2019. szeptember 15.családjával járt itt 55 Mi az értékelések alapján választottuk ki a Stube éttermet. Nagyon finom ételek és italok, mindenen a minőség érződik. Érdemes kipróbálni a kemencés ételeket és a street food ajánlatokat is. A teraszon jó időben nagyon kellemes üldögélni. Ezért a minőségért megéri messzebbről is meglátogatni őket. . .
Az étterem előtt nem tudtunk megállni, de egy kicsit lejjebb van egy nagy parkoló is.
2015. július 7.a párjával járt itt 45 Többször jártunk itt párommal és barátokkal az elmúlt hetekben. A fedett részen kívül kellemes kerthelyiség és gyerekjátszótér is van. A személyzet kifejezetten barátságos. Délben kétféle menü is van, kedvező áron és a minősége is jó. Van WIFI is, ami a környéken nem általános.
Minden alkalommal meg voltunk elégedve, az árak pedig legfeljebb közepesek. Figyelembe veszik az ételallergiások kéréseit is. Mindenkinek ajánlom.
2015. május 17.barátokkal járt itt 552015. májusában közepén jártunk itt, még erősen előszezonban. Az étterem volt csak nyitva, az önkiszolgáló rész még nem. A személyzet kifejezetten barátságos és segítőkész, az épület nagyon szép és tiszta. Bár mi csak inni ültünk be, minden hibátlan volt. Az étterem elhelyezése tökéletes, kilátás a csatornára, a kikötőre és a sétányra. Mindenkinek ajánlom!
2015. április 16.egyedül járt itt 55A Keleti pályaudvar aluljárójában található a K-Pop nevű koreai büfé. Mindenféle autentikus étel van, amiket nehéz kiejteni, de nagyon finomak. Pár négyzetméteres és elég egyszerű hely, viszont a kaja nagyon finom és igen olcsó. Amikor ott ettem, több hullámban jöttek koreai (na jó, koreainak kinéző) emberek és rendelték a számukra nyilván ismerős dolgokat. Ha arra jársz, ne hagyd ki, de akár egy túrát is megér!
2015. április 14.családjával járt itt 45Kétszer jártunk itt az elmúlt hetekben esténként, étlapról rendeltünk. A pincérek jópofák és ráérősen elbeszélgetnek a vendégekkel. Nincs túl nagy kínálat, de az ételek finomak voltak. A folyóboruk is egész jó. Az egyik ételnél egy kicsit más érkezett, mint ami az étlapon szerepelt, de amúgy rendben volt. Ajánlom.
2015. április 11. járt itt 252015. április 11-én jártunk itt. Nyegle pincérek, jellegtelen és ízetlen ételek. A bécsi szelet húsdarabja még egy McDonaldsban is cikis lenne. Zajos a közeli főút miatt. A kerthelyiség akár hangulatos is lehetne, de a kiszolgálás és a csapnivaló konyha miatt felejtős. Emellett az árak pedig indokolatlanul magasak. Először, utoljára és soha többet. . .