Smaragd 22 értékelés kell még ehhez
Lelkes fotózó 474 feltöltött kép
Népszerű író még 72 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 9 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 27 feltöltött kép kell
2018. augusztus 28.a párjával járt itt 55 4-est akartam, de a végén 5-öst adtam. A húsleveshez külön kellett kérni a húst, de megkaptam, a desszert is kiadós volt. Az 5-öst a tulaj hozzáállása miatt adtam, meg azért mert bár nekünk nincs kisgyerekünk, de az étterem kifejezetten gondolt a kisgyerekkel érkezőkre.
Szoptató és pelenkázó szoba, valamint gyerekjátszótér az éttermen belül arra az esetre, ha a szülők még nem fejezték be az étkezést, és szeretnék nyugodtan befejezni. Ilyet még nem tapasztaltam étteremnél. Gratulálok!
Érdekes
2018. augusztus 28.a párjával járt itt 45 Régóta terveztük, hogy meglátogatjuk. Sajnos oda vissza 160 km, de azért fél kettőre odaértünk. Van egy ingyenes plafonvetítés, ami érdekesebb, mint a fizetős 3D! A fizetős 3D vetítésből kb 2 perc volt látványos 3D, a többi beszélgetés. Tehát gyerekeseknek nem ajánlom, csak pénz kidobás.
Van némi interaktivitás, de csak egyoldalú, monitort nyomogatni, vagy mérlegre felállni lehet. A legérdekesebb a kupolai előadás volt, érthetően "gyerek" nyelven, és itt a napba is lehetett nézni távcsővel, természetesen szűrőn keresztül. Ingyen WC,kávé autómatából, fagyi fizetős hűtőpultból. A megközelítése nehézkes, szűkös utcán kell felmenni, kívűl tilos megállni, szűk kapun át lehet eljutni egy közepes parkolóba a temető mögött.
Érdekes
2018. augusztus 23.családjával járt itt 45Kissé emelkedős a várhoz való feljutás. Ajánlom a falu felőli megközelítést, ahol még a bátrabbak autóval is fel tudnak menni. Lent fizető parkoló, óriási tér, Wc, evési lehetőség, fent belépő, felújított terek, gyönyörű kilátás. Ajánlom családoknak, délután focizhatnak is, tollasozhatnak.
Érdekes
2018. augusztus 23.családjával járt itt 45 A legnagyobb melegben mentünk ide kirándulni. Irigyeltem is az állatokat a fürdési lehetőségükért. Mindenhol tó, patak, medence. Kár , hogy egy rész le volt zárva, és hosszú menetelésben mentünk a napon a bejárattól a büféig. Kitűnő dolog volt az állatok etetési időpontjáról tájékoztatást adni, így egy sorrendet állíthattunk fel a látványosságokról.
Igaz, mindenki ezt csinálta. Külföldön külön CD-t, vagy emailban "fájlt" lehetett vásárolni az állatkert állatait bemutató kisfilmet, itt nem találtam ilyet. Talán egy kisvonat sem lett volna rossz, ami végigvisz a parkon, mielőtt gyalog felfedezzük. Az étterem árai is hasonlítottak egy első osztályú étterem áraihoz, igaz itt magunkat szolgáltuk ki.
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Megnyílt a Gerecse Kapuja Kiállítóterem, étterem , Wc a Turul emlékmű mellett. Kifejezetten ajánlom a 3D-s szobát, ahol egy drónnal felvett 3 D-s filmet nézhetünk a Kő-hegyről, például a Turul madár és a kilátó felülről. Az étteremhez egy vastagabb bankkártya kell, a WC ingyenes, a parkoló ingyenes. Régen várt hely ez Tatabánya tetején.
Már a túristák ehetnek, ihatnak, meg egyéb, eddig semmi nem volt. Az étteremben látvány főzés is van, attól függ hová ül a vendég, láthatja, amint a szakácsok sütögetnek. Lehet bankkártyával fizetni, valószínű wifi is van, nem próbáltam. Mint ahogy az étlapot is csak olvastam a 3- és 6 ezer forint körüli kaják megfeküdték a gyomrom így látatlanban is.
