2019. november 26.a párjával járt itt 35 Eljárt az idő. Nyomot is hagyott. Nem is kicsit. Nagyot. Kell a derű és a megértő jóindulat. Tulajdonképpen véletlenül, előzetes tájékozódás nélkül keveredtünk ide. Már a parkolóban látszott hogy ez nem a megszokott "hétköznapi" szálloda. A múlt egy viharvert emléke, ami valami csoda folytán velünk él. Mosolyogva vágtunk neki.
. . . és úgy is távoztunk. A személyzet megmutatta hogyan lehet barátságos derűvel, kedvességgel,igényes munkával szállodaként üzemeltetni egy arra gyakorlatilag alkalmatlan lepukkant épületet. Elődeink képei magukért beszélnek. Ebben a környezetben az átlagost kiemelkedőnek érzi az ember - ezért az 'átlagos' értékelés, bár baj lenne ha tényleg ez lenne az átlag. De végül is minden működött ami fontos ( volt ami túlságosan is pl. az erölködéstől nyögő-szürcsölő hűtőgép, folytonfolyó wc,zabolázhatatlan fűtés ). Élmény volt . . . . . . . nem is rossz, de azért nem szeretném megszokni.
2018. szeptember 24.a párjával járt itt 55Földszinti apartmanban laktunk, amelyhez kis udvar is tartozott. Kialakítását és felszereltségét tekintve a legjobb, ahol valaha is jártam. Tulajdonképpen egy jól felszerelt lakás. Más tekintetben is - tisztaság,szolgáltatások és étkezés - kifogástalan. Valószínűleg visszatérünk és már többeknek ajánlottam akár csak egy hétvégi pihenésre is.
2018. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55Kissé messzebb van a központtól mint szerettük volna, a klíma 'betegeskedett' hol az egész szállodában, hol csak az apartmanunkban. Ebédnél a felszolgáló lányok nem álltak hivatásuk magaslatán. Ennyi volt a negativ élmény. Minden más szempontból kitűnő. Az egyik legjobb ( talán második ) a számos szálláshely közül ahol megfordultam. Nagyon jól éreztük magunkat és szívesen jövünk máskor is
Royal Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Öröm volt olvasni elismerő értékelését! Őszintén köszönjük kedves szavait és javító szándékú észrevételeit, melyeket felhasználunk fejlődésünk érdekében! A Royal Club Hotel csapata alig várja, hogy ismét Vendégeink között üdvözölhessük!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy legközelebb is kitűnő élményekkel ajándékozhassuk meg Önöket!
Üdvözlettel,
Belán Miklós
Szállodaigazgató
2018. szeptember 24., Royal Club Hotel, igazgató
2018. szeptember 24.barátokkal járt itt 25Sajnos nem olvastam az utolsó néhány értékelést és pár éves emlékek alapján újra betértünk ide útközben. Nem kellett volna. Az előttem szólókat nem akarom ismételni, csak véleményüket saját tapasztalatunkkal alátámasztani. Azért a harcsafilét külön kiemelném: szürkeharcsa áron adott gyanús állagú és szagú, magyarul ehetetlen afrikaiharcsa darabkák. Kár ezért a remek csárdáért.
2018. szeptember 24.barátokkal járt itt 25 Vendégcsalogató környezetben ízlésesen berendezett csárda. Ha ránéz az ember, már éhes lesz . . . . vagy ha nem, akkor is enne itt valamit. Háromszor voltam itt. Először önszántamból utána már elcsábult útitársaim rábeszélésére - gondoltam hátha én tévedek. De sajnos nem.
A legrosszabb élmény a második alkalommal ért - hosszas várakozás után egy cigánypecsenyének titulált száraz és íztelen karajdarabka képében. Még soha nem akartam ételt visszaküldeni, most igen - sajnos társamra hallgatva mégsem tettem. Azóta is bánom.
2018. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55 Harmadszor ebédeltünk itt kb. négy év alatt. A korábbi jó tapasztalatok miatt tértünk vissza és nem csalódtunk. A kiszolgálás és az étel ( választék, íz, ár/érték arány ) is kifogástalan volt. A berendezés összetétele kissé 'zűrzavaros', de ennek ellenére otthonos a hangulat.
Esztergomban kipróbáltunk más éttermeket is, de ide (is) biztosan visszatérünk újra.
2016. november 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem mérete számomra szokatlanul nagy, ennek ellenére a berendezés, a gazdag díszítések és dekorációk hangulatossá teszik. Az utószezon ellenére tömve volt - nem véletlenül. Látszott hogy itt ez lehet az átlagos este, ez egy profi 'nagyüzem', ahol mindennek a helyén kell lennie. Ott is van. A kiszolgálás gyors és udvarias.
A bőséges étlap végére érve azt vártam, lazán oda lesz írva hogy egyébként meg bármit el tudunk készíteni . . . . . Elhinném.
2016. november 2.a párjával járt itt 45 Egy vadász/turista ház konyhájától én nem ugyanazt várom mint egy belvárosi puccos étteremtől. Az ételek 'házias' érzetet keltettek, szerintem illettek a helyhez és hangulathoz. A választék nem túl bőséges, de talán ez jobb is így. Kiszolgálás kedves és gyors, a pontossággal és tisztasággal sem volt probléma.
Az előző értékelésekben szereplő negatívumok után rosszabbat vártam . . . szerencsénk volt, vagy valami megváltozott ?
2016. november 2.a párjával járt itt 45 Sokat hallottunk a Szalajka-völgy szépségéről, hát elhatároztuk eltöltünk itt pár napot. A völgy és környékének bejárásához ennél ideálisabb szálláshelyet nem is találhattunk volna. Turistáknak, vadászoknak remek, csendes pihenésre viszont csak akkor ha üres, vagy mindenki alszik. A zajszigetelés nulla.
Sajnos az egyik legkisebb szobát kaptuk, egyágyas kategóriában elfogadható lenne, de két embernek nagyon kicsi, a csomagok - ruhák stb. normális kipakolása is lehetetlen. Ha ezekbe beletörődik az ember, akkor családias,hangulatos vendégház.
2016. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az itt olvasottak alapján kerestük fel ezt a helyet. A 'tágabb' családdal nyaraltunk Szigligeten. Az utolsó előtti pillanatban derült ki, hogy születésnapot is 'kell' ünnepelni. Torta is kell. . . Az idő rövidsége miatt nem nagy reményekkel, de megpróbáltuk. Az itt tapasztalt segítőkészség és hozzáértés szinte elképesztett - sajnos a Balaton környéki egyéb intézményekre nem ez a jellemző.
Lett torta. Szép is, finom is. Ja és fagylalt dolgában csatlakozom az előttem szólókhoz.