2018. május 22.a párjával járt itt 45
A szobák tiszták voltak. Tetszett a teraszos étterem a panzió földszintjén.Jól éreztük magunkat.Balaton partján van.
Ajánlom másoknak is ezt a szállást ha Kenesén szeretnének jó elhelyezkedésű panzióba megszállni. Nagyon jól éreztük magunkat.
Máskor is ide foglalok.
Köszönjük
2018. január 29.a párjával járt itt 45Az apartman szép kertvárosi részen van. Nagy udvar, kényelmes apartman fogadott. A reggeli bőséges volt.A vacsorát a Járja étterembe lehetett elfogyasztani,ami igazán finom volt minden alkalommal. A zárt udvar és az apartman is alkalmas volt a nyugodt pihenésre kutyástól.
A konyha felszerelt volt.
2017. december 28.a párjával járt itt 35A vendégház alkalmazottja kedves és segítőkész volt velünk.
Párommal érkeztem egy éjszakára félpanziós ellátással.
Gyönyörű havas táj fogadott,meleg szoba és finom ételek.
Hatalmasokat kirándultunk kutyástól a térdig érő hóban.
Az étterembe kandalló üzemelt. Bár kifogtunk egy reggelizést,amit kabátba kellett töltenünk, annyira kihült az étterem.
2013. április 23.családjával járt itt 55Megvoltunk elégedve a személyzettel,a környékkel, a medencékkel,az ételekkel. Választékos svédasztalos vacsora és reggelit kaptunk. Gyönyörű kilátás nyílik a medencéktől a vár felé. Érdemes a várba is eltölteni egy két órát. Tartalmas bemutató termek vannak. Bármikor visszamennénk újra pár napot eltölteni a hotelbe.