2019. szeptember 28.a párjával járt itt 55 Most szeptember végén 3 napot töltöttünk ebben a nagyszerűen felújított műemléki-védettséget élvező szállodában, ahol nagyon jól éreztük magunkat, tényleg minden kiváló volt, egyet kivéve, talán elvárható lett volna egy mini-hűtő. De kérésünkre azonnal egy mobilhűtővel pótolták.
Az összes személyzet kedves, udvarias, a svédasztalos reggeli finom,a szoba kényelmes, modern, maximálisan tiszta. Mivel a Pilvax Hotel Kalocsa főutcáján van, a bőséges látnivalók gyalog is kényelmesen megközelíthetőek. A Csajda gyógyfürdőnek jó úszómedencéje, és pillanatnyilag felújítás miatt egy külső-belső gyógymedencéje van,amit helyismeret hiányában csak autóval tudtunk megközelíteni. Szóval gyönyörű 3 napban volt részünk. Mindenkinek szívesen ajánljuk.
2019. szeptember 23.barátokkal járt itt 45Még az év elején voltunk ebben a kispesti étterem-pizzázóban, de nagyon finomakat és forró friss ételeket ettünk,amelyeket rövid időn belül kihoztak. Ár-érték arány kiváló. Udvariasak és gyorsak voltak, a hangulat is kitűnő volt. Igaz ez egy lakótelep szélén van, de a belső hangulat, és a jó parkolási lehetőség, és tömegközlekedés egy percre van. Érdemes többször ellátogatni, szívesen tudom ajánlani.
2019. szeptember 23.családjával járt itt 25 Ez év szeptember elején nagyobb családi ünnepségen vettem részt, ahol semmi nem volt megfelelő, az ételre rengeteget kellett várni, ami ráadásul száraz,langyos, és kevés volt, még az árak ár/érték aránya sem megfelelő. A pincérek lassúak, és talán egy idős pincér kivételével modortalanok.
Valamikor ez az étterem jó volt, mára azonban amortizálódott. A mellékhelyiség tisztasága kritikán aluli. Szóval ezt a helyet senkinek sem ajánlom, rengeteg étterem van még a XVIII. kerületben.
2019. szeptember 23.családjával járt itt 45 Most szeptember elmúlt vasárnapján helyet foglaltattunk az étterembe. - Nem csalódtunk, az étterem szerény külseje ellenére belépéskor kedves, hangulatos étterem fogadott. Udvariasan a helyünkre kísértek, és továbbra is minden a max. udvariasság jegyében zajlott. Nem sürgették a rendelésünket, hagyták, hogy kedvünk szerint válasszunk.
A rendelt ételek finomak, és elégségesek voltak, a söröket is finom hidegen tették az asztalunkra. A mi magas, szemüveges pincérünk is maximálisan kedves, közvetlen volt, bármit kérdeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat, és ezt a helyet mindenkinek szívesen ajánlom! /sőt, még az ottfelejtett bankkártyánkat is az ajtónál utánunk hozták/
2019. július 11.a párjával járt itt 55 2018. őszén 5 napot voltunk a Hotel Solarban. Nagyon jó tapasztalataink vannak, mind a személyzet, étkezés, elhelyezkedés, és szálloda kedvességcet sugárzása miatt. Kényelmes, erkélyes szobában voltunk, az ételek kitünőek, a személyzet maximálisan udvarias volt. Szívesen ajánlom másoknak is.
Nagyatád város is hangulatos, csendes, és nagyon tiszta, kedvtelve nézegettünk körül, pl. repgép-park stb.
2019. június 19.a párjával járt itt 25 2019. május végén 2 éjszakát voltunk a korona szállóban, ahol a sok kényelmetlenségen kivül, a szállóban felszolgált ételek, és a személyzet volt rémesebb. A személyzet arrogáns beszólásai, pl. ha jobbat akar enni, menjen a szomszédos szállodába, ott tizenkétezerért megteheti, és hasonló kelletlen beszólásaival megkeserítette ottani napjainkat.
