2016. május 28.a párjával járt itt 25 Kedvesemmel indultunk neki a 230 kmes útnak,hogy 10-12 évvel ezelőtti
élményeit felülírjuk! Akkortájt nyitott a hotel,és most/ mivel születés-
napja is volt pontosan aznap ,mikor érkeztünk, május 5. én/ szerettük
volna közösen átélni az akkori varázst! Természetesen az Ő tudta nélkül kértem a szállodai személyzettől
gyönyörű virágcsokrot, pezsgős edényt jégkockával.
. . . ,hááát,hogy
legyen meglepetés! Volt! Virág sehol a szobában. . . döbbenten álltunk! Oda. . . a varázs. . . . A szoba retrósan lepukkanva, még a tisztasági festést is elfelejtették
úgy 10-12 éve. . . Gondoltuk, majd az étterem kitesz magáért. . . Nem tett ki. . . . A halat nagyon szeretjük. . . ,vártuk az estéket,hátha. . lesz valami! Az igazat megvallva /3 éjszakára szálltunk meg,3 vacsora volt persze/
minden este volt hal. . . ,de milyen? Nem volt volt szinte íze, bár
minden este más mártásban tálalták! Ami finom volt, és friss az a
rántott csirkeszárny, illetve mell! Ja, még a vacsiról annyit, hogy
az első este. . 8 körül már leves sem volt. . ,de! ! A második esti vacsoránál a desszert,azt igazi gasztronómiai
élményként éltük meg! Olyan túrósrétest készítettek,amilyet csak
drága Nagymamám tudott varázsolni Köszönet,hála érte. . ,Neki is, a
szállodának is! Összességében nem igazán éreztük jól magunkat,a fent
leírtakon túl azért sem, mert a szálloda bővítése miatti építkezés a
külső élményfürdőzést lehetetlenné tette! Bár. . . Bükről beszélünk,mégis a magyar ugar szélén épült szállodáról
van szó,melytől messze van a fürdő/kb. fél órás séta a főbejárat/,
igaz, van ritka járat. . . odáig! Zárásként, konklúzióként. . . : csalódás érte Kedvesemet,és engem is. . . mert szülinapi meglepetést akartam szerezni,örömöt látni gyönyörű
arcán! A szálloda becsületére váljon. . . ,hogy . . . ugyan 1-2 órával
érkezésünk után "állt elő a virág". . ,és tényleg szép csokréta volt. . távozáskor nem engedték kifizetni. . ,hanem elnézést kértek a baki
miatt! Évente 4-5 szállodában is megfordulunk a Kedvesemmel, vissza-vissza is
térünk helyekre,ide biztosan nem fogunk! őszintén sajnáljuk. . . .