2021. szeptember 29.a párjával járt itt 35 Szuperior szobát foglaltam, sajnos a foglaláskor nem lehet emeletet választani, így a helyszínen felárért kaptuk az 5. -en szobát az első helyett ahonnan már volt kilátás. Szoba felújított, az ágy osztott matrac ami szétcsúszik. A wellness szétszórva és siralmas nyitvatartási idő, gőz nem működött.
Félpanzió, reggeli nagyon gyenge, vacsora sorban állás ízetlen ételek 20,45-kor nincs terített asztal. Személyzet egyik fele nagyon új volt, a régebbiek kedvesek. Maga a hely Balaton part szép talán majd legközelebb megpróbálunk egy bungalót.
Club Tihany Hotel válasza
Kedves Róbert,
Hálásan köszönjük, hogy időt szánt ránk és megosztotta velünk szállodánkkal kapcsolatos tapasztalatait. Őszintén sajnáljuk, hogy szállodánk szolgáltatásai nem nyerték el a tetszésüket. Az említett problémákat mindenképpen továbbítjuk a vezetőség felé, annak érdekében, hogy javításra, fejlesztésre kerüljenek.
Bízunk benne, hogy pozitív élményekkel is gazdagodtak nálunk és csak remélni tudjuk, hogy a jövőben kaphatunk Önöktől egy második esélyt, mely során minden erőnkkel azon leszünk, hogy szállodánk iránti elégedettségüket növelni tudjuk. Üdvözlettel: Hotel Club Tihany
2021. szeptember 30., , Club Tihany Hotel