2017. június 25.egyedül járt itt 45Tavaly jártam itt. A szokásost rendeltem ebédre Szezámos Csirkét sült burival. Frissen csinálták. Az ize finom volt. A kiszolgálás is jo volt és olcsok is az ételek. Egyetlen negativum. Általába 18-kor bezárnak. 17-től 18-ig fél áron ehetsz abbol ami még kinn van a pultban.
2017. június 24.barátokkal járt itt 15 2017. Június 24. -én jöttünk ide társasággal. Én egy Cajun-i csirkeszárnyat rendeltem. A csirkén a rántás tipikus magyaros volt amit én nem szeretek nagyon. Cajuni fűszert csak a neve igért az ételen nem volt már rajta. Ki volt hülve. Az ize egynek elment jellegtelen volt. Fizetéskor a kiszolgáló hölgyike jo ideig ránk se nézett.
Később csak odajött de átirányott egy fiuhoz(Gerihez). Fizettünk. Mit látok? Felcsaptak még 10% szervizdijat és egy olyan hambit is amit meg se rendeltünk. Normálisak vagytok? ? ? ? Sunyi aljas szemét módon le akartatok huzni minket 2200 forinttal? Eszeteknél vagytok? Van ám blokk is erről a csodárol. Jelzem azt hogy szervizdijas sehol nem tüntették fel. A managernek [moderálva - a szerk. ] külön üzenem:Remélem gyógyszert és kötelet veszel a pénzből te idióta szemétláda. Ha jót akartok elkerülitek ezt a trágya gányát. Undoritó mocskos banda a Diner M.
2017. június 5.egyedül járt itt 55Finom. Gyakran szoktam innen pizzát rendelni. 2 méret van itt. A 26 és a 32 centi. Az én kedvencem az Erős Pesta. A feltétek minősége remek. Az adagok jok. És gyrosak is. Ajánlom mindenkinek.
2017. június 3.egyedül járt itt 55 Theo Papa. Nem kell bemutatni. Az egyik lerégebbi ételkiszállitó cég. Már 20 éve a pályán vannak. Több féle ételt is kihoznak. Én speciel pizzát szoktam kérni. 3 méretben arulják. 26 cm-es(Biggie) 32 cm-es(Grand) és 45 cm-es(Brutalica). Az ár fekvés elég vegyes. A 26 cm-es pizza olcsó. Megéri. A 32-es drága. A 45-ös közepes ár.
Én kiváság pizzát szoktam rendelni. Még sose csalodtam bennük. Finom a pizzájuk. Jó magam 26 centist rendelek. Heti egyszer szoktam rendelni. Kiszállitási dijuk van.
2017. május 9.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Majális napján tértük be ide rokonokkal enni mert korábban ettünk itt és akkor nagyon izlettek az ételek. Visszatértünk. Természetesen extrém forgalom várt minket de végül sikerült bejutnunk. Nem haboztunk. Hoztunk egy csomo ételt és süteményt. Finom volt. A kiszolgálás kedves bár sajnos sietnünk kellett mert zártkörüztek.
Bár azt nem értem miért kell fizetni az innivalókért. A pizzát gyakorolni kellene még mert az nem egy olasz pizza itt. A grill kinálata elég csekély. Összeségében jol éreztük magunkat. És finomat ettünk olcsón.
2017. április 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A helyel már többször is szemeztem de sose jutottam el odáig hogy bemenjek. Ám. A minap édesanyámmal jártunk itt az europeumban található sushi bárba mert megéheztünk. Rendeltünk egy maki boxot ami 18 darabos volt 1720-ért és egy 6 darabos maki adagot 620-ért. Finomak voltak és a hely is hangulatos volt. A maki ropogós csirkehúsos volt amit kértem.
Viszont a fehér izé nem tudom mi volt benne(valószínűleg sajt de lehet jobb ha nem tudom) a kiszolgálás barátságos és kellemes volt. Az alapanyagok is minőségiek nem ilyen Olcsó János minőség. Plusz pont hogy a miso leves helyben fogyasztás esetén ingyenes. Az ára verhetetlen a japán konyha tekintetében.
2017. március 29.egyedül járt itt 55Kiváló minőségű menő pizza. Nagyon jó fej kiszolgálók. Kellemes modern belső tér. Egyszerűen csodás. Akciós pizza 200? Csodálatos. Ennyiért max. egy gagyi okádék Trio pizza szeletet lehet kapni. Ha éppen olyan pizza van akciosan amit szeretek mindig beugrok. Ár érték arányba és minőségbe verhetetlen a szeletes bárok közt. Veszek 2 akciós pizzát pár órára sikerül is csillapítani az éhséget
2017. március 19.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma a barátokkal eljöttünk ide meglátogatni a helyet. A hely maga nem tul nagy de nagyon menő. Minden csupa Star Wars. Nem haboztunk. Rendeltünk. Egy Erdei gyümölcsös levest. Egy Nutellást és egy Somlóisat. Az Erdei(Nem a bokszoló XD) nagyon finom volt. A Somlóis is izlet. A Nutellás viszont inkább keserű csokis volt. Összeségében jó volt.
Bármikor jol esik a leves. Akár egy laza kis ebédre. Akár egy baráti találkozásra. Akár egy kis éhség csillapitónak. Vagy csak mert jol esik. A kiszolgás ennek ellenére baráti volt. Egy ilyen leves simán laktato
2017. március 18.egyedül járt itt 35Noha a sütik finomak és a kiszolgálás is jo meg a hangulat se rossz még is borzazto tulárazott. Egyszerűen nem éri meg hiába finomak. A kommersz italok is elég borsosak.
2017. március 4.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma itt is voltam. Mikor beléptünk már akkor is teltház volt. Rendelés nem egyszerű. Hatalmas sor van. Rendeltünk. Én egy salame pizzát plusz pestoval. Anyu rizottot. Apu carbonara spagettit. Anyu barátnője meg sonkás pizzát. Sanszos volt. 30 percet kellett várni az extrém forgalom miatt. Bár az ize kárpotolt mert az nagyon finom volt.
De balgaság hogy ilyen felkészületlenek. Összeségében jo volt. De kicsit sokalom ezért a munkáért ezt a 8000 forintot. Emberek vagyunk. De lehetne többlet dolgozokat alkalmazni.