2022. július 30.barátokkal járt itt 15 Barátokkal álltunk meg egy kis édességet enni a Fricskában. Fagyit szerettünk volna, a kihozott étlapon szerepelt a fagylalt, de kérdésünkre a felszolgáló elmondta, hogy: "Ja az nincs. . . " Mi mondtuk, hogy de rajta van az étlapon, de hát ha nincs. Jó, akkor a napi Séfünk ajánlata alapján a Diósgubát választottuk vaníliasodóval 1690,-Ft áron.
Hamar meg is kaptuk a rendelést, de egy vaníliáscukros meleg tejjel leöntött, fagyasztóból kiolvasztott és avas ízű darált cukros dióval/Dejóval összeállt valamit kaptunk mind a négyen. A fura állag ellenére megkóstoltuk, de vissza kellett küldeni, mert ehetetlen, íztelen, valószínűleg romlott volt. Sajnos nem fotóztam le, ez jó lett volna, mert érdekesen mutatott a meleg tejre rányomott és összeesett mű tejszínhab is rajta. Szóval a gyönyörű helyen lévő éttermet a konyha miatt nem ajánlom, a limonádé csodásan nézett ki, azt már nem kockáztattuk ezek után.
2022. július 8.barátokkal járt itt 25 Kerékpártúra közben álltunk meg az Alsőörsi Móló Cafe-ban egy jó tejeskávéra. Jó kis rattan ülőgarnitúra volt, párnát szereztünk, aztán vártunk, vártunk, vártunk. A rattan asztalokon levő üveg felület többnapos kosszal volt borítva, kávé maradékok, sok-sok por.
Nem volt tele a hely, de jó soká jött egy fickó (pincér ruha nem volt rajta, hányaveti stílusban beszélt) felvenni a rendelést, aki közölte, hogy tulajdonképpen rossz helyen ülünk, mert a "főnök" nem szereti, ha ide leülnek (nem is értettük mi a szitu), de maradjunk csak itt, most kivételesen. Kikértük - volna - a hosszú kávét, de közölte, hogy valószínűleg sokat kell várni, mert tele a hely (nem volt így). A pultnál 4-5 "kolléga" tüsténkedett, pörgött a dolog, de a kihordás igen lassan ment és csak a pultnál, az említett pincér fickónál lehetett fizetni. Arra jött, kértük, hogy legyen a kávénk elvihetős, így talán könnyebb lesz és gyorsabb az átvétel, de nem. Barátnőm odament a pulthoz, hogy fizetne, de akkor közölték vele, hogy csak a pincér srácnál lehet fizetni, de egyébként kész a rendelés. Jó, megvárta, fizettünk, mi magunk kivittük a kávét, kicsit üldögéltünk még, aztán jó gyorsan elhúztuk a csíkot. Gyanítom, még a közelben sem állunk meg többet, nem ajánlom senkinek. A képeken jól látszik, hogy a szomszédos asztalok is nagyon koszosak és egyáltalán nincs teltház. Kicsit kedvesebb kiszolgálást vártam egy Balaton-parti, frekventált helyen levő helytől.
2022. március 23.barátokkal járt itt 55Szilveszteri ünnepet töltöttük több alkalommal is a barátokkal a Hotel Halászkertben.
Csak jót tudok mondani, mind az ügyintézés, a személyzet, az ételek, a szoba kapcsán.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt.
Biztos vagyok benne, hogy akár egy nyaralás remek helyszíne is lehet a vízközeli hotel.
2022. február 21.barátokkal járt itt 55 Csillagos ötös minden tekintetben. A szálloda és környezete (a tó) gyönyörű, A szállás modern, az aktív és pihenésre minden tekintetben alkalmas. Külön kiemelendő a 24 óráig (! ! ! ) nyitva tartó gyerekzsivajtól mentes, csendes wellness. Az ételek mind minőségben, mind változatosságban minden igénynek megfelelnek.
A személyzet extra kedves, figyelmes, segítőkész. A páros élményfestés nagyon tetszett mindenkinek (4 házaspár), sok mindent megtudhattunk magunkról. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.