Nyári pancsi kisgyerekkel -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2016. május 8.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly nyáron töltöttünk itt kellemes pár napot 6 éves kisgyerekkel. A szoba emeleti, udvarra, illetve strandra néző erkélyes szoba volt. Ez kellemes pluszt jelenetett, mivel így kiülhettünk a szobánkból esténként. Pótággyal is tágas volt a szoba.
A csomaghoz ingyen kaptuk a szomszédos strandhoz tartozó belépőket, amitől csak egy kiskapu választott el minket, így egyszerű volt a jövés-menés a szálloda és a strand között. Sajnos a strand elég kicsi, de nem éreztük túl zsúfoltnak még főszezonban sem és szerintünk a szálloda sem volt túl terhelt. A reggelinél és a vacsoránál nagyon bőséges és választékos volt az étel, amelyek ráadásul nagyon ízlettek is. A szállodához tartozó termálmedencét éjszakánként használtuk, mikor a strand már zárva volt. Sajnos ennek a hőfoka nagyon kellemetlen volt esetenként és csak többszöri unszolásra oldották meg. De biztos vagyok benne, hogy mi ide még visszamegyünk!
2014. november 16.gyerekekkel járt itt 55 Már második alkalommal sikerült itt 3 éjszakát eltöltenünk. A kislányom nagyon szereti a medencéket, egész nap csak ki-be, ki-be. Éppen ezért nagy segítség lenne, ha lenne valami a szállodában, amivel ki tudjuk csalni időnként a medencéből, pl. egy játszótér az udvaron, ami el is férne. Egyébként mindennnel teljesen elégedettek voltunk.
Igazi pihentető napok voltak, sok-sok napsütéssel! Az étkezésekbe még némi változatosságot belevinnék, illetve esténként a vacsihoz plusz egy pincért, mert időnként elég sokat vártunk az italunkra. De akinek nincsenek óriási igényei, az családdal remekül fogja itt érezni magát! Csak ajánlani tudom!