2020. szeptember 18.családjával járt itt 55 Kedves vendéglátás, nagyon jó megközelíthetőség. Közel van a vasútállomás és a Balaton is. A közelben van bevásárlási lehetőség. Este az éttermek is kőhajításnyira vannak a szállástól. A kertben gyümölcsfák között lehet ejtőzni a függőágyban. Grillezési lehetőség is van. A szoba szép, tágas és fényes.
Patika tisztaság van mindenhol. Nyugodt kikapcsolódásra is alkalmas, nem bulizó, italozó fiatalok a törzsközönség. Az ablakon van szúnyogháló, lehet szellőztetni anélkül hogy összecsípnének a kis vérszívók. Van klíma is. A wifi is jó sebességű. Lehet bérelni SUPokat is
2017. április 4.barátokkal járt itt 55Budapesten az egyik legjobb olasz étterem, az már egyszer biztos.
A hangulat nagyon családias.
Finomak a boraik.
A kedvencemet ettem, tenger gyümölcseit. Friss, ízletes, fantasztikus.
A desszerteket érdemes még megemlíteni. Ínycsiklandozó volt az összes.
Nekem nagyon ízlett minden és nem volt annyira vészes árban sem.
Biztosan vissza fogok még térni.
2017. április 1.barátokkal járt itt 35 Évek óta visszajáró vendég vagyok az Aquarellben. Már minden évszakban voltam itt. Pozitívumok:
A tisztaság. Nyugodt, szép környezet. Az étkezéseknél a pincérek nagyon kedvesek. A szobák is tágasak. Sajnos azt vettem észre , hogy kicsit hanyatlás érezhető bizonyos dolgokban. Mik is ezek? Lássuk.
A kertben és a medencék körül jóval kevesebb szék és pihenőágy van, mint ahány vendég akár hétköznapi napon. A fürdőköntösöket mintha a kutya megrágta volna. Itt lyukas, ott szakadt. A szauna melletti mosdót megszüntették, csak a -1 szinten van mosdó legközelebb. A jacuzziba is bepakoltak gyerekjátékokat. Mindenhol gyerekek vannak. Nincs külön gyerekmedence. A fürdőszobában a csapvíz émelyítően büdös. Az ételek már nem annyira ízletesek, mint amikor a nagyon kisnövésű séf készítette pár éve. A reggeli frissen előttünk készített rántotta is elmaradt már. A párnák az ágyban nagyon kényelmetlenek. A szomszéd erkélyen valaki állandóan dohányzott és mivel nincsenek rendesen leválasztva az erkélyek között átjött a szobába a cigifüst. A recepciós kicsekkolásnál kérésünk ellenére nem hívott nekünk taxit,
csak lediktálta a telefonszámot. Majd a taxis 2740 Ft ért vitt ki minket a 8 km-re lévő vasútállomásra. Induláskor 1200 Ft ról indult.
2015. augusztus 9.barátokkal járt itt 55 Vonattal érkeztünk Gárdonyba. Szerencsére nagyon könnyen megközelíthető a hotel a vasútállomástól. Ki is van rakva egy jelzés , hogy merre kell menni. A recepciósok nagyon kedvesek, barátságosak voltak. Minden lényeges információt megkaptunk. A szoba teljesen rendben volt. Nekem nem volt kicsi a wc kagyló.
Viszont a közvetlenül elé épített fali radiátor kiálló részében kb 3x zúztam le a vállamat, pedig nem vagyok egy Arnold Svarczenegger. Az étkezésekkor nagyon meg voltam elégedve. Egy cukrászt azonban felvehetnének, mert a sütik nagyon fapadosak voltak a többi ételhez képest. Tök jó, hogy családbarát a hotel, néha lehetne tematikus hétvége keretén belül kizárólag felnőttbarát hétvége is valamilyen programmal megspékelve. A kinti nagy medencében egyszerre 12 kisgyereket és babát számoltam, míg a gyerekmedencében nem volt senki egész nap. Úgyhogy én beültem oda hűsölni. Így egészen biztosan nem dobtak fejbe labdával vagy ugrottak mellettem bombát. :-)
Nagyon hangulatos volt a gitáros est a vacsoránál. Tekintve hogy nem nagyon van Gárdonyban nightlife lehetne péntek éjszakánként a bárban zenés táncos mulatság. Egészen biztosan visszatérünk még ide.
2015. július 8.barátokkal járt itt 55 Két napot töltöttem Alsóörsön. Mindkétszer itt ejtettük meg a főétkezést. Annyi finomság volt az étlapon, hogy nehezen tudtam választani, de azt hiszem végül sikerült a két legfinomabb fogást megtalálni. A személyzet nagyon kedves, gyors és segítőkész volt. A nagy meleg ellenére is mosolygósak voltak.
