2019. június 16.a párjával járt itt 25 Előfoglalással /60 nap/ és előre fizetve : A 3-4 CSILLAG KATEGÓRIÁT melyre hirdetve van a szállás illetve állítólag besorolták - valószínűleg évekkel ezelőtt- NEM ÉRI EL. Bár jobb napokat is láthatott, ez csak sejthető. A szobák légkondicionáló nélküliek.
A standard szoba felárral, ablaka nem nyitható /teraszos/, a terasz ajtó rajta a kilincs,a festése a 70-80 -s évek elhasználtságát mutatja. A nyugati fekvésű szobában a sötétítő függöny még árnyékot sem ad nem hogy sötétítést vagy hővédelmet nem nyújt ,de foltos is elhasznált. . . . . . . a terasz? ? ? A fürdőben a mosdókagyló repedt, az elszívó nem működik,a WC öblítő hosszas - többszöri használat után hatékony. Egyes felszerelések a fürdőből hiányzanak /fürdősapka,fültisztító, cipőkanál/ A TV programok száma talán : ÖT ! ! Két pozitívum: a konyha egész jó, a személyzet udvarias és segítőkész, - észrevételemet a szálloda illetékeseinek is megküldöm.