2018. július 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez az étterem a Szarvaskút Hotel étterme. Két bejárata van , a szálloda felől és kívűlről. Bentről pincehelyiségnek néz ki, de nem az. Korábban megszálltunk itt 10 éve, akkor nem tetszett. Most inkább csülkös ételek vannak. A gyorsaság ráérős ( 40 perc volt az étel kihozatala ) de a végtermék gusztusos, szépen díszített, és laktató.
Korábban pontlevonást alkalmaztam, ha nincs a valóságban az az étel, ami az étlapon viszont igen, de itt a fiatalos kiszolgálás, a segítőkészség, az udvariasság elvette az eszemet. Az alig huszonéves kiszolgálók, pincér hölgyek sürögtek forogtak a kedvünkért.
2018. július 23.a párjával járt itt 55 a macskák miatt látogattuk meg a kávézót, annak ellenére, hogy nekünk is van 6. Érdekességképpen családi házban van az intézmény, holott én valahogy a belvárosi panelban képzeltem el. Nem! Családi házban van a kávézó. Beléptünkkor le kell venni a cipőt, vagy cipővédő lábzsákot kell felvenni. Éppen "oktatás" történt.
Hogyan viselkedjünk, mit tehetünk, mit nem, hogyan hívják a macskákat. Ezután elszabadul a simogató és fényképező hullám. Érdekes, hogy maga a cukrászda, vagy kávézó, csak mellékes dolog. Délután 5 óra és üres a süteményes polc. Persze az is lehet, hogy mind elfogyott, olyan nagy a forgalom. A kávé, vagy sütemény elfogyasztása után senki nem rohan fizetni, mindenki marad még egy órácskát a macskák simogatása közben. Azért, hogy a cukrászdáról is mondjak valamit: vannak kávékülönlegességek, fagylaltkülönlegességek, koktélok.
2018. június 29.a párjával járt itt 45 Ujabb Cafe Frei, most Tatabányán (a VC-ben azaz a Vértes Centerben), tehát újabb kiszolgálási változat. Győrben felvette a rendelést és kiszolgált a pincér, Székesfhérváron már csak kiszolgált,a rendelést nekem kellett leadni, itt előbb le kell ülni, végiglapozni a színes kávé és süteménylapot, majd a pénztárhoz kell menni megrendelni.
Jó esetben ha süteményt rendeltünk, azt azonnal megkapjuk, vihetjük az asztalhoz fizetés után. Ha csak kávét rendeltünk, akkor fizetés után üres kézzel mehetünk vissza az asztalunkhoz, majd a kivetítőn várhatunk egy szám megjelenésére, ami a blokkon is rajta van. Ha ez megjelenik, akkor mehetünk egy másik helyre, ahol megkapjuk a kávénkat, és vihetjük az asztalunkhoz. Ha mindezt elfogyasztottuk, vihetjük vissza a szennyes asztalra, mint a mekiben. Szóval, vegyes érzések, vegyes hangulat, de ismerkedni azt lehet, az előbbiekből kifolyólag bármikor eljátszhatjuk, hogy most vagyunk itt először és nem ismerjük a járást, a vendégasztaloknál nagyon szívesen elmagyarázzák a vendégek. Azért a süti és a kávé jó, még megfizethető, akár bankkártyával is.
2018. június 6.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is.
Legbelül tele van zsúfolva asztalokkal és székekkel, leülni csak úgy lehet, ha egyik kezemben a süteményes tálcával, a másik kezemmel közben pakolom el előlem az útban lévő székeket. (Nem is tudom a táskámat közben melyik kezemben fogtam). A sütinek olyan volt az íze, amilyennek lennie kell. Csak azt nem tudom, hogy a készítő helyiségben (tehát nem az ügyféltérben) mit keresett egy működő akvárium? Örök kérdés marad. Utána olvasva utólag kiderült, hogy itt mestercukrász dolgozik, több díjat nyert! Gratulálok!
2018. június 6.a párjával járt itt 35 Délután már sokan vannak itt kint a tóparton. (Tatai öreg tó Építők parkja) Gyerekek, mamák, papák. Ilyenkor el kel egy kis kaja. Van itt minden: lángos, hal, hamburger, ragadós székek, asztalok amelyekbe nem lehet beülni. A hamburger 5 perc alatt kész, nincs kihozatal, ujra menjek oda érte. Mosolyt sem kaptam, szalvétát sem.
Mindenesetre vacsoráig kibírom ezzel a kólával ezer forintot érő hamburgerrel.
106 fotózott hely / 9 oldalon