2019. december 6.a párjával járt itt 55Szép napokat töltöttünk a Corvin Hotelben! A szobánk nagyon kényelmes volt, az ételek finomak és bőséges volt az ellátás, a személyzet nagyon kedves, segítőkész! A szálloda tisztasága maximális! A szálloda parkolójában kirakják a foglalt táblát, ha napközben kiállunk az autóval! Nagyon jó ötlet! Mindenre csillagos ötös! Ajánlom mindenki fiyelmébe ! ! !
2019. augusztus 20.a párjával járt itt 25 Talán nekem voltak nagy elvárásaim, de a hotel mélyen alatta volt! Beköltözésünk után 5 perccel takarítást kértem, pontosabban legalább egy feltörlést, hogy ne lássuk az előző lakó hosszú ősz hajszálait és a port. Az ablakokban pókháló volt. A fürdőszoba viszont nagyon szépen rendben volt. Köntöst kértem, mert nem kaptunk.
Az étkezés szerintem nagyon gyenge, de a levesek finomak voltak. /Lehet, hogy nekünk vannak nagy elvárásaink/ Sajnálom, hogy ilyen balul sült el a nyaralásunk!
Park Hotel Harkany válasza
Tisztelt Sósné Margó!
A Szálloda Vezetősége nevében szeretnénk megköszönni, hogy megtetszett osztani velünk észrevételeit, melyet igyekszünk kijavítani, hogy a jövőben ne legyen semmi probléma a vendégek részéről és semmi se zavarja a pihenésüket!
2020. január 10., , Park Hotel Harkany