2022. szeptember 12.a párjával járt itt 55Nagyon jó volt minden, szinte semmi kifogásunk, negatív élményünk nem volt. A wellness részlegen kicsit nehéz volt bemenni a medencébe, túl nagyok a lépcső, de megoldottuk :)
A reggeli nem volt túl változatos, de a vacsora mindent felülmúlt. Ízletes, változatos, finom volt. Ha egy étel elfogyott, pótolták. Minden rendben volt.
2022. május 16.a párjával járt itt 55 Mindennel meg voltunk elégedve, tényleg nagyítóval kell keresni a hibát. Talán annyi, hogy a medencék alján látható volt némi sárgás lerakódás. Viszont azért láttuk, mert kristálytiszta volt a víz. Nem tudom, állandó kihasználtság mellett, hogy lehet ezt eltűntetni, lehet-e és milyen technikai eszközök szükségesek ehhez.
De. . . . nagyon-nagyon szuper volt minden, kedves, szolgálatkész személyzet, pazar elhelyezkedés, finom ételek. Tökéletes kikapcsolódás. . .
2017. május 10.a párjával járt itt 55A múlt hét végét töltöttük itt a hotelben. Célunk az Állatpark meglátogatása volt, de mivel Budapestről jöttünk, mindenképpen érdemes volt itt is aludni. A személyzet nagyon kedves, udvarias, figyelmes volt. Tisztaság fogadott. A wellness rész nekünk tökéletes volt. A folyamatban lévő diétámat nem igazán tudtam tartani ilyen pazar félpanziós ellátással. . . :-) Csak pozitív élményt szereztünk.
2016. szeptember 29.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes, tökéletes kikapcsolódást nyújtó 3 éjszaka/4 napot töltöttünk Önöknél. A személyzet udvarias, szolgálatkész volt, az ellátás kifogástalan.
A "kevésbé tetszett" dolgok minimálisak, megemlítésre sem méltóak.