2015. január 18.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó étterem, csak dicsérni tudom! Bőséges a választék még az én vegetáriánus életformámnak is. Figyelmes a személyzet, kellemes az étterem atmoszférája. Az árát pedig maximálisan megéri. Engem nem zavar, hogy emelkedett az ára, legalább nem megy oda mindenféle népség, mint korábban, amikor még olcsóbbak voltak a Trófeák. Nagyon tetszik a gyerekkuckó, szuper ötlet!
2014. október 16.a párjával járt itt 45 Már több, mint 10 éve járunk ide és annyiban egyetértek az előttem szólóval, hogy már nem ugyanolyan, mint régebben volt. Az avokádós szósz valahogy már nem olyan, mint régebben, vannak benne héj és avokádó csomó darabok, a burrito, mintha kisebb lenne, a tejföl meg az utóbbi 3 alkalommal savanykás ízű volt a burrito tetején.
Mindettől eltekintve még fogunk ide járni, mert szeretjük ezt a mexikói hangulatot, a kellemes zenét és a salsa szószos chips-et. Az is igaz, hogy az asztalok ragadnak, az étlap is, néha oda van égetve a keszó alja, de ezt még elnézzük. Gyakran szervezek ide baráti összejöveteleket. Gyenge pont: egyre drágább a hely, a pincérek mindig fapofát vágnak.
2014. október 16.gyerekekkel járt itt 55Családdal mentünk ebbe az étterembe, amelyet már többen ajánlottak. Ahogy beléptünk, azonnal megtetszett a berendezés, a stílus, a zene, az udvarias kiszolgálás. Nagyon kellemes a hely, különösen a fedett kert, nagyon szépek és ízlésesek a díszletek, az ételek meg finomak, laktatóak. Csak ajánlani tudom! Egyetlen gyenge pontja, hogy a parkolás nehézkes a környéken.
2014. október 16.a párjával járt itt 55 Ez az egyik kedvenc éttermem, rendszeresen járunk ide, mert az ételek minősége kiváló. Megbízható forrásból származnak az alapanyagok, ügyelnek minden apró részletre, hogy kizárólag növényi eredetű hozzávalókat használjanak fel. Remekül hozzák mind a hagyományos magyar ételek vegán verzióját, mind az újfajta vegán ételek széles választékát.
A hamis "túrógombóc" vagy a zöldséges rántott palacsinta isteni! Itt mindenki jól lakhat, akár vegán, akár nem. A pogácsájuk is nagy kedvencem! Egyetlen gyenge pontjuk, hogy nagyon kicsi maga az étterem, hosszú perceket kell sorban állni, ha fizetni szeretnénk, vagy asztalhoz szeretnénk kerülni hétvégén. A környék sem túl jó, nehézkes a parkolás, de úgy hallottam, hogy majd elköltöznek egy nagyobb helyre, jobb környéken. Vegán körökben ez az alapétterem!
2014. október 16.gyerekekkel járt itt 25 A szállodát 4 csillagosnak regisztrálták, de meg sem közelíti az átlag 4 csillagos szállodák szintjét. Három éjszakára terveztük az ottlétet, kisgyermekkel érkeztünk, de a második éjszaka után feladtuk és hazajöttünk. Listázom a gyenge pontokat:
- nincs lift! nem kevés csomaggal érkeztünk, amelyet csigalépcsőn! !
kellett felcipelni, azon semmi szőnyeg, sima utcai betonból készült, itt-ott berepedezve, a cipő sarka sok helyen beakadt, főleg cipekedés közben. - a bejárati ajtó nem automata! még 3 csillagos szállodáknak is automata ajtójuk van, hogy a csomagok cipelése közben ne kelljen még a kilinccsel is bajlódni. - a szoba belépőkártyáját naponta kellett cserélgetni, mert nem működtek, de a recepciós hölgy nagyon segítőkész volt. - a szobák ajtai nyikorognak, a gyermekünk alvását többször is megzavarták ezek a zajok, amikor közlekedtünk a lakosztályban. - a lakosztály kis szobájában az ablakot csak többszöri próbálkozására lehetett kinyitni és bezárni, mivel falra szerelt gombokkal kellett kezelni, amely nehezen működött. - az ablakokon nincs redőny vagy fényt jól takaró függöny, szerettünk volna sötétben aludni sokáig, de a reggeli napfény, már korán világossá tette a szobát, mivel a felszerelt függöny teljes mértékben áteresztette a fényt. - a legrosszabb dolog: a szobák falai, mintha papírból lennének! ! beszűrődött az utca zaja, a szomszédos szobából egy vendég egész éjjen át tartó torok köszörülését és köhécseléseit kellett hallgatnunk, szó szerint egy percet sem aludtunk az első éjszaka. - a szobák sarkaiban itt-ott pókháló és döglött bogár volt. - a fürdőszoba nagyon kicsi. - Az étterem főztje iszonyatos. A családból senkinek nem ízlett semmi. A csúcspont az volt, amikor az étel tetején egy teljesen penészes bazsalikomlevél díszelgett. Fotó is van róla! Szerintem ennyi észrevétel bőven elég ahhoz, hogy igényes ember ne tegye be ide a lábát. Pozitívum: a személyzet nagyon kedves volt és segítőkész, az étterem terasz része hangulatos.