Smaragd 22 értékelés kell még ehhez
Lelkes fotózó 474 feltöltött kép
Népszerű író még 72 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 9 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 27 feltöltött kép kell
2014. augusztus 6.a párjával járt itt 25 Ujsághirdetés alapján elvileg 50%-os kedvezménnyel jutotttunk hozzá a szobához, de utánaszámolva ez csak 20 %-volt. A recepcióig nem tud eljutni egy mozgáskorlátozott, mert lépcső állja az útját a szálloda előtt. Sőt kerekesszékkel életveszélyes egyedül bejutnia.
Ezt csak azért írom, mert állítólag új építésű intézményt már rámpával megközelíthetően kellett volna építeni. Földszinti szobát kaptunk, így a kilátás a belső parkolóra volt. A fürdőszobában NINCS akasztó sem a fürdőköpenynek, sem a törölközőnek, hogy a fürdőruhát ne is említsem. Semmi! A szobában sem, csak a szekrénybe lehet ruhát elhelyezni. A TV egy síkban van az ággyal, ki kell fordítani, ebben az esetben viszont rövid az antennadugó, kijön a helyéből, így csak a székből lehet TV-zni. A földszintről csak a recepciót megkerülve lehet megközelíteni a wellnes részt, ami az emeleten van. Kicsi! Kb 5 embernek lehet kényelmes. Nincs úszómedencéje, élménymedencéje, pihenője. Minden egy helyen egy-két lépésre. Kültéri része sincs, így nyáron elég meleg a wellnes rész, igaz, nem is fér el 4-5 ágynál több itt. Az ételt úgy szállítják ki, tudom, mivel minden az ablakunk előtt történt. Nincs konyhája. Kb. 3 féle étel közül lehet választani, a később étkezők a maradékot kapják hidegen. Egyedül a látványtervező érdemel dícséretet. Legújabb típusú fényforrások, hangulatvilágítás a szobában "ágy alatti " fényforrások. Tapasztalataim alapján többet vártam egy 4 csillagos wellnes szállodától!
2014. július 31.a párjával járt itt 55 Van londíner, ezzel kezdem, mert meglepetés volt. Sőt fel is cipelte a szobába a bőröndeinket, közben mindent megmutatott, elmagyarázott. A szoba nagy, internettv, belső hálózat, A tv-n nyomonkövethetőek a szálloda napi programjai, sőt emailezni is lehet rajta, saját kérés szerinti filmeket nézni.
Különleges élmény liftje van, aki a medencetérbe megy, olyan, mintha a medencébe menne be lifttel, próbálják ki. Nagy közösségi terei vannak, több étterme, több bárja, valóban a leghosszabb svédasztala volt, nem mértem le de elhiszem, hogy 35 méter! Valóban vannak foglalt asztalok, azért mert rendszeres műsorok vannak, és ugye mindenki szeretne a műsorszámhoz legközelebb ülni, mégha eszik is közben. A pincér kérésünkre levette a foglalt táblát! Itt is mint mindenhol az italok drágák, a reggeli kávé pénzbe kerül. A wellnesze kisebb mint gondoltam, nincs kültéri medencéje, és nagyon zsivajos a belső tér. Szaunája kettő van, egy natur és egy fürdőruhás, de a zuhanyzó közös ( lehetne elszeparálva is )A natur szaunában szaunaprogramok. A gyerekek a szauna részen bújócskáznak. A szállodában a közlekedés csak kártyával lehetséges, a liftet is csak így lehet megközelíteni. Az első emelet a kezelőtér, de van itt welness bár is, ahonnan lenézve az egész wellnes rész látszik. Van tetőtéri napozó, de nem propagálják, magunknak kellett rájönnünk. Érdekesség, hogy a takarítószemélyzet nem utazhat a vendéggel egy liftben, ha ilyen előfordul ki kell szállnia a liftből (? ) Az épület szép, belül szebb, mint kívűl, a személyzet kedves, a parkolás pénzbe kerül itt is. Az ára húzós, de vannak akciók, élni kell vele.
