a szálloda, de normál árat biztos, hogy nem fizetnék érte. A tapasztalataim alapján nem valószínű, hogy visszamegyek újra, és másoknak sem fogom ajánlani.