2015. július 8.a párjával járt itt 55Két éjszakét voltam és nagyon jól éreztem magam .
A személyzet aranyos kedves,a környezet szép. Lehet strandolni, aki a meleg vizet szereti itt azt is megtalálja ,sok a virág szép a parkja,van egy kis tó kacsák hattyú szürke gém hal stb.
A szálloda berendezése is nagyon szép.
Kiváló hely esküvő vagy más alkalmakra, közel van Budapesthez ,jó a közlekedés.
2015. január 6.a párjával járt itt 45 Nagyon szép helyen van a szálloda ,a személyzet nagyon rendes.
Szerintem inkább jó időben érdemes menni ,mert a hatalmas teraszokról csodás a kilátás a Dunára. A wellness részleget Jean Goujon Nimfái szobrai díszítik . Az egész szálloda nagyon szép.
Igazán szép sétákat lehet tenni a közeli kis tóhoz ,vagy a Duna partra . A közelben nincs semmi csak a természet. ! ! !
2014. január 12.a párjával járt itt 45Nagyon szép helyen van a szállás a Duna mellet közvetlenül,a szobából a Salamon toronyra volt a kilátás. A tisztaság rendben volt a személyzet aranyos figyelmes. Télen is remek sétákat lehet tenni a jó levegőn. A wellness részleget inkább nyáron ajánlanám. Télen az idősebbeknek való, nyáron a fiataloknak is ajánlom.
2013. július 16.a párjával járt itt 45 A szállás nagyon családias,tiszta ,és közvetlen átjárás a fürdőbe korlátlanul. a fürdő gyógyvize nagyon jó hatású. Van egy csodálatos parkja a városnak ami fantasztikus sétákra alkalmas . az egész város szép tiszta a Lajta partján kávézó étterem csábítja az idelátogatókat. Már többször voltam ,és mindig meg voltam elégedve.
Agusztus 20-án ebben a csodás parkban különböző rendezvények is vannak jó szórakozás volt. A fürdő közelében van a Hársas vendéglő igazi falusi étkekkel . hangulatos kemence fűtés jó kiszolgálás.
Jó volt ! -
Patinás Klub Étterem és Kávéház Budapest
2013. május 23.családjával járt itt 45 A szülinapomat ünnepeltük a családommal és nagyon meg voltam elégedve . Finomakat ettünk ,és igazán szép hangulatos az étterem ,nagyon kellemes a kávézó része ,jól tartottak bennünket . Már többször jártam náluk ! A berendezés nem a mai modern stílus ,nagyon szép elegáns régi bútorok láthatóak benne . A kiszolgálás is jó.
Pallosné
Megfestettem az éttermet,és a Pálya Celesztin kiállításon látható volt!
2013. április 23.a párjával járt itt 45Már többször jártunk Füreden midig a Marinában.
Nagyon jól éreztük magunkat igaz a szálloda régi. A berendezése gyenge,de a személyzet kedvessége kiváló.A szálloda parkja nagy gondozott a strand gyönyörű.
Az ellátás fantasztikus eszem iszom dínom-dánom.
Már meg is festettem a szállodát.
2013. április 23. járt itt 45Tavaly decemberben jártam náluk igen jól éreztük magunkat,nagyon aranyos beszélő szivárvány papagáj fogadja az érkezőket nagyon különleges. A parkja nem a legnagyobb de szépen gondozott. Az étterem fantasztikus,(a szakácsot hazavittem volna) Nagyon jó a wellness részleg ,és egyben fantasztikus télikertként üzemel. Bármikor vissza mennék jó volt!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Voltam Náluk és nagyon jól éreztük magunkat.Ajánlom mindenkinek
Szép sétát lehet tenni,mert gyönyörű a parkja mi tavasszal voltunk de nyáron még szebb lehet.Az ellátás nagyon jó volt,a wellness részleg remek igaz az áraik szerintem elég drágák.
Bármikor vissza mennék !!! Le is rajzoltam az épületet !