2016. július 17.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem: Tisztasága kiváló,tágas és világos a pincérek készségesek,gyorsak és pontosak,az ételek kiváló és változatosak,friss valamint bőségesek,diétázók is megtalálják a kedvükre valót. A hotel személyzete : Egyszerűen tökéletes. Figyelmesek és megfelelő információkkal látják el a vendégeket. (Külön köszönet:B.
Eszternek a figyelmességéért ). A szoba : tiszta,rendezett,tágas,néhány eszköz ami növelte volna a komfortérzetet (hajszárító,ruhaszárító,zuhanyzóba csúszásgátló,kilépő ami jelenleg törölköző volt). A hotellel összeköttetésben lévő fürdő: tágas,személyzete kedves,tisztasága kiváló,víz hőmérséklete jó,amit hiányoltam a gyermekeknek több élményt belevarázsolni,valamint a szálloda vendégeinek az éjszakai fürdőzés biztosítása,és a mindennapos hosszabb nyitva tartás. Parkolás:Igaz (részben )kamerával megfigyelt mind a Hotel előtt mind a zárt parkolóban de egyik sem fedett ami nyugodtabb alvást biztosított volna a szerda esti éjszakai viharban. Köszönet mindenért : Fekete Tamás.