2015. május 27.családjával járt itt 25 4 nap 3 éjszakát töltöttünk a hotelban félpanziós ellátással. Az éttermet leszámítva, a főépületben minden kopott és rozoga. Az ajánlatadásuk nem egyértelmű. Többszöri telfonos és e-mailes egyeztetés után derültek ki, hogy mit tartalmaz a félpanzió, ami a helyszínen máshogy alakult: első nap felsorolták az egyébként is szűk étlapról, hogy mit nem választhatunk és mi fogyott el.
A második nap közölték, hogy így nem lesz jó mert túlléptük a megengedett keretet. Próbáljunk úgy választani, hogy férjünk bele egy x keretbe vagy fizessünk különbözetet. Az éteremben nem volt olyan nap, hogy ne sétálgasson egy vagy két kutya szabadon. A séf által készített ételek viszont ízletesek voltak. A reggeli minden nap ugyanaz volt. Meleg étel reggel nem volt - csak külön díj ellenében amit szintén nem tüntettek fel az ajánlatban. A fedett medence nagyon kicsi. A víz kellemes de nem jó minőségű. Összesen két szék és egy db. műanyag ágy áll a vendégek rendelkezésére. Telfonoban -rákérdezésre - elmondták, hogy péntek de. van az utolsó úszás oktatás. Ehhez képes péntek- szombat egész nap oktatás volt, vasárnap pedig női torna. Az egyébként is kicsi medencének így csak a felét lehetett használni. Maga a hely nagyon szép környezetben van, csend, nyugalom és sok-sok zöld növényzet.