2016. február 14.egyedül járt itt 55Szép és kényelmes szálloda. A wellness nagyon jó. A szaunaválaszték egészen kiváló. Több viszonylag nagy medence van, különböző gyógyvizekkel. Fantasztikusan éreztem magam. Nagyon tudom ajánlani házaspároknak kikapcsolódásra. A személyzet figyelmes, udvarias, az ennivalók változatosak és finomak. Eger egyik gyöngyszeme. Biztosan vissza fogok menni még a jövőben.
2016. február 14.gyerekekkel járt itt 55Egy igazi gyerekbarát szállodáról van szó, ahol a felnőttek is kiválóan érezhetik magukat. A konyha kiváló, a személyzet tündéri. Az egyik olyan hely, ahová bármikor nagyon szívesen visszamennék. A tisztaság tökéletes. A wellness részleg nagyon klassz. Kényelmes szobák, nyugalom. Ha valaki pihenni szeretne, akkor ez a legjobb hely. Készülünk visszamenni legalább egy hétvégére.
2016. február 14.barátokkal járt itt 15A konyha kritikán aluli, rossz ízű, zsíros ételek. A személyzet kifejezetten udvariatlan, faragatlan, akiknek a higiéniáját is megkérdőjelezném. Soha többet nem szeretnék ott enni. Még herpeszt is kaptam, ami a hanyag mosogatásból ered. Soha senkinek nem tudnám jó szívvel ajánlani a helyet, sőt ha megtudnám, hogy valaki be akar oda menni, akkor minden erőmmel lebeszélném.