2019. augusztus 22.a párjával járt itt 35 Először jártunk ebben az étteremben a személyzet nagyon jól végzi a dolgát. Már az elején nagyon kedvesen elmondták, hogy melyik ételt nem tudják kihozni, meg kérdezik, hogy izlett-e az étel stb tényleg kifogástalan. Az ételek mennyisége is rendben van. Az ár érték arány is jó. Az ételek íze 5 skálán én csak 3 tudnék adni ezen a téren van javulni való.
Az orja leves is elég íztelen volt, a csonton több húst kellett volna hagyni, és esetleg tormával azt el lehet fogyasztani, ami egy csárdához is illene. Kétszemélyes tálat ettünk, a gomba nem volt friss, a gordon tölteléke nem minőségi alapanyagokkal volt töltve a rizs száraz volt, és nekem a többi étel is íztelen volt.
2019. július 23.családjával járt itt 25 Se vidámság,se jó kedv, se kedvesség,se tisztaság,nem volt. Szombat délbe akartunk Tatán ebédelni, de mivel a szemben lévő étterem ahova szoktunk járni megtelt, így gondoltuk eszünk valami olaszos ételt. Nem volt telt ház ennek ellenére oda se jöttek az asztalhoz megkérdezni, hogy mit akarunk, nekünk kellett az étlapot elhozni,én már az első körben eljöttem, volna, de a többiek éhesek voltak így lebeszéltek róla.
A pincér nőnek szólni kellet, és csak azután jött oda. Megkérdeztem, hogy mennyi idő mire kiszolgálnak,nem értette, még a kérdést sem értelmes választ nem tudott adni, látszott rajta a világfájdalom, hogy neki ezt a munkát kel végeznie. A pizza amit rendeltem ízlett, de nem ért 1700ft a többiek tésztás Carbonarát
ettek megkóstoltam, de nem ízlett. Maga a hely lepukkant, de nekem ez nem számít, mert ha jól főznek, és kedves a kiszolgálás akkor nincs semmi baj, bár a hely azért valamennyire minősít, de mára már ez sem igaz egészen, mert jártam már szép helyen , de az étel és a kiszolgálás, sem volt megfelelő.
2019. június 23.a párjával járt itt 45 Már hallottunk a helyről, de még nem jártuk itt. 2 személyes tálat ettünk, húslevest, és francia hagymalevest, mindegyik étel bőséges és jóízű volt, megfelelően tálalva, na nem úgy ,mint ahogy a különféle szakácsversenyeken mutatják, hanem normálisan gusztusosan díszítve,és ami nagyon fontos tudva,hogy mit eszel.
A felszolgálok, kedvesek, a helyiség nekünk annyira nem tetszett, de nem is volt lényeges, mert már számtalan helyen jártunk, ahol rendben volt ,de a séfnek nevezett valaki meg már olyan művész volt,hogy egy halom pénzért ettünk valamit,és még azt sem tudtuk,hogy mi az,ráadásul éhesen távoztunk, ezért keressük az ilyen vendéglőket, ahol számunkra megfelelő ételeket szolgálnak fel, a helyiség meg olyan amilyen
A számla összege 6500Ft volt ami, teljesen ár értékarányos,Vasárnap délben voltunk, és tele volt.
2019. június 23.a párjával járt itt 25 Mivel az év 2018 év tortája ebből a cukrászdából származik, arra jártunk és gondoltuk megkóstoljuk. A véleményt mondani úgy lehetne a legjobban ha végig ettük volna a választékot,de mivel ez lehetetlenség ezért amit ettünk arról tudunk véleményt alkotni.
