2016. május 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavasz,volt kék az ég,zöld a fű utazni vágytunk egy élményekkel tarkitott,de egyben lazulós csodás hétvége,izorgiákkal füszerezve,ez volt a vágyunk,Budapesthez közel és ezt itt mind megkaptuk. a föváros nyüzsgő forgatagától kicsit kiszakadva,rábukkantam,egy eddig számomra rejtett gyöngyszemre a Gerece hegyvonulatán és az Etyeki.
dombság lankái között húzódó Zsámbéki-medencére benne a Zsámbékon található minden igényt kielégitő 4 csillagos kis ékszeremre,ahol kiélhetjük,a pihenés a wellnesezés a sportolás és a gasztronomia örömeit egyaránt. A szoba kialakitása,hangulata is tükrözi a szálloda hangulatát a szoba,meghittséget,belső nyugalmat, áraszt,a barna és a világossárga szinek harmoniája teljesen lenyűgözött. A béke szigete,melyhez, a szálloda mögötti kert is nagyban hozzájárul. Pezsgöfürdő,szauna,melyet az est fénypontjaként egy fejedelmi étkekkel feltálalt vacsora koronázza meg mosolygós,szolgálatkész pincérekkel,ha vacsora elött egy rövid sétára vágynánk,ezt is megtehetjük,ellátogathatunk a romtemplomhoz,de ha a környék borospincéit lenne kedvünk megnézni,azt is lehet és igy garantáltan fergeteges hangulatban érkezünk vissza a szállodába a remekül megalapozott inycsiklandozó és szemet gyönyörködtetően feltálalt vacsorához. Amit különlegességként megemlitenék,hogy a szálloda 4 biokomfort szobával várja,azon vendégeket is akik az alvással töltött idő minőségére is nagy figyelmet forditanak,természetes anyagokból készült ágyakkal, bútorokkal rendezték be,az étteremben ennek megfelelöen ilyen jellegű bio ételek,italok is széles választékban kaphatók. Az egész személyzet figyelmessége,vendégszeretete hatotta át a hétvégénket szenzációsan jól éreztük magunkat. Fényképeket nem szoktunk késziteni,ha igen csak akkor,ha viszünk videókamerát magunkkal,de akkor általában több napra és többen megyünk,lehet,hogy ezentúl ezen is változtatunk.