2019. január 26.családjával járt itt 55 Ez a hely nem a Grand Boulevard környékén található és nem is az a céljuk az üzemeltetőknek, hogy a kristálycsillárjaikkal kápráztassanak el. Egyszerű, ám több apró mozaikból összeállítva a teljes képet, végeredményben kiváló! 1. a fogadtatás és kiszolgálás barátságos, mosolygós kedves és figyelmes.
Ez manapság már önmagában is érték. 2. Amikor két üveg ásványvizet kívánok rendelni magamnak, mert nekem a szándékosan pici üvegnyi soha nem elegendő, a felszolgáló azonnal, készséggel ajánlja fel a nagyobb üveg jó minőségű ásványvizet. Ilyesmivel nem is tudom mikor találkoztam utoljára. 3. Az ételek:
A leányom levesét nem kóstoltam viszont elmondta, hogy ízlett. A számomra ajánlott étlapon kívüli tárkonyos vadragu, kis piros lábasban kb. közel egy liternyi. De gustibus non est disputandum, szerintem kicsit eluralkodott benne a füstölt szalonna íze, a gomba pedig csekély mértékben szerepelt benne. Ennek ellenére, mondjuk mint helyi specialitás jó volt. Az utolsó falatig, pardon kanálnyiig elfogyasztottam. Már csak az volt a gondom, hogy a levessel jóllakottan a II. fogást hová és hogyan. Filézett csirkecomb, kívánságomra jázminrizzsel + uborkasaláta, ahogyan kértem sok fokhagymával. (Ez mint étlapon szereplő opció ritkaság, mert nem szeretnek a csirkecombbal bíbelődni, többnyire csirkemell valamilyen módon az átlagos kínálat. ) A Pizza Porta felszolgálója már hozta is a szép, férfias adag pippentyűt és társait. Keményen helyt kellett állnom, hogy a szép adag kifogástalan ételt el tudjam fogyasztani. Ezek után a desszert szóba sem jöhetett amit egyéb iránt a felszolgáló már jó előre mosolyogva megjósolt. 4. Az ár érték arány:
A számlán szereplő összeget szívesen fizettem ki és toldottam meg a szokásrend szerinti 10%-kal. Távozáskor megjegyeztem, azt hiszem nem utoljára találkoztunk. Kedvesen mosolygósan köszöntek el. Kifejezetten pozitív élmény volt, pedig nem vagyok egy igénytelen, mindegy mi az csak meleg legyen típusú vendég. Tömören ennyi. Köszönjük és további sikeres vendéglátást kívánunk!