Az év tortája jó volt, a gesztenyepüré, is jó lett volna ha, nem műanyag tejszínnel készítenék, az áfonyás sajttortát pedig meg sem ettük olyan csapnivalóan műanyag volt. Aki mester cukrásznak hívja magát dolgozzon minőségi alapanyagokkal. A gasztronómia területére is ráférne már egy alapos reform úgy mint annak idején a pálinkánál, meg a tejföl, frissfölnél stb. Meg kellene állapítani, mit is nevezhetünk főzött kézműves fagylaltnak,vagy nyújtott házi rétesnek, házikenyérnek,hamburgernek, virslinek, debreceninek, kolbásznak stb:, mert így aki még nem evett ilyen ételeket alaposan átverik.
2018. szeptember 26.családjával járt itt 35 Olvastam ezen a honlapon egy 2014-es véleményt, amivel én is egyetértek és ezek szerint a helyzet ezen a téren azóta sem javult. A félpanziós ellátás szegényes ehhez a szállodához viszonyítva. A hideg reggeli semmi házi jellegű felvágottat, vagy helyi készítésű ételt nem tartalmaz, mind kommersz bolti árú.
A gyümölcs választék szegényes, a sütemény szintén és nagyon cukrászdás jellegű. A vacsora kb öt főételből áll ami ízre ugyan finom de választéknak igen gyenge,aki könnyű vacsorára vágyik azt itt nem találja meg. Egy éjszakára több mint 18Eft fizettünk úgy gondolom ebbe az árkategóriába bele kellene férnie minőségibb étkezésnek. Egy fél évvel előtte jártunk Saliris Resort - Spa Conference Hotel-ben,ahol egy éjszakáért 15Eft fizettünk de sokkal nagyobb választék volt. ha egy 5 skálán kellene értékelni csak kettest tudnék adni. Míg Salirisnak 4-est. Ami még nem tetszett, hogy a kinti medencét thermal vizesnek hirdetik ennek ellenére 23 fok körüli vize van. Az elhelyezkedéssel, a tisztasággal, a személyzet kedvességével, a kastély állagával egyetértek a többi véleménnyel.
2018. augusztus 14.a párjával járt itt 25 Már többször is jártunk ebben az étteremben,ott le is írtam a tapasztalataimat azok összességében pozitívak voltak. Sajnos most ilyet nem tudok írni. A leves amit rendeltünk Csorizós levesnek hívják amikor legutoljára ettük 7 decis nagy adag volt csipetkével tejföllel, és buggyantott tojással, házi kenyérrel jó minőségű alapanyagokból elkészítve finom volt.
A mostani sokkal kisebb adag nyers tojással, egyik kemény másik puha babbal, kevés gyenge minőségű kolbásszal, adalékos kenyérrel, íztelenül. Alapvetően csak egy levest akartunk enni, de mivel ez ilyen kevés és rossz volt ettünk egy rántott sajtot, és egy kecskesajt gnocchi val, ami szintén rendkívül íztelen volt. Egyedül a kiszolgálás volt rendben a felszolgáló meg is kérdezte, hogy rendbe volt-e minden én elmondtam a levessel és a második étellel való tapasztalatomat, ő tudomásul vette, és semmi. Igaz mi megettük a levest és a kecskesajtot is mert már éhesek voltunk, és nem akartunk máshova menni. Egy darabig biztos nem megyünk.
2018. július 22.a párjával járt itt 25 Csárda jellegű étterem, és itt vége is a pozitívumoknak, se a vendéglátás,se az étel színvonala meg sem közelíti amit egy ilyen helytől elvárna az ember. Igaz,hogy mi éppen nem Magyaros ételt rendeltünk, mert rántott/egy sima és egy camebert/ sajtot ettünk, de a tálalás az olyan puritánra sikerült, hogy a tányéron az egyiken egy narancskarika árválkodott, a másikon meg semmi, nem beszélve az apró szemű száraz másodosztályú rizsről, ami az egyik köret volt.
