2018. október 28.a párjával járt itt 45 Ez a szálloda nagyon jó helyen van. Nem messze a központtól, de mégsem a nehezen parkolós környéken. A kocsi biztonságos belső parkolóban volt végig. A városi központi strandfürdőbe kényelmes az átjárás. Az egyetlen javítandó körülmény talán az, hogy a szobában lehetne több rakodó hely a szekrényen kívül (pl.
álló fogas vagy "szobainas"), illetve a szobai zuhanyzóban kimondottan kellene egy polc a saját tusfürdőnek/samponnak, de ezek minden szállodára érvényes hiányosságok általában a világ majd minden szállodájában. Az infrastruktúra láthatóan a régebbi időkből származik, a személyzet azonban korszerűvé emeli az összképet. Az étteremben a felszolgálók mindig ott vannak, ahol kell, nagyon udvariasan, egyből de nem nyomasztóan teszik a dolgukat. A szobákban kimondottan jól lehet pihenni, főleg ha a televízióban nincsen valamilyen meccs, ami esetleg jó későn kezdődik de mondjuk nem lehet kihagyni. . .