Mindenképpen ajánlani fogom másoknak is és én magam is tervezem , hogy visszatérek. Az árak annyira barátiak voltak, hogy Pesten egy Vapianoban többet szoktam fizetni egy feleennyire sem jó ételért. .
2015. július 7.barátokkal járt itt 55Az első előnye: Közel van a parthoz.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Családias a hangulat.
A szobák tiszták, tágasak. Kényelmesek az ágyak. Van wifi is. Az ablakok szúnyoghálóval felszereltek, így életemben először szúnyogcsípés mentes éjszakákat tölthettem a Balatonon.
A reggeli nagyon bőséges és finom volt.
Ajánlani fogom az ismerőseimnek.
2014. június 29.a párjával járt itt 25 Június végén érkeztem meg egy hétvégére a barátommal. Első meglepi: A lift nem áll meg az első emeleten. Magyarán a csomagokat vihettük lépcsőn. Egy esetleges babakocsi, kerekesszékes helyzetet nem tudom hogy lehet így áthidalni, na mindegy. Mivel csak 3 csillagos a hotel, így hajszárítóról és hűtőről nem is ábrándoztunk.
Csakhogy telefon sem volt a szobákban. Se egy asztal. Se függöny. Automata redőny van. A vacsora nem volt nagy választék. Nagy tálban leves minden asztalra. Majd 2 féle főétel 2 féle körettel. Az asztalokra kihelyeztek salátástálakat, ez szimpi volt. A végén fejenként kaptunk egy piskótatekercset. Az italokért fizetni kell, a gépi üdítőért is. A személyzet nagyjából annyira volt lelkes, mintha közmunkán lennének, amit kötelezően le kell tölteni. A reggeli olyannyira szegényes volt, hogy ilyet még nem láttam. 2 féle felvágott, vaj, paprika, paradicsom és 2 féle sajt. Kalács, fehér és barnakenyér felvágva kis szeletekre. Ennyi. A tisztaság nem erősségük. Az étteremben az asztalokon órákig álltak a reggeli maradványok, csészék. A szobákban csak törülközpt cseréltek az ott tartózkodás alatt. Se egy ágyneműcsere, de egy söprés. A szemetet egyszer vitték ki, amikor már ki akart folyni a kukából a papírzsepi halom. Hogy valami pozitívumot is említsek. Az ágyak nagyon kényelmesek voltak. A kilátás is szép, merőleges a hotel a Balatonra. A napozóterasz a medencével az igazi pluszpont. Az nagyon rendben volt. A medence mellől már kora reggeltől kezdve ordított a zene, nem lehetett tőle aludni. A Balatonba vezető stég lépcsője nagyon csúszik, azzal nem ártana kezdeni valamit. A két recepciós közül az öreg úr segítőkészebb, kedvesebb. A Dóri nem hagyja hogy ne az övé legyen az utolsó szó és ha te mondod hogy A, ő akkor is állítja az ellenkezőjét. Bármennyire is tetszett a napozóterasz a medencével, biztosan nem jövünk ide vissza.
2014. március 12.barátokkal járt itt 45Ha unod a hamburgernek nevezett gyorséttermi bóvlit, ide mindenképp érdemes betérni.
Itt a 10 ujjadat megnyalod egy hambi után. A hely is nagyon autentikus, szinte már Texasban érezheted magad. Ha végeztél a finom falatokkal, a bejáratnál Jockey bácsival is lehet fényképezkedni. Ajánlom mindenkinek aki szereti az amerikai ételeket és a fiatalos hangulatú éttermeket.
2014. március 8.barátokkal járt itt 55A belvárosban járva esett a választásunk erre az étteremre. Szimpatikus volt a terasz, ott is foglaltunk helyet végül. Nagyon kedves pincér fogadott. Gyors volt, mint a villám. Perceken belül már a hűsítőinket iszogattuk. Az ételekkel maradéktalanul meg voltunk elégedve. Hozták a belvárosi szintet.
Szívesen visszatérünk még máskor is.
2014. március 8.barátokkal járt itt 55Meglehetősen nagy sushi és garnélarák őrült vagyok. Nincs az a mennyiség amit ne tudnék eltüntetni nyomtalanul. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt olyan finom sushit kaptam, hogy azóta is emlegetem. Tényleg lehetett érezni, hogy az alapoanyagok mind szuperfrissek.
A koktélok is nagyon rendben voltak. Az édességnek még hagytunk helyet, az is mennyei finomság volt. Nagyon elégedetten távoztunk.