2018. augusztus 21.barátokkal járt itt 55
Augusztus 20án volt szerencsénk betérni a Nádas csárdába Balatonkenesén, és csak jót tudok mondani. A fogadtatás is kedves volt, a hely retro, de illik a csárdához. Szép és tiszta. Az ételek bőségesek és finomak. Az érték-arány kiváló.
A felszolgálók képbe vannak, pörögnek és kedvesek, ajánlanak, de nem tolakodóak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2018. július 15.barátokkal járt itt 55 Szerintem szép a hely, a régi időket idézi, de ez pontosan jó. Udvarias kiszolgálás, gyorsak és pontosak! Folyamatos telt ház! Pont befértünk vasárnap 11 órakkor! Ez nem semmi! Az ételek nagyon nagyon finomak voltak és bőséges a mennyiség! El voltunk ámulva a folyamatos vendégseregen, akinek csak tudtak kerestek helyet, nem volt fennakadás.
Az bizonyos, ha még erre járunk ide tuti visszajövünk és ami a lényeg életemben először itt ettem rákot! Isteni volt!
2018. július 15.barátokkal járt itt 55Szuper kiszolgálás, udvariasak, figyelmesek. Nagyon finom, friss halételek is! Mennyiség is sok. Csak ajánlani tudom őket!
Bármit kértünk kihozták, és nem is csalódtunk, látszott, hogy minden akkor készül. Tényleg isteni volt minden! Szép a környezet is. Külső térben ültünk le, folyamatosan jöttek-mentek az emberek, a felszolgálók pörögtek. Kellemes tiszta a hely!