2015. október 18.családjával járt itt 55 Többször jártunk itt, barátokkal, családdal, üzletfelekkel. Egy nagyon kellemes kisvendéglő Gödön, a főút mellett. Az étel választék nekem túl bőséges ilyen kicsi konyhához, de eddig minden esetben korrekt időn belül nagyon jó minőségben elkészítettek mindent, amit kértünk. Sör választék nem nagy, de borból és pálinkából jók.
Az ételek nagyon ízletesek, az adagok kicsit nagyok nekem, de aki degeszre szereti enni magát étteremben annak sem biztos, hogy befér a desszert a leves és főétel után. Kiemelném a halászleveket, a sült hagymával és sztrapacskával tálalt szlovák pecsenyét és a mítosz repdesőt, ami juhtúróval és baconnel besütött csirke. Ezek mind nagyon finomak, többször rendeltük őket. A hely belső része viszonylag kicsi, de ízlésesen, hangulatosan van megcsinálva, a nyári időszakban a kinti rész remek. Egy olyan pontot emelek ki, amin lehetne fejleszteni, a pincér(hölgy) gyakran kedvetlen és kicsit mogorva, pedig ő adja el az éttermet! Összefoglalva, több éve járunk ide, és fogunk is, ajánlani tudom mindenkinek! Utóirat: Szállítanak házhoz, és meg kell jegyezzem, hogy nagyon ritka az, hogy ilyen jó minőségben érkeznek a kiszállított ételek! Halászlé, harcsapaprikás, pacal, húsleves, sztrapacska, mind olyan minőségű volt, mint az étteremben. Egyszer sem érkezett az étel kihűlve, mikrózni nem kellett. Bátran ajánlom ezt a szolgáltatásukat is!
2015. augusztus 10.családjával járt itt 15 Üres étterem fogadott amikor megérkeztünk, ott tartózkodásunk alatt sem érkezett senki. Amivel nem volt gond: a pincér rendes és profi volt. A csapolt vörös sör finom. Amivel gond volt az elsősorban az étel és ez nagy baj. A margherita pizza tésztája nyers, a paradicsomszósz helyett ketchup szerűség, mozzarella helyett jó esetben trappista, rossz esetben valami trappista utánzat.
Cézár salátával szerencsénk volt, hogy külön kértük a szószt, ugyanis volt valami kesernyés mellékíze, mintha valamelyik összetevője romlott lett volna. A zöldség egyébként friss volt benne, ez pozitív. A juhtúrós spenótos csirkére valami besamel szerű mártás volt sütve a minimális juhtúró és spenót mellett. A csirke íze, mint amit vegetába forgattak, miután kisütötték. A majonézes kukoricasaláta meleg volt. Az ásványvízhez adott pohár koszos. Kb fél éve nagyon jót ettünk itt, és voltak is sokan az étteremben. Barátainknak is ajánlottuk, akik romlott ételt kaptak, mi ennek ellenére adtunk még egy esélyt. Dunakeszin nincs jó étterem, de annál azért szorosabb a mezőny a környéken, hogy ilyen vállalhatatlan minőséget kapjon a vendég.
2015. június 27.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jó a megközelíthetősége, a parkolás. A teraszon ültünk, aminek a berendezése egyszerű, de semmi gond vele. Bent gyönyörűen kialakított helyiségek vannak, a tisztaság makulátlan. 4 fogást ettünk, ez túlzásnak bizonyult, a weboldalukon lévő képeken az adagok kisebbek, mint a valóságban!
Minden étel nagyon finom volt és nagyon szépen is volt tálalva. A személyzet modora szintén kifogástalan. Néhány megjegyzés:
Az ételek túl forrón érkeztek az asztalunkra. El vannak túlozva kicsit az adagok. Az étterem stílusa nem a mérhetetlen zabálást sugallja. Pici babával mentünk, annyi probléma volt, hogy nincs pelenkázó helyiség, de a személyzet nagyon kedvesen megoldotta nekünk a dolgot. A teraszon a zene modern elektronikus diszkó valami volt, egyáltalán nem illett a helyhez és az ételekhez sem. Ezek nem igazán hibák, de ha megoldódnának, akkor nálunk ez a hely pályázhatna a kedvenc étterem díjra. Annyit mindenesetre sikerült elérniük, hogy mindenképp visszamegyünk és nyugodtan ajánljuk másoknak is!
2014. november 9.barátokkal járt itt 25 Barátokkal tértünk be egy arborétum-beli kirándulás után. Bíztató volt, hogy rengeteg autó állt a parkolóban. Lányok leültek, fiúk hoztak étlapot, végül 3 adag rántott húst, sült krumplit, és egy adag zúzapörköltet választottunk. Fiúk elmentek a pulthoz rendelni, meg üdítőket hozni.
A pultban unott arcú emberek vették fel a rendelést, az üdítős hölgynek mintha nehezére esett volna elkészíteni őket. Kérdeztük, hogy mikor jöjjünk az ételért, mondták, hogy majd szólnak. Elkészült viszonylag hamar, de itt jött a nagy csalódás: a rántott húsok rágósak voltak, pedig igen vékonyan mérték őket, a sült krumpli pedig konkrétan olyan használt olaj szagú volt, hogy borzasztó. Sajnos az azt éttermet, aki nem tud egy rántott hús sült krumpli menüt megcsinálni, nem tudom ajánlani. Az önkiszolgáló jelleg furcsa, ahogy néztük elég nagy forgalmú a hely, elbírna pincéreket. (A zúzapörkölt kifogástalan volt, az árak korrektek, ezért nem 1*)
2014. május 13.a párjával járt itt 45 Hangualtos hely, kedves kiszolgálás, nagyon finom kézműves sörök, kiváló alapanyok felhasználásával készült remek halételek és tengeri herkentyűk. Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is szereti a tengeri ételeket. Külön plusz, hogy mikor párom kiválasztotta az egyik kagylós fogást, a pincér megemlítette, hogy az az egyetlen étel, ami fagyasztott alapanyagokból készül.
Többször jártunk itt, amit észrevettünk, hogy az adagok mérete alig észrevehetően, de csökkent az utóbbi időben sajnos, bár az ízek kárpótolnak. Nem tartozik az olcsó helyek közé.
2014. május 13.barátokkal járt itt 45 Barátainkkal ebédeltünk itt, szerencsére jó idő volt, a teraszon kaptunk asztalt. Az ételekre nem kellett túl sokat várni, a levesek és a főételek is kifogástalanok voltak. Érdemes itt a halas ételekre rámenni, a székelykáposztás harcsafilét különösen ajánlom. A kiszolgálással különösebb bajunk nem volt, bár a felszolgálónk elég mogorva volt.
Az egyik desszertet elfelejtették, de amikor a többit lerakta a pincér, eszébe jutott, és azonnal intézkedett. Elviseltem volna valami kedvezményt emiatt.