2018. április 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Édesapám születésnapját itt tartottuk. Több féle húst és frissensültet tartanak. Az ételeket kimérve adják. Én Tandoori csirkét rendeltem és rántott sajtot sült burgonyakarikával. Az étel bitang nagy volt nem emberi adag és nem mellesleges finom és jó izű volt. Akkora volt az adag hogy nem birtuk megenni. A hangulat kissé vidékies de jo.
A kiszolgalássál is minden rendben volt. Jol éreztük magunkat és jot ettünk. Ajánlom a helyet mindenkinek azoknak aki gigantikus adag húsokat akarnak enni ami ráadásul jó izű is.
2017. november 30.egyedül járt itt 35 Ma rendeltem innen már láttam hogy nagyon dicsérik. Egy pizzát rendeltem. A tervezett 1 óra helyett 1 óra 54 perc volt mig kiért. A futár kedves volt de a pizza lehetne jobb is. Paradicsomszosz helyett paradicsom alapporbol készült a pizza és a tészta sótlan is volt amugy a feltétek jók voltak.
Jótanács:A paradicsomport felejtsétek el és használjatok igazi friss és lédus paradicsomot. És legközelebb használjatok sót is a pizzához. Az ilyen apróságok is nagyot tudnak befolyásolni. Talán még kap egy esélyt.
2017. október 29.egyedül járt itt 55Egy szerdai napon tévedtem be ide mert fagylaltot akartam venni. Ez a közelbe esett. Betértem a hely kicsike nagyon. A kiszolgálás a kedves. A fagyi oriási adag és finom is. Nem mellesleg olcsón. Szerintem Gyálon a szőkőkútnál is ők vannak mert ugyanolyan finom és nagy a fagyi mint ott. Szeretem
2017. szeptember 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már évek óta szemeztem ezzel a helyel de sose jutottam el ide. Ahova eredetileg menni akartunk zárva volt ugyhogy eldöntöttük hogy kiprobáljuk ezt. Mind pizzát rendeltünk. A hangulat kellemes és mediterrános olasz zenével. A kiszolgálás kellemes,humoros,barátságos volt. A pizzák nagyon finomak voltak. Ropogos és vékony volt minőségi alapanyagokbol.
Egyszerűen isteni volt a sült krumpli is jo minőségű itt. Az ételek ára amugy horrorisztika. A pizza viszont feltünően olcso. Jol éreztük magunkat és finom volt minden. Jövőre is őket választjuk majd. :)
3 napig voltunk itt. Az elhelyezkedése kiváló. A partnál van alig 50 méterre a Petőfi sétánytol. A szoba annak ellenére hogy szük és kicsi mégis kényelmes volt. A csatorna kinálat is egészen jo volt. Viszont a férfi recepcios kicsit bunkó és flegma volt. A reggeli finom volt és böséges. Van biliárd,léghoki,csocsó asztaluk is. Jol éreztük magunkat.
2017. július 25.barátokkal járt itt 55 Albertfalván egy nehezen elérhető helyen található. A hely különlegessége hogy a hely 2 londoni buszbol áll. Lángosok finomak. A fagyi is jo. Nem rég nyilt egy harmadik büfé ami Amerikai konyhát igér. Azt még nem probáltam. De biztos nagyon jo. A buszok emeletén is el lehet fogyasztani a rendeléseket.
De van külön asztalos rész ami a Dunára és Csepel ipartelepi részére tekint. Gyerekeknek van külön játszóteres rész. Összeségében ez egy nagyon jo és hangulatos hely. Mindenképpen probáljátok ki.
2017. július 3.egyedül járt itt 45Finomak a pizzák. Jo minőségű rajta a hús(sonka,szalámi stb.) a sajt is jo minőségű. A szosz pedig valoban paradicsom. Egyedüli negativum az égett szél. De ez megbocsáthato.
2017. június 29.egyedül járt itt 55A hely a Nagymező utcában található. Egy kis hely. A hely hangulatos. A kiszolgálás semmilyen,jellegtelen gépies(ez kicsit zavaro hogy nem szolalt meg a kiszolgálo) Margherita pizzát rendeltem. Az izébe nem csalodtam. Testes de nem fekszi meg a gyomrot. Friss és finom. Ha a kiszolgálás javulna sokkalta jobb lehetne.
2017. június 29.egyedül járt itt 55Kispesten az 50-es villamos Lehel utcai megállojánál található. Elsőre semmi extra a szokásos cukrászda hangulat. A kiszolgálás jo. A sütemények viszont nagyon-nagyon finomak. Az árak sincsenek elszállva.
2017. június 26.családjával járt itt 253 napot töltöttünk itt. Elég is volt. Kényelmetlen szűk szobák. A reggelinél 5-6 féle parizer és műbeles virsli volt némi rántottával. Nem tetszett. Az elhelyezkedés és a személyzet miatt jár 5 pont. A wifi viszont csak a közös térbe van. A szobákba már nem ér el.