2017. március 4.családjával járt itt 45Szentendrei körutam itt folytattam. Forgalma elképesztő a helynek. Egyszerű szamos sütiket lehet itt kapni. Én marcipános szivet vettem ami finom. Elvitel esetén 10% kedvezmény van. Igy inkább arra érdemes vásárolni. A hangulat és a környezet nagyon kellemes.
2017. március 4.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma épp Szentendrén jártam és nagyon megkivántam egy jó lángos. Kértem egy különlegesebb darabot ami nutellás. Hát kezdjük ott hogy 20 percet kellett várni mig sorra kerültem. Rendelést követően egyből meg is kaptam. Izre teljesen átlagos volt. Ára 450 volt ami azért elfogadhato. Összeségében Nem volt rossz de van azért jobb hely is Szentendrén.
2017. február 14.családjával járt itt 55 Ma voltunk itt először a már Lónyay utcába székhelyelő pizzázóba. Anyám egy hawaii jimmyt apám egy paprika jánost én pedig egy rambo nevű pizzát kértem. A pizzákat 10 perc alatt megkaptuk. A pizza már ránézésre gusztusos volt ízre teljesen olaszos. Érezni az alapanyagok friss izeit. Isteni volt árba abszolut verhetetlen.
A kiszolgálás kedves volt és fiatalos. Már csak a Bosnyák téri Capri előzi meg.
2017. február 13.egyedül járt itt 55Nem tudom hogy a kedves ZigZag nevű értékelő hölgynek mi baja van a helyel(biztos a puccos éttermek hive. . . . ) de én maximálisan elégedett vagyok ezzel a gyorsétteremmel. Kedves barátságos vidám kiszolgálók. Finom étel. Olcsóság. Néhány száz forintból is kellemesen jol lehet itt lakni. Heti egyszer megszoktam itt fordulni. Probáljátok ki. Nem fogtok csalódni ;-)
2017. február 8.családjával járt itt 45Nekem tesztett. Jók az ételek nem drágák. Bár igaz hogy nagy a tömeg de a kiszolgálók a helyzet magaslatán állnak és gyorsan kiszolgálnak. Oké a sült krumplit gyakorolni kell még amugy ez egy stabil 4 csillag nálam.
2016. december 17.barátokkal járt itt 35 Ez a pizzázó ugymond egyedi mert ugy van hogy adnak egy lapot amin rajta vannak a feltétek és bekell x-elgetni hogy milyen feltétet kérsz a pizzára. Bár a hely egy egyszerűbb kis hely de mégsem rossz. A pizza a finom volt. De ami a konyhárol jött égett bűz nem volt kellemes. A kiszolgálás nem volt rossz. Bár azért van pár fura kiirás pl.
Egy szelet Amerika. Nem tudom melyik h*lye irta ezt de a pizza olasz. Akkor volt Amerikai mikor a Halászlé kínai. . . .
2016. december 17.családjával járt itt 35Ugy körülbelül 100 évente egyszer eljuttok ide is. Régebben mikor mindenütt volt sokkal jobb volt. A kiszolgálás és az árak is. A pizza és a hangulat még mindig jo. De tényleg nem olyan már mint régen. Már nincs meg a Pizza Hut szikra a helyben. Inkább Pizza Ház lett....
2016. december 13.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Arany János utcától nem messze található ez a gyrosos. Sok gyrososban jártam már. De azt kell mondjam hogy ez a jobb kategóriába tartozik. A gyros íze finom. A hangulat pedig nagyon jó. Az árak egész jok. Ajánlom egy gyors ebédre.
2016. december 7.egyedül járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem a lőrinci temetőnél van. A hangulat remek és kellemes. Az ételek közepessek. Az árak egész jók és a kiszolgálással illetve tisztasággal sincs különösebb gond. Nem rossz a maga kategóriájában.
2016. december 7.egyedül járt itt 15Gondoltam meglátogatom a nagy Tibi atya új "otthonát". Bár ne tettem volna. Ez a hely undoritó. Már mikor beléptem akkor is olyan bűz várt hogy csak na. A hely tele volt egy csomo alkoholistával. Köszönöm szépen de ebből nem kérek többet. A Stiflerben valahogyan jobban jártam.