2020. július 23.a párjával járt itt 55Mainál a sima és mindennel töltött lángos ok nagyon nagyon finomak, gyors kiszolgálással. Szemnek szájnak jó élmény. Csak ajánlani tudom az arra jároknak, mecseki túra után. A más [moderálva - a szerk.] étteremnél 100-szor jobb étel, élmény is egyben.
2019. január 17.családjával járt itt 45Családi ebéd alkalmával jártunk itt öten, vegán családtagok és nem vegánok is jó ételeket ehettek, talán a kiszolgálás lehetett volna gyorsabb és kedvesebb, az adag megfelelő volt. Bent kicsit melegkonyhás-gőzös-fülledt levegő volt, ezt talán egy elszívó ventillátorral lehetne megoldani, így kiültünk, ott kellemesen ebédeltünk.
2018. január 3.barátokkal járt itt 35 Szilveszterezni utaztunk ide barátokkal. A pihenés garantált volt a csendes helyen elhelyezkedő hotelben. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt, a helyi wellnesben jókat fürödtünk és szaunáztunk. A szilveszteri vacsora finom volt, a műsor könnyed szórakozást biztosított, viszont a DJ nem volt a helyzet magaslatán.
A főleg 50 év feletti társaságnak a tuctuc egyvelegekkel nem teljesen a várt szórakozást nyújtotta. Többszöri kérésre, szólásra azért egy-egy táncolható zenét is tudott keresni nekünk, így összességében jót mulattunk. A szállodai szobában nekem a függöny fényáteresztő képessége okozott problémát, konkrétan be lehetett látni, ha villanyt kapcsoltunk bárhol. A szobába be kellene vezetni a WIFI-t, valamint több TV csatornát előfizetni a pihenés idejére, ez a XXI. században nem nagy igény. Összességében jó emlék marad a látogatásunk, másoknak is ajánlom a helyet, ha csak pihenésre vágynak, de nem ünnepi időszakban, még boldog új évet sem kívánt a vezetőség a szórakozó vendégeinek.