2014. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 55 Egy hely ami tényleg nem csak fotókon néz ki jól hanem a valóságban is ilyen. Nagyon színvonalas,tiszta, jól felszerelt. A személyzet nagyon kedves, gyönyörű a park, az étterem , wellness részleg, nagyon kulturáltak a szobák, Jól felszerelt a gyerek játszó,rendelkezik tenisz pályával, pingpong asztallal, biliárdal, csocsóval, jobb időre két medencével az udvaron, játszótérrel, és a gyerekek nagy megelégedésére angóra nyuszikkal, melyek sok örömet okoznak a gyerekeknek.
Tettszett hogy a szálloda bármely területén volt elérhető WIFI. A szálloda tényleg gyerekbarát. Szerintem a BALATON part egyik leg színvonalasabb szállodája, a neve melletti 4* nem túlzás. Mindenkinek ajánlom.
2013. szeptember 11.családjával járt itt 45 Mi szeptember elején voltunk a hotelben. A 11. emeleten kaptunk szobát, a fürdő és a szoba tulajdonképpen tiszta volt és rendezett, azt nem mondom hogy az ablakra nem fért volna rá egy tisztítás.
Minden tökéletesen működött,tökéletes volt a kilátás a Balatonra,egyetlen dolgon lepődtünk meg egy 4*-os hotelben a köntös bekészítését külön kérnie kell az embernek,és pluszban fizetnie kell érte,úgy gondoltam hogy van elég cumónk hát a köntöst már csak nem viszem magammal, hiszen úgyis be lesz készítve, mivel wellness szállóról van szó,hátnem így történt,de azért túléltük. A recepción nagyon gyorsak és segítőkészek voltak. Az étterem csodálatos, az ételek finomak,a svédasztal itt tényleg svédasztal. A wellness is nagyon jó volt. Tulajdonképpen elégedett vagyok a hotel nyújtotta szolgáltatásokkal,ajánlani tudom mindenki számára.
2013. június 7.a párjával járt itt 15 Ha valaki szörnyű helyet akar látni csak hajrá, irány a HOTEL TERMÁL LIGET. Azt szeretném csak tudni hogy egy ilyen hely egyáltalán hogyan működhet. Én 2013. április hóban voltam,amit nagyrészt bánok is. A HOTEL weblapján megjelenő képek, csak a Hotel néhány szobájára jellemző állapotot tükröznek.
A Hotel-t átépítették állítólag,talán az átépített szobákat mutatják a fotók egyébként amivel a vendég szembesül a következő:
- Az érkezéskor a személyzet nagyon kedves,bejelentkezést követően megkérnek hogy a vacsorát válassza ki a vendég az "étlapról" -2 fajta 3 fogásos menü. (Számomra meglepő volt hogy menüs az étkeztetés, pedig a állítólag csodálatosan szép étteremmel rendelkezik a HOTEL. Első nap este a vacsoránál közlik hogy sajnos mi már nem kaphatjuk azt amit választottunk, ELFOGYOTT. Gondoltuk semmi baj egy aprócska tévedés még esetleg belefér, majd másnap a vissza igazolásban szereplő svédasztalos reggeli helyett egy vízforraló, egy kenyérpirító, gyümölcslé helyett gyümölcs szörp fogadott és egy A4 méretű tábla mely tudatja a vendégekkel hogy "- MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI OKOK MIATT A REGGELI AZ ASZTALOKNÁL KERÜL FELSZOLGÁLÁSRA" megérkezett a felszolgált reggeli 1 kenyérkosárban 2 zsemle 4 szelet kenyér valamint tányéronként 2 szelet párizsi+ 2 szelet fokhagymás felvágott kíséretében, 2 hajszálvékony paradicsom szelet+1 előre csomagolt margarin. ( Na erre a minőségre aztán tényleg vigyázni kellett) . A szoba hát. . . , hagy némi kívánni valót az is. Úgy nézett ki mint amit elfelejtettek befejezni. Festett fűrészporos tapéta kb 30cm-rel a mennyezet alatt, az ágy és a fésülködő asztal között a sarokban el is felejtették felragasztani a tapétát, de legalább megegyező színűre festették, a tapétát és a falat. Az üveg ajtóban felül mintha át lőtték volna az üveget, a fürdőben ott virít a dugaljban illetve a tetején a bontásból-fúrásból származó por. Az Hotel vezetői nasgyon támogatják a COOP-ot illetve A TESCO-t. Takarítoszerekben TESCO gazdaságos a menő, reggeliző asztalon pedig a COOP Earl Grey tea a csúcs. Jártam már jó néhány helyen de sajnos ebből a helyből 2 nap bőven elég volt. Az alkalmazottak mindemellett nagyon barátságosak, nem irigylem őket.