2023. április 21.gyerekekkel járt itt 35 A szálloda gyönyörű, az ételek finomak és bőséges választék van. Ami nem tetszett: érkezésünkkor a fiatal recepciós hölgy kedvetlen volt, eszébe sem jutott, hogy felajánlja, hogy a szálloda teraszán, vagy a büfében, vagy bárhol máshol várjuk meg a 15 órát. Nem hiszem, hogy a szobánk ne lett volna készen. . . mégsem mehettünk be.
Anyukámmal jártuk Visegrádot, jó lett volna leülni,vagy kicsit (kicsit! ) előbb elfoglalni a szobánkat. (Délben érkeztünk, nem mondták, hogy 2 fél 3 körül próbálkozzunk. . . máshol azért felajánlják, ha kész a szoba). Mindenki más nagyon kedves volt. Az összes pincér, a többi recepciós nagyon kedves volt. A wellnessben hiába volt gyerekmedence első nap egy család 3 gyerekkel ugrált, hangoskodott, labdázott az ülő medencében, ahonnan a nyugdíjasok sorban kimenekültek. . . (pedig nyugdíjas kedvezményes hét volt épp) . Senki nem szólt rájuk. Zavarták a nyugalmas pihenést. A wellnessben több medence volt, és jó lett volna használni este is, 11 ig lehetett volna, csak éppen nem volt kellemes meleg a víz. Sajnos. A környezet gyönyörű.
Royal Club Hotel válasza
Kedves Zoltánné!
Hálásan köszönjük, hogy megosztotta velünk részletes értékelését.
Örömmel olvastuk, hogy elégedett volt éttermünk kínálatával.
Ugyanakkor nagyon sajnáljuk, hogy érkezéskor nem kaptak megfelelő segítséget a recepcióstól.
Munkatársainkról leginkább pozitív visszajelzést szoktunk kapni, így mindenképpen utána járunk mi okozhatta a kialakult helyzetet. Elnézést kérünk a wellness részlegen tapasztaltak miatt, a jövőben mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minden vendégünk maximális kényelemben élvezhesse szolgáltatásainkat.
Reméljük, ezen kívül kellemesen telt pihenésük és hamarosan újra ellátogatnak hozzánk.
Üdvözlettel:
Heier Márk
Mb. Recepció vezető
2023. április 24., , Royal Club Hotel
2022. december 7.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda nagyon szép helyen van, a kilátás a Dunára az erkélyről fantasztikus. A szoba és az egész szálloda gyönyörű. Mi ráadásul egy pezsgőfürdőkádas szobát kaptunk gyönyörű üvegfalas fürdővel. (Láttunk másik szobát, ahol a szoba nagyobb volt fotellal és kanapéval. )Itt kicsit kicsi volt a szoba, és csak egy szék volt.
. . lehetett volna kettő. Az ételek finomak és változatosak. A wellness csudajó, csak kicsit hideg volt a vize. . . . . a szauna. . . felöntésekkel kiváló. A masszírozást is kipróbáltuk. . . a mauri masszázs fantasztikus volt. . . a dinamikus masszírozás inkább simogatásnak tűnt. A wellnessben a recepciósok kedvesek, türelmesek. A szálloda programjai többféle lehetőséget nyújtanak. . . Nagyon jól éreztük magunkat!
2016. október 3.családjával járt itt 55Nagyon finomat ettünk és nagyon gyorsan kaptunk mindent. A tanuló pincérfiú nagyon kedves és figyelmes volt. Az étlapon nagyon sok választék. az étteremben többféle lehetőség van: kinti kerthelyiség, kisebb terem, nagy helyiség. Kellemes minden szempontból. A fogások nagyok, és finomak. A tálalás gusztusos. Mindannyian jól laktunk. Nagyon elégedettek voltunk.
2016. január 5.barátokkal járt itt 45 Anyukámmal és baráti házaspárral voltunk itt. (Már párommal is töltöttünk itt 3 napot, és az akkori élményeink alapján jöttünk újra ide. )
Először emeleti szobákat kaptunk, de mivel idősebb emberkékkel voltunk, sajnos, nem lett volna jó, ha nem sikerül másik szobába menni, de a személyzet azonnal reagált a kérésünkre, és kaptunk másik szobát.
Nagyon szép , tágas, szuper szobák, gyönyörű környezet, kiváló ellátás. A wellness részleg is jó, de ha tele van a hotel, valószínűleg kicsinek bizonyul. Ismét nagyon jól éreztük magunkat.
2016. január 5.a párjával járt itt 55 A párommal voltunk 2 éjszakára a hotelben. Szenzációs volt. Több helyen jártunk már, de ez mindent felülmúlt. A környezet, a Kőrös part, a szabadidő többféle eltöltésének lehetősége mind mind hozzájárul, hogy mielőbb visszajöjjünk ide. Igénybe vettük a kajakot és nagyon élveztük a lehetőséget. A wellness részleg is kiváló.
A lakóegységek elhelyezése és felszerelése modern és mégis "hercegi". Az étteremben felkínált ételek. . . :először megijedtünk, mert nem sok a választék, és kevésnek tűnt, de aztán rájöttünk, h kiváló szakács szenzációs fogásokat állít össze. nagyon jól éreztük magunkat, és azonnal visszamennénk. Mindenképp elvisszük a család többi tagját is erre a helyre.
2016. január 5.családjával járt itt 55A lányommal töltöttünk 3 napot a szállodában.
Nagyon tetszett a környezet, a szálló, a vendéglátás.
Ugyan hideg volt és korán sötétedett, élveztük minden percét a szabadságunknak. A wellness részleg kifejezetten tetszett. Az étkezések alkalmával "degeszre" ettük magunkat, finomabbnál finomabb ételekkel.
Azóta is visszavágyunk! Szeretnénk a család többi tagjával is eljönni erre a helyre.
2015. október 5.barátokkal járt itt 25Sajnos, nagyon elrontotta az ott tartózkodásunkat az, hogy a wellness részleg egyetlen medencéjében a víz hideg volt. Nem számítottunk rá, hogy fázunk, és ezért nem tudunk ott tölteni 2-3 órát (wellness szálló) így programot sem csináltunk, viszont gyalogosan meg semmit nem érünk el a szálloda elhelyezkedése miatt.
2014. február 24.a párjával járt itt 55 A leginkább a személyzet udvariassága tetszett. Minden kívánságunkat lesték. A wellness részleg viszont nagyon kicsi. A masszírozó fúvókák nem működtek, a víz hideg volt. És mivel tele volt a szálloda, nem nagyon tudtuk élvezni a wellness részleget, mert tömeg volt a kicsike vízben és a szauna is mindig tele volt, nem is tudtunk bemenni.
(pedig emiatt választottuk a szállodát)
Az étkezések alkalmával nagyon sokat ettünk, és nagyon változatos ételeket. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.