2016. május 4.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Néhányszor jövök ide egy évbe rendszerint veszek is valamit de ma nem igy tettem. Ma csak enni jöttem. Kértem egy adag(10dbgolyó)csirkehúsgolyót. Sült krumplival és áfonya lekvárral. Jó nagy adagot adtak. A csirkegolyók isteniek voltak. Az ujra tölthetős üdítő nem volt az igazi. Szinte csak szoda volt. Vettem még 2 fánkot 120 forintért.
Látszatra csak egy sima tésztás cukros fánknak látszott. De amikor meg kóstoltam remek ize volt. Ár-érték arányban megéri a golyócskákat 890-ért vettem.
2016. március 21.családjával járt itt 55Megmondom az ősszintét nem rajongok az amcsi konyháért de ez kifejezetten bevált a hangulat jó mint egy igazi amerikai hamburgeres a kiszolgálás jó az ár meg fizethető az ételek minősége kiváló. Ajánlom mindenkinek aki egy jo hamburgert akar enni :)
2016. március 9.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez az étterem vagy inkább szorakozohely mindegy minek hivjuk egész jó. Finomak a pizzák és olcsóak is lehet kérni Calzone verzióba is ami abból áll hogy a választott pizzád egy nagy kelt tészta szerűség amiben benne vannak feltétek tehát össze hajtva kapod a pizzádat. Van még ott gyerek rész is kifejezetten kicsiknek meg egy nagy tv ez kifejezetten meccseknél jó.
Unoka tesómmal ettünk egyet de anyuék nem tudtak ellenálni és ők is ettek egyet. Összesen 1500 forimt körül fizettünk a két pizzáért. Egy probát megér
2016. március 6.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem sűrűn járok kínai éttermekbe de ez kifejezetten kedvenc. Legtöbbszőr egyedül vagy a rokonokkal járok ide. A csirkét egyedi modon készitik a szósz rajta se túl keserű se túl édes pont amilyennek lennie kell. Az menük ára 550-fttól kezdődik. Legdrágább ételük tudomásom szerint a 10 db-os sós borsos rákok. De nem biztos. Ajánlom a helyet másoknak is
2016. február 27.egyedül járt itt 35Egyszerű piaci falatozó bár az ételek nem rosszak az árak kicsit magassak a kiszolgálás jó a tisztaságról nem tudok semmit igy azt átlagossal értékeltem. Tipikus 1x fogyasztható hely.
2016. február 18.családjával járt itt 55Szép emlékek kötik ide a családot. Pl. A szüleim kb. 20 évvel ezelőtt idejártak találkozgatni és randizni mikor még én nem voltam. Azóta is kisebb-rövidebb megszakitással ugyan de látogatjuk a helyet és ugyan olyan jó az ételek remekek az árak jók a hangulat kiváló. Továbbra is egyik legszebb törzshelyünk marad. Látogasátok meg a helyet megéri!
2016. február 11.családjával járt itt 55 A Nyugatinál található ez az étterem ma délután tértünk be ide az egyébként nem túl barátságos Nyugati pályaudvar környékén lévő ám de hangulatos étterembe. Rengeteg mindent adnak itt pl. Sushit különböző tészta és rizs ételeket bizonyos leveseket és desszerteket.
Nem haboztunk kértünk 1 adag édeskrumplis 1 adag tonhalas 1 adag csipős csirkéset és még 1 adag surumisat. Az izűk nagyon jó volt plusz pont hogy látványkonyhás az étterem van gyerek sarok is. Viszont minusz pont hogy nem volt nyitva a férfi mosdó. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat. Ettünk mégegy Nagirit is ami Teriyaki Csirkés volt. Ez is jó de ezt inkább azoknak ajánlanám akik szeretik a karakteres intenziv izt. Összesen 5 ezret fizzetünk azt hiszem. 1 szó mint 100 megéri ide betérni legalább is mi még visszafogunk jönni. Ajánlom mindenkinek aki a keleti konyha izeit szereti.
2016. február 6.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az édességek nem rosszak és az italok is jók a tisztaság ✔a kiszolgálás tökéletes az árak kicsit drágák. Árulnak még quiche-t is az is finom. Még visszatérek
2016. január 30.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Kolosy tértől nem messze található a cukrászda. Mindig hatalmas itt a forgalom épp ezért rengetegett kell várni. A sütik isteniek mind az édesek mind a sósak az ár érték arány csodás. Gyerekek a ribizlis máktorta isteni finom és a hangulat is kellemes. Ennek a cukrászdának igazi hangulata van aki szerint ez nem jó hely az még sose járt igazi cukrászdába. Visszatérünk még 10/10.
2016. január 26.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy szóval jellemezve isteni finom. Az étel isteni az árak nagyon jók és a név nagyon tetszik sőt az adagok is jók