2014. július 29.a párjával járt itt 45 Szállodaértékeléseimet ehhez a szállodához hasonlítom. Ez a standard minta. Nagy szoba, számítógépnek külön asztal, a wellnesrészen van külön úszómedence, ami nem annyira hideg, a wellnes medencében állandóan megy valami attrakció, van gőz, finn és ingyenes infraszauna. Sajnos finn csak 1, azaz nincs külön natur használható.
Az étterme kitűnő, svédasztalos, kis szemetes a reggelihez. A szoba légkondícionált, nagyon figyelnek rendezvény esetén a zajra, ezért ilyenkor külön ajtót szerelnek fel az emeleti folyosókra. Azért itt is írok rosszat, hogy le ne maradjon. Ár-érték arányban közepesre értékelem mivel ugyanezért a pénzért termálhotelbe is mehetek. Sajnos a szálloda alatt haladó vasútközlekedés engem nagyon zavart. A recepciós figyelmes, mosolygós, szintén a büfés, és az étteremben is mosolyogtak a pincérek. összességében 5-ből 4-re értékelem az ára miatt.
2014. július 28.a párjával járt itt 45 Ez egy monumentális szálloda, óriás belső terekkel, rengeteg medencével,szaunákkal. Állandó és ideiglenes programok, saját ujság. Csak az ára miatt nem jutottunk még idáig, de egy akcióban kevesebbért már megérte. Ez az első szálloda, ahol nem kellett külön kispárnát kérni az ágyakhoz, eleve be volt készítve.
A szoba óriási, légkondi működött, erkélyen jó a kilátás. A wellnes része óriási több medencével, mindezek többsége külön légtérrel is rendelkezik, azaz nem zavarják egymást a más-más medencében fürdőzők. Van natur és fürdőruhás szauna, szauna program. Amit hiányoltam, csak hogy egy kis rosszat is említsek, az a személytelenség. Megérkezéskor semmi tájékoztatás, semmi mosoly. A wellnesrészben elvileg van uszodamester, de én nem találkoztam vele a két nap alatt. Megéri a pénzt, amibe kerül, de nekem nincs ennyi, csak akciósan, azaz a német és orosz mamákkal együtt én is betegnek és öregnek éreztem magam, mivel főidényen kívűl csak ők voltak a szállodában, sehol a fiatalság.
2014. július 25.a párjával járt itt 35 Kedvezményes akcióval jutottunk a szálloda kuponjához-bár ez később hátrányunkra vált. A szoba kicsi, erdőre néző, a fürdőszoba egybeöntött műanyagból van, a folyosó sötét. A wellnesrész jó lenne, ha a víz meleg lenne. A szauna rész tökéletes, kivéve hogy nincs külön natur szauna, de van illatkamra.
Az étterem kitűnő, de minket nem kísért pincér az asztalhoz, a sütőtök elfogyása után széttárták a karjukat hogy nincs több. Viszont előnyben részesítik az erdei ételeket. Amikor mi voltunk inkább konferencia vendégek voltak, a hallban nagy volt a nyüzsgés, de a wellnes üres volt, kivéve a pezsgőfürdő, ami még melegnek volt mondható, a többi medence hideg volt. Távozáskor éppen rossz volt a telefonvonal, így nem lehetett kártyával fizetni, így majdnem rabul ejtettek addig, amíg nem tudtunk készpénzzel fizetni. Másfél órás várakozás után "megígértették " velünk, hogy ha hazaértünk azonnal átutaljuk az összeget. Ez a bizalmatlanság nem esett jól!
2014. július 23.a párjával járt itt 35 Nagyon örülök, hogy másnak tetszik a szálloda. Minden megtalálható itt, ami egy 4*-os szállodától elvárható csak kicsit másképp. A lift pld csak 1 négyzetméteres, mintahogy a padlásszobákban a WC is. A wellnespihenő egyben a kezelőhelyiség, és a masszaázsszoba egyben. A „sószoba” egyben egy földszinti könyvtár, de átjáró a kondi teremhez is .
