2014. május 13.a párjával járt itt 45 Nagyon hangulatos az étterem, a télikertből is olyan érzés van rossz idő esetén, mintha a parton ülnénk (csak nem fagy be a fenekünk :) A kiszolgálás kedves, figyelmes és gyors volt. Az ételek finomak lettek volna, de talán egy nagyon szerelmes napot fogtunk ki a szakácsnál, mert nagyon sósak voltak a feltálalt fogások.
Arra nem emlékszem, hogy szólt ezene, vagy nem vagy annyira jó háttér zenét találtak, ami nem volt zavaró. A só kivételével, csak ajánlani tudom!
2014. május 13.barátokkal járt itt 55 Kedves, segítőkész a kiszolgálás. Változatos, ízletes, mediterrán jellegű ételek, kiegészítő szezon kínálattal. Az adag mennyisége szerintem pont elég, nagyobb étkűek esetleg egy levessel vagy előétellel is kiegészíthetik a menüt, de egy főétel elfogyasztása pont a kellemes mennyiséget nyújtotta.
Hangulatos belső enteriőr, színes, fiatalos, lendületes. Szép, nagy fák árnyékában hűsölhetünk a teraszon is.