A tartár mártás az meg sima majonéz volt A sajtok minősége is erősen kifogásolható. A pincérek tették a dolgukat,a kötelező udvariasság megvolt, viszonylag gyors volt a kiszolgálás, de nem is voltak sokan. Azt sem értettük, hogy mért nem lehetett olyan helyre ülni, ahova mi szerettünk volna, mert ki volt ugyan rakva sok helyre a foglalt tábla, de ez amolyan kamu volt, mert mi öt óra környékén jártunk ott,amikor kevesen voltak, de amikor végeztünk akkor még kevesebben voltak. A végén a tulajdonos jött oda fizetni aki két szót nem szólt kapott is tőlünk 50Ft borravalót. Nagyon gyenge hely nem ajánlanám senkinek.
2018. június 25.családjával járt itt 45 Először jártunk ebben a szállodában. Az előttem értékelők leírták a szálloda pozitív tulajdonságait amivel egyetértek. Én az apróbb hiányosságokra hívnám fel a figyelmet. A parkolásért külön 1500Ft számolnak fel naponként és így is vadászni kellett a parkolási helyet. A reggelinél és a vacsoránál nem szolgálnak fel diabetikus süteményeket.
A vacsoránál az ételek számunkra íztelenek voltak. Az első emeleten volt a szállásunk a terasz és környéke elhanyagolt gazos volt, ugyan úgy mint a sódomb és környéke. A légkondicionáló kapcsolója szét volt esve, amikor sikerült bekapcsolni jó hangos volt, így kikapcsoltam. A zenés est fél tizenegyig tartott, ami a foci vb miatt át lett téve a bárral szemközti részre, amit szerintem pont fordítva kellett volna csinálni,és legalább 4óráig tarthatott volna hiszen a 7. -en van így a szálloda lakóit nem zavarja a hang. A szálloda részéről nem ajánlottak semmilyen programot és távozáskor nem kérdezték meg, hogy jól éreztük-e magunkat.
2018. június 19.a párjával járt itt 35 Először jártunk ezen a helyen, már többször hallottunk róla gondoltuk ideje megnézi. A megközelíthetősége egyszerű, de nincs kitáblázva, így azt hittük, hogy bonyolultabb lesz. Az egész helynek jó hangulata van különösen a szőlő lugas,tetszett, ahogy fel van futtatva, és ez adja a terasz lefedettségét.
A pincérek nagyon barátságosak voltak,ezt kiemelném, mert én csak ezért ajánlanám ezt a helyet másoknak, illetve még magáért a helyért. Mi egy kétszemélyes tálat rendeltünk, ami tulajdonképpen egyszemélyesnek volt tekinthető, ami meglehetősen íztelen volt, amit azzal magyaráztak, hogy ők csak természetes anyagokkal dolgoznak, ízfokozókat nem használnak, de szerintem a só a fokhagyma, a bors is azok Stb. Az adag erdélyi fatányéros méretű, volt amit régebben sok vendéglőben bugylibicskával szolgáltak fel. (a gyerekek nagy örömére) Ez az étel mára teljesen kikopott. Továbbá azt is hiányolom,hogy szinte mindegyik étteremben ugyanazon édességeket lehet kapni Somló, Palacsinta Stb csak más minőségben. Egy ilyen helyen illene, magyaros ételek adni, nagyon jó alapanyagokból, nagy adagot felszolgálni. A magyar gasztronómia meg van zavarodva, mára eltűntek a jó magyar csárdák, pecsenye sütők és jöttek helyettük a street food-os jó drága kaják, persze ez is kell, mert van rá igény,de azért ha az ember betér egy csárdába akkor azért megy, hogy azokat az ételeket kapja ami oda illik. Összegzésként a hely jó a pincérek jók az étel kevés és íztelen.
2017. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 45 Az étterembe elég sokan voltak, ennek ellenére a kiszolgálás rendben volt a pincér nem volt túl szívélyes, de tette a dolgát. A harcsa halászlé kimondottan finom volt és nagy adag,a kétszemélyes haltál szintén friss, és jóízű volt. Kimondottan olyan hely ahol jót lehet enni és még jól is lehet lakni.
Talán az étteremre ráférne egy felújítás, de összességében rendben volt minden.