2016. április 12.barátokkal járt itt 55Szuper szálloda. Többszörösen visszajáró vendégek vagyunk. A személyzet segítőkész,kedves. A szobák megfelelőek,a fürdő tökéletes,nagy ,minden megtalálható ami egy pihenéshez kell. Az ételek kiválóak,a pincérek figyelmesek ,kedvesek. Jó az elhelyezkedése,mert minden látnivalót kis sétával meg lehet tekinteni. Szeretünk ide járni.
2016. április 12.barátokkal járt itt 45Baráti kikapcsolódásra mentünk a szállóba. A recepción kedvesek,barátságosak,segítőkészek. A szobák nagyok és csodaszépek,romantikusak,tiszták. A fürdő is megfelelő. Jó volt sétálni a birtokon. A reggeli jó volt ,de a vacsora mind két este színvonal alatti. A pincérek komorak. Kivéve N. Jenőné aki a legszimpatikusabb ,legjobb pincér.
2016. április 12.a párjával járt itt 55Régóta terveztük hogy egyszer ide is ellátogatunk. Nagyon romantikus hely. A recepción végtelenül kedvesek,a szoba kényelmes ,tiszta,az ételek kiválóak,nagyon finomak,a fürdő nagyon szép ,különleges. Nagyon jól éreztük magunkat. Amiért a személyzet kevesebb értékelést kapott az az hogy a bárban a pincér roppant komor volt és a kedvesség minden szikrája hiányzott belőle. Így kevesebbet tartozkodtunk a bárban.
2013. december 29.a párjával járt itt 55Több napot töltöttünk Egerben. Sok a látnivaló ami után a hotel wellness részlege kellemes pihenést nyújtott. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szolgáltatások ,Wellness részleg kitűnő. Az étkezésnél az ételek kifogástalanok voltak. Az éttermi személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Ajánlom mindenkinek. Mi is vissza fogunk térni. Nagyon kellemes hely!