2017. augusztus 7.a párjával járt itt 45 Először jártunk ezen a helyen. Füreden már többször is voltunk, de ez a hely mindig tele volt, most sikerült kifognunk egy asztalt. Nem véletlenül vannak sokan hiszen az emberek kedvelik a házas süteményeket. A választék is egyedülálló hiszen itt nem a megszokott cukrász süteményeket árusítják.
Mi egy házi krémest ettünk, és amire nem számítottam tényleg zselatin nélküli főzött krém volt benne, és a lapok is nagyon hasonlítottak a hájassal készült lapokhoz. Nagyon meg voltunk elégedve az ízével. A kiszolgálás is udvarias volt, de sajnos egy kicsit lassú. Vissza fogunk menni a többi sütemény is megkóstolni. Nagyon tetszett a hely.
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 35 Ezt az étterem egy átlagos helynek tartom. Az ilyen családi vállalkozásban üzemeltetett helyeknek sokkal barátságosabbnak kellene lenniük,nem úgy kellene működniük mint az üzemi konyháknak.
Számomra érthetetlen, hogy amíg az ételre várunk miért nem lehet egy kis pogácsát, sós mogyorót stb felszolgálni vagy miért nem lehet szinte sehol enni egy jó ínpörköltet, vagy borjúlábat rántva stb,vagy mért van mindenhol ugyanolyan desszert somlói műanyag habbal, palacsinta stb. A fő étel amit ettünk ezektől eltekintve ízletes volt, ezért merem ajánlani a helyet másoknak is, mert már voltunk sokkal rosszabb helyen is.
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 35 Pár évvel ezelőtt jártunk már ezen a helyen, nem voltak rossz emlékeink ezért úgy gondoltuk betérünk megint. A kiszolgálás(nem mondták, hogy a számla tartalmazza a szervízdíjat, ami a végösszeg tíz százaléka) az ételek minősége, íze rendben volt, bár a csülkös bablevesben(1690) kevés volt a hús, hiányoltam belőle a kolbászt és igen szerény mennyiségű tejfölt volt rajta.
A harcsapaprikás(2990)mennyiségileg is minőségileg, és ízre is rendbe volt. A szóda ára volt a legfelháborítóbb 1L 700Ft volt a somlói sem volt olcsó 990Ft ért, de legalább finom házias volt. A végösszeg 7515Ft volt, amit ezért az ebédért soknak találok, így vegyes érzelmekkel távoztunk, ajánlani csak azért ajánlom,mert legalább jó ízűek voltak az elfogyasztott ételek.
2017. július 14.a párjával járt itt 25Nagyon gyenge cukrászda.
A sütemények nagy része átlagos mű sütemény volt, amikre az árak sem voltak kiírva, továbbá volt két képzetlen nem túl barátságos felszolgáló, aki nem hogy megszólítottak volna hanem még a kérdéseinkre sem igen tudtak, vagy akartak válaszolni.
Többet nem megyünk. Sokkal többet ki lehetne hozni a helyből.
2017. július 14.a párjával járt itt 45 A mai világban, olyan éttermet ahol bőséges a választék, nagy adagot adnak, ízesek az ételek, gyors és udvarias a kiszolgálás és megfizethetőek az árak már alig lehet találni. Ebben az étteremben, az előző szempontok majdnem megvalósultak kivéve, hogy számunkra a fácánleves, illetve a rántott velőhöz adott zöldségköret nem volt túl ízesített, és a felszolgáló, lehetett volna barátságosabb.
Az éttermet azért ajánlom másoknak is, nem azért mert annyira jó lenne, hanem azért mert,a mai világunkban ez az étterem már jónak számít.
2017. január 2.barátokkal járt itt 35 Tavaly is ezen a helyen szilvesztereztünk ezért gondoltuk idén is itt fogunk. (10900/Fő) Sokkal többen voltak, mint az előző évben így jelentősen romlott a kiszolgálás színvonala, a pincérek udvariasak kedvesek voltak, de az ételek felszolgálása hosszadalmas volt kb 20,30-tól 23,30ig tartott.
