2013. május 20.a párjával járt itt 55 Egy Új csárda ami mégis magában hordozza a régi Magyar csárdák hangulatát! A szobában hangulatos régi magyar díszek,kiegészítők és berendezések fogadtak bennünknet! Kifejezetten gyermek;és család barát ez a szálloda! A személyzet nagyon udvarias volt! Még ajándék előétellel is kedveskedtek nekünk!
Amikor pedig megszerettük volna örökíteni a helyet, a közös képünket is elkészítették Nekünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
2013. május 20.a párjával járt itt 55 Egy romantikus hétvégét töltöttünk itt a párommal! A hideg februári napon szinte felüdülés volt eltölteni itt egy pár napot! Szinte elfeledtette velünk még azt is hogy kint zord hideg idő van! Sok felé finom étel közül választhattunk a hangulatos csodaszép éttermi részben!
Ami még kifejezetten tetszett az a Wellness részleg,ahol különféle gyógyteák közül is választhattunk!
2013. május 20.a párjával járt itt 45Igazi családias környezetben tölthettünk el egy szép nyári hétvégét kettesben a párommal!
Udvarias kiszolgálás! Gusztusos,finom ételeket fogyaszthattunk! Utánna jöhet a pezsgőfürdő és akinek kedve szottyan még este holdfénynél is úszkálhat a kinti medencében! A család nagyon kedvesen még kedvezményes belépőt is intézett a közeli Sárvári Fürdőbe! Ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek szívből ajánljuk!
2013. május 20.a párjával járt itt 55Évek óta járunk ide a vőlegényemmel! Mindig megvoltunk(vagyunk) ezzel a hotellal elégedve!
Mert személyenként mindenkire külön figyelet szentelnek! Nagyon barátságos,udvaris és gyors a kiszolgálás! Itt volt az eljegyzésünk is! Szóval nagyon a szívünkhöz nőtt ez a hely! Mindekinek CSAK AJÁNALNI tudjuk!