2024. július 3.a párjával járt itt 25 Ugyan már két éve jártam itt, de akkor nem tűnt ennyire rossznak a hely. Most viszont! Délután kettő után értünk oda, és odairányítottak egy kis asztalhoz, mondván, hogy ebédidő van, és várnak családokat. (2 asztal volt ahol ültek ) Nem igazán tetszett nekik, hogy csak inni szeretnénk, és ránkerőltettek azért egy étlapot is.
Én bementem a mosdóba, ahol brutális látvány fogadott. . . majdnem ki is fordultam rögtön. . . de inkább átmentem a másikba. A személyzet hangosan káromkodott a belső helységben. Nem igazán mosolyogtak, lehet hogy csak ránk nem, nem tudom. Körben az étterem körül volt párásító elhelyezve, de valamilyen megfontolásból mindegyik fújókája kifelé volt fordítva, és így a járókelőkre fújta a hűsítő párát, én meg legyezhettem magam benn az étteremben ülve. Azt hiszem ide sem fogok betérni többet.
2024. július 3.barátokkal járt itt 25 Egy kisebb csapattal tértünk be egy másik helyről ide beszélgetni, mert a másik helyen éppen rendezvény volt és nem hallottuk egymást, viszont már kikértünk pár limonádét, így ezzekkel felszerelkedve mentünk át. Nem is hagyták szó nélkül. Étlap nem volt, csak egy kódolvasó az asztalon. Mindenki rendelt, és beszélgettünk.
Azt nem mondom, hogy kicsi adagok voltak az ételek, de hogy a sült krumplin nem volt szarvasgombás szósz, nah az is biztos! A mangós limonádé is csak nyomokban tartalmazott mangót sajnos. Ha kiürült a pohár vagy a tányér olyan gyorsan elkapták előlünk, hogy védekezni sem tudtunk volna. Aztán kértük a számlát. . . és akkor derült ki, hogy nem tudják megbontani azt. Ezt azért lehetett volna mondani előbb is, mert volt akinél csak kártya volt. Szóval én nem hiszem hogy vissza fogok menni ide, mert nem tetszett annyira.
2024. április 2.a párjával járt itt 25 A Húsvéti hosszú hétvégén jártunk ezen a helyen, ezért felárat kellett fizetni, és a teraszos szobáért is felárat kértek- ez egyébként majdnem mindenhol így van, ezzel nem is volt gond. A beharangozott welcome drink csak papíron létezett, mert a személyzet nem tudott róla. A hajózással kapcsolatban is megkérdeztünk egy ottlakó !
! ! recepcióst, aki azt a felvilágosítást adta, hogy május 1 előtt sem kerékpárt nem lehet kölcsönözni, sem hajó nem indul, csak Zamárdiból. Még jó, hogy azért elmentünk Siófokra, és lám 3 hajó is ment egész hétvégén, egész nap :) A vasútállomáson a tájékoztatás a vonatokról sem a kitett táblán, sem az alkalmazáson, sem a jegyváltó autómatánál nem volt sem egyértelmű, sem azonos. Botrányos volt a közlekekedés. A part úgy be van építve, hogy mindenhol csak magánterület van, itt sehol nem lehetett sétálni a Balaton parton :( Ki volt írva, hogy van egy élménytér kicsit arrébb, de ott szinte semmi sem volt, nemhogy élmény:D
A szoba nem volt túl nagy, de két embernek szerintem elég, viszont az elrendezése logikátlan volt, a fürdőajtó mögött volt a kapcsoló, a lámpa alig világított, a kis szekrény amiben a hűtő volt pont ellentétesen nyílt, mint a hűtőajtó (no, de legalább jól hűtött :)) A teraszon az oldalsó korlát kiesett, és tele volt pókkal, bogarakkal az egész. Az ágyak éjjel szétcsúsztak egymástól. A reggeli a szokásos kÍnálat volt, bár éppen az üdítő automatát nem sikerült elindítani. A vacsora étlap elég szegényes szerintem, és most nem is volt nyitva még más, úgyhogy csak itt tudtunk enni. A második jakuzzis órát felszámolták, pedig nem erről volt szó, de az a jacuzzi olyan szinten koszos volt, hogy azt hittük elhányjuk magunkat. Tiszta víz volt a padló még a wc-ben is, a papír tiszta nedves, a vakolat leesve, senki nem szedte fel, törölte fel. Egyik nap egész éjjel zajoskodott és kiabált egy társaság, még hajnali fél ötkor is, és senki nem szólt rájuk. A személyzet viszont kedves és segítőkész volt (leszámítva a fent említett dolgokat). Összegezve: Nem ajánlanám senkinek sem ezt a panziót, sem ezt a helyet! ! ! ! Ilyen árkategóriában sokkal jobb helyen is el lehet költeni a pénzt és az időt!
2022. november 24.a párjával járt itt 25 Kora este értünk az étteremhez, ahol foglalásunk volt. Szerencse vagy nem, de több turista csoport is éppen akkor volt ott. Így a hangulat az élő zenével egészen kellemes volt, viszont a felszolgálók inkább a valutát részesítették előnyben (mi hátra maradtunk a felszolgálásban). Az étel nem volt ici-pici adag, de a székelykáposzta nem is volt finom egyáltalán.
Igazi nosztalgikus az étterem hangulata, értsd úgy. . . retro :)
Sok étterem van még a városban, ide nem hiszem, hogy visszajövünk.
2022. szeptember 12.a párjával járt itt 55Nagyon aranyos kicsi hely, elképesztően kedves személyzettel, és csuda finom ízekkel. Egy nagy sushi tálat kértünk, amit egy hajó formájú tálon kaptunk meg cseresznyevirág fa dekorációval. Mindenkinek ajánlom a helyet, hangulatos, kedves, finom :)
2022. július 15.a párjával járt itt 45 Már voltam ezen a helyen úgy 3 éve, akkor nagyon tetszett :)
Most láthatóan mások voltak a személyzeti alkalmazottak. . . . az ő viselkedésük azért hagyott némi kivetnivalót :)
Az étel bőséges volt és finom, a hely szép még mindig. Viszont. . . . ugyan van egy felszerelt klíma a bejáratnál, de az pont semmit sem ér ha éppen nem előtte állsz.
Az egész vacsorát úgy fogyasztottuk el, mintha egy szaunában lettünk volna. Szóval nyáron fürdőruhát mindenképpen vigyetek magatokkal! :D
Azt viszont nem értettem miért kell a teraszon pont az árnyékban lévő asztalokra rátenni a foglalt táblát, mikor az éppen ott lévő fogyasztó vendégek megsülnek a napon. Azért ne hagyjátok ki a helyet, mert egy élmény! :)