2015. május 9.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon finom ételek szolgálnak fel, de én drágának találom az éttermet. Ebben az ár kategóriában különlegesebb ételeket szerettem volna kapni. Kisebb gyerekeknek a választék nagyon kevés, ezért mi olyat kértünk ami nem volt a gyerekmenün, de azt pedig teljes áron kellett kifizetni.
A pincérek kedvesek és a nagy tömeg ellenére is elegen voltak, hogy ne kelljen sokat várni. A hely nagyon hangulatos és előkelően van berendezve.
2015. május 9.gyerekekkel járt itt 55 Március közepén jártunk itt, nagyon kedves rendes volt velünk a személyzet. A szobák kényelmesek és tiszták volt, bár elég meleg volt és lejjebb sem tudtuk venni a fűtést kisgyerekkel ez nem olyan jó, mert szellőztetéshez pedig hideg volt, volt hűtő és egy közös konyha is volt az emeleten.
Az étteremben csak reggeliztünk az a szokásos reggeli volt elérhető, kedves, gyors kiszolgálással. A szállodában a gyerek imádta a játszóházat (ezért is döntöttünk mellette) és a hotelhez tartozó medencét is, így késő estig lehetett pancsolni. Nagyon örülök, hogy mellettük döntünk, mert ráadásul a fürdő a szomszédban van!
2015. május 9.a párjával járt itt 55Kiváló étterem, nagyon finom volt az ebéd, bár a hétvégi árakat picit drágának érzem. Mivel a születésnapomat a párommal ünnepeltem meglepetés tortát is kaptunk az étteremtől. A pincér nagyon kedves és segítő kész volt. Az ételek különlegesek voltak, nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom, biztos vissza fogunk még térni, mivel nem tudtam mindent megkóstolni!
2015. március 15.gyerekekkel járt itt 45Gyorsan kihozták a pizzát, de maga a pizzából ettem finomabbat is. A kisfiamnak izlett és ez volt a lényeg