A sok ember miatt nagy zaj volt alig lehetett beszélgetni, a fő étel rendkívül kis adag volt, a kacsa mell rozéra volt sütve és rágós volt, a többi étel nagyjából rendben volt. A fogadó ital is koktél volt, tavaly lehetett választani több jó minőségű rövidital között. A zene is sokkal hangosabb volt a kelleténél. A helyet csak azért ajánlom mert általában ízletesek az étel amit kínálnak, az adaggal azért itt is baj van.
2016. december 20.gyerekekkel járt itt 55 A hely szépen berendezett,hangulatos minden illik mindenhez. A pincérek tudják a dolgukat, szakszerűen kedvesen szolgálnak fel. Rétest ettünk, az íze, állaga rendben volt, a mérete lehetne egy kicsivel nagyobb, minden rétes 350Ft,tehát nem drága. Nekem csak egy dolog tűnt fel, hogy a rétes tésztát úgy nyújtották, mint a Pizzát, és az sehol sem szakadt el ami, egy normál, rétes tészta esetén lehetetlenség.
Számomra ez azt jelenti,hogy valamilyen adalékkal dolgoznak. Ennek ellenére ízlett a rétesük, ha erre járunk biztosan benézünk.
2016. december 20.gyerekekkel járt itt 35Az utcáról a megállító tábla alapján véletlenszerűen mentünk be az étterembe, mert azt hittük, hogy Magyaros ételeket fogunk találni az étlapon, de nem így lett. Az ételek átlagosak, mind nagyságrendileg, mind az ízüket tekintve. Az árak ehhez mérten magasak. A kiszolgálás szakszerű udvarias volt. Összességében a hely nem nyeret el tetszésünket.
2016. november 28.gyerekekkel járt itt 15 A sokszor jártunk már itt, de a nyitást követő pár év színvonalát már meg sem közelíti, ez látszik abból is, hogy annak idején szinte mindig telt házzal ment fix pincér gárdával, és csak foglalásra volt hely, az ár érték arány pedig remek volt. Mára a helyzet megváltozott,mára a fentebb leírtakból már semmi sem igaz, maradt a hangulatos hely és kész.
Tatai lúdsokadalom napján akartunk vacsorázni,a lenti helyiségben kb 8 asztal szabad volt, de amikor le akartunk ülni közölték hogy foglalt, (táblával csak egy asztalon jelezték) nem kérdezték azt sem hogy mit akarunk, hogy esetleg később vissza jönnénk-e egyáltalán semmit. Tudomásul vettük és elmentünk, majd körülbelül egy óra múlva ismét arra mentünk mert az autóval ott parkoltunk, és az asztalok ugyan olyan üresek voltak mint előtte. A pincérnek csak annyi dolga lett volna, hogy megkérdezze hogy az egy óra elég-e a vacsorához. Én úgy gondolom elég lett volna.
2016. november 9.barátokkal járt itt 35 Nem aludtunk a panzióban ezért az értékelésnél csak az étterem értékelése mérvadó. A kiszolgálás kedves volt, de egy kicsit lassú, a hely barátságos, a tisztaság megfelelő. Az ételek italok árai nem magasak. Az húsleves kimondottan finom volt.
A fő ételről ugyanez nem mondható el, számomra íztelen kicsit kiszárított grillhúsokat kaptam, a bélszín kimondottan rágós volt, a köretek frissek voltak, a párolt káposzta kicsit nyers volt, és nem túl ízes. A legrosszabb a somlói műanyag galuska volt, ez az étterem szégyene is lehetne, mert a krém tele volt zselatinnal, a piskótának, pille cukor állaga volt, a tejszínhab meg valamilyen spré volt. A helyet mégis azért ajánlom, mert ennek ellenére az ételek ehetőek, és 22000Ft fizettünk, 6 voltunk levessel,röviddel,sörrel, borral édességgel, együtt, szerintem nem sok.