A napozókert magába foglalja a rózsakertet, a játszóteret, a sétányt, a wellnes-bárt, a nyári éttermet, a grillezőt és a 4 db baldahinos ágyat és a grillteraszt is. A kinti medence nem fűtött, össze van építve a vizibárral és a gyerekmedencével is. Bár a napozóágyak száma szerintem megegyezik a szobák számával, mégis keresgélni kell üres ágyat, sokszor nem is találni. Mint ahogy akasztót sem találni a fürdőköpenyeknek sem a kinti, sem a benti medence térben. A tea-bár, avagy forróvíz-forrás két szauna és zuhanyzó között van, más hotelnél is természetes, hogy a szaunázókat itallal kínálják, de nem természetes, hogy a szaunát és a zuhanyzót a wellnes rész legelejére egy átjárófolyosóra építik. A szobák változatosak, a mienknél láthatóan az erkélyt és a pezsgőkádat akarták kihangsúlyozni, mert a WC a panellakások 1 négyzetméteres helyiségére hasonlított, azzal a különbséggel, hogy az ajtaja befelé nyílt (csak sovány embereknek! ) a szobában nem volt szék (nem volt helye) sőt a pezsgőkádas fürdőszobát is csak úgy lehetett becsukni (tolóajtó) ha ugyanezzel az ajtóval „kinyitom „ a szekrényt. A pezsgőkádat nem lehetett rendesen ledugózni, folyt ki a lefolyón a víz, és kapaszkodó sem volt a biztonságos kilépés érdekében. Viszont az erkélyen már volt fonott szék, világítás, asztal, csak a kilátás hiányzott a Dunára, ugyanis a fűzfák benőtték az ablak előtti teret. A szállodát ajánlom helybélieknek, vagy kezdő szállodatesztelőknek. Ár-érték arányban 4*-os termálszállodát is kaphatnak ezért az árért, de ki ne hagyják!
2014. július 22.a párjával járt itt 45 A semmi közepén hirtelen feltűnik a kivirágzott étterem. Van nyitott és zárt terasza, belső étterme és különterme. Az étlapja hagyományos és erdei ételeket tartalmaz, de van gyerekeknek való is pld palacsinta lángos. Megérkezésünkkor éppen távozott egy többfős csoport, akik cigijüket szívták a nyitott teraszon, éppen ezért a meleg ellenére a zárt teraszra ültünk, mivel mi nem dohányzunk.
A dohányzó hely valóban az épülettől külön álló asztalnál volt, de ennek ellenére nem ott dohányoztak és a pincérek ezért nem szóltak. A kihozott étel adagok elfogytak, azaz nem túl sok, de nem is kevés, igaz még rendeltünk valamit mellé, tehát egy adaggal nem laktunk jól. A kiszolgálás gyors volt, az épület szép, közben olvasnivalót is találtunk a helyi ételekről, savanyúság és lekvár vásárlási lehetőségekről, amit nem hagytunk ki. Bent a fedett étterem részen szinte kiállításszerűen voltak kirakva lekvárok, savanyúságok, amelyekből lehetett vásárolni. Az étterem szállodaként is üzemel, tehát itt is lehet aludni, reggeli is van, régebben kamionos pihenő lehetett. mikor mi ott voltunk, egy kamion sem volt ott.
2014. július 15.családjával járt itt 55GYors kiszolgálás,bő választék, segítőkész pincérek.
Hangulatos hely, az asztalok kicsit picik, de gyorsan lepucolják a felesleget. A vicces pincér átnevezi az evőeszközöket "szerszám"-nak, az italt "folyadék"-nak. Egy másik étterem után érdeklődtünk, amit általában nem szeretnek az éttermek, de megkaptuk a választ, azaz nincs rivalizálás egymás közt.
106 fotózott hely / 9 oldalon