Már másnap megszólalni sem mertünk, bármit kérdeztünk, csak kelletlenség volt a válasz. Az ételek íztelenek, gyengék, ott melegítették mikróba. /? ? ? / Egyedül a svédasztalos reggelik voltak jók, de ott is állandóan figyelve voltunk, ki mennyit merészel venni, netán mégegyszer visszamegy a svédasztalhoz, én 2x 1-1 pohár tejért mentem vissza, amit már sokallt. Szóval ez nem szálló, így nem lehet a vendégeket megtartani, amiről tenni is fogok, - már a Kft-t ahova az összeget befizettük, hosszú emailban értesítettem. Tehát "istenments", hogy valaki oda betegye a lábát. Egyedül a valamennyire felújított épület ódonsága nyújtott kárpótlást, de a szobában levő hiányosságok, - ágy kényelmetlensége stb. bizony dühítő volt!
2017. november 21.a párjával járt itt 55 2017. október 15-19-ig voltunk a Flóra szállóba. Nagyon barátságos, udvarias személyzettel, kényelmes tiszta erkélyes szobával, főleg kényelmes ággyal. Az étterem is kitűnő, igen bő választékkal, szóval finom volt minden, reggeli-vacsora.
Ami még a legjobb volt, hogy a Városi Strandra a szálloda halljából lehetett fürdőköpenyben kimenni, és a még igénybe vehető úszó- és melegvizes medencéket estig használni. Ez a szálloda Eger központjában van, 10 perc sétával innen minden egri látványosság elérhető. Ráadásul a legmelegebb, 22-25 C fokos időt fogtuk ki, úgyhogy teljes "hawai" volt. Ezért minden napra félnapos kirándulásokat is tettünk a közeli helyekre, délutánonként meg strand, strand, strand! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2017. február 27.a párjával járt itt 55 2016. november közepén 1 hetet töltöttünk a Hotel Aurumba. Gyönyörű szálloda fogadott, udvaria személyzettel, kényelmes elhelyezkedéssel, erkélyes szobával, apróbb kényelmi felszereléssel. Az étterem félpanziós ellátása kitűnő, minden finom volt. A szállodában lévő wellness 2 felnőtt melegvizes medencéjével, jakuzzival, 2-féle szaunával, ill.
gőzkabinnal élvezetes, /sajnos úszómedencéjük nincs/ - talán ez az egyetlen negatívum - szóval minden nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat. Kényelmes parkolóhely is rendelkezésünkre állt. Mindezen felűl a szálloda az üdülőcentrumban van. Szívesen ajánlom másoknak is!
2017. február 27.családjával járt itt 55 2017. február hónapban a XVIII. ker. Texas Étterembe voltunk 6 fővel. Hat különböző ételt rendeltünk, mindegyik finom, és bőséges volt. A kiszolgálás udvarias, a tisztaság szintén maximális. Mindenkinek tudom ajánlati ezt az éttermet, aki nem "luxus" kategóriáju étteremre, hanem kedves, családias hangulatu étteremre vágyik.
Már nem először jártunk ott, még sohasem csalódtunk. Ja, . . . . és az árak is igazán reálisak! ! ! !
2017. január 22.családjával járt itt 15 2017. január közepén 6 fő részére foglaltunk asztalt, de már foglaláskor kérdezték - "meddig akarunk maradni"? ? ? ? ! ! Megérkeztünkkor 6 főnk ellenére egy 4 fős asztalhoz bezsúfoltak bennünket, kértünk átültetésünket, de válasz: nincs hely!
Hatan hatféle ételt rendeltünk, a húsadagok minden ételfélében nagyon kicsik voltak, ellentétben a garnirunggal, amely ugyan dupla adagokat tartalmazott, ám mindegyik pl. a burgonyásgombóc kemény, "bodag" és íztelen volt,így nagyrészüket visszaküldtük. A rántottsajt is hidegen érkezett és kismennyiségben. A többi húsféle is langyos volt, nem az étteremben elvárható finom friss forró étel. A ropogósnak rendelt csülköt meg újramelegített, ehetetlenül kemény páncélban hozták ki, így azt mivel annak kultúrált fogyasztása az étteremben alkalmatlan volt, megkértük a pincért, hogy csomagolják be, majd otthon megbirkózunk vele. Mivel még "lejárati" idő előtt távozni készültünk, számlánk kifizetésekor kértük a becsomagolt csülköt, melyre a pincér sajnálattal közölte, véletlenül bedobták a konyhai maradványok közé. ! ! ! ! ! ! ! ! Elvártuk volna kárpótlását, - de csak sajnálkozást kaptunk. Ezek után soha többé nem megyünk a Tortugaba, és nem is ajánljuk senkinek!