2018. március 6.gyerekekkel járt itt 35 Ha a gyerekpocó éheset jelez,mese nincs, az első helyen meg kell állni. Ez most a Molnár lett. Elsőre semmi különleges,elég hűvös volt benn. A kiszolgálással nem volt semmi gond,az étlapon szimbólumok jelzik hogy miből készül az adott étel,gyerekeknek kölyök menü. Italárak megállapításánál kissé vastagon fogott a ceruza.
Nem sokat vártunk az ételekre,amik éppenséggel finomak voltak,de semmi rendkívüli. Mint ahogy összességében az étterem is,de aki nem vár csodát,nem csalódik.
2018. március 6.gyerekekkel járt itt 55 Igazán könnyű helyzetben vagyok,hiszen csak pozitívumokat tudok felsorolni. Az elhelyezkedése tökéletes,a személyzet kedves,segítőkész,a szobák kellemesen esztétikusak,és nem utolsósorban,makulátlanul tiszták. Nekem személy szerint az étkezőnek használt "pince" tetszett a legjobban,ami lenyűgözően szépen lett kialakítva.
Nem mellesleg a svédasztalos reggeli annyira bőséges,hogy aki éhes marad,meg is érdemli :) Egyszóval ide biztosan visszatérünk.
2018. február 26.gyerekekkel járt itt 45A szállásunk itt biztosította a vacsorát,hát ide jöttünk. Elsőre igen puritánnak tűnik a hely,sok dekoráció nem köti le a vendég figyelmét. A pincérek udvariasak,figyelmesek,kedvesek voltak,nem volt semmi gond. Ami pedig az ételeket illeti. . . . bizony finomak voltak,és jó nagy adagok. A család apraja-nagyja a legnagyobb megelégedéssel fogyasztotta el a vacsorát. Nekünk bejött a hely.
2018. február 26.gyerekekkel járt itt 55 Egyértelmű volt hogy meglátogatjuk a cukrászdát itt tartózkodásunkor. Hangulatos,érdekes a belső,szép bútorokkal,igazán csábító kinézetű sütikkel,és bonbonokkal. A sütik finomak,van bennük bőven anyag,ami miatt elsőre töménynek tűnnek,de gondolom ez azért van,mert nem ilyenekhez vagyunk szokva.
Épp ezért kettőnél több nem is fért belénk,de hoztunk haza is bőven. A kiszolgálás udvarias,a mosdók tiszták.
2018. február 26.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elsősorban a gyerekek miatt jöttünk,de sokat számított a víz jótékony hatásának híre is. A fürdő tiszta,tágas,nem éreztük a tömeget,csak az étkezdéknél,ahol a sor sosem fogyott el. A gyerekek is jól szórakoztak,habár a csúszdánál tényleg egyéni felelősség a csúszás.
Ami pedig a gyógyvizet illeti,nos tényleg hatásos,mint ahogy kellemesek a masszírozó,és pezsgő elemek is. Mindent összevetve jó hely.
2017. december 15., csoporttal járt itt 55Itt aztán kedvükre futkározhatnak a gyerekek,simogathatják a kecskéket,és persze etethetik is,miközben a szülők is jólérzik magukat.Ha megéhezik,megszomjazik a vendég,az sem gond,több hely közül lehet választani.A kifutók egyébként nagyok,az utak tiszták,összességében igazán kellemes hely.Érdemes egy napot rászánni.
2017. december 13.gyerekekkel járt itt 55 Mivel szeretek új helyeket felfedezni,hát betértünk a családdal. Belépve kellemes környezet,rendezett belső fogadott. Ahányan voltunk,annyi félét kértünk,és ezt a legnagyobb türelemmel várta ki a pincér. Egyébként ez a figyelmesség mindvégig jellemző volt,ha kellett ajánlott, segített,a választásban.
Az ételek finomak,laktatóak,gyerek menü is van. A mosdók tiszták. Azt hiszem törzshelyet leltünk,feltétlen ajánlom.
2017. június 5.gyerekekkel járt itt 35 Családdal érkeztünk,a (fizető)parkoló tele, a pénztárak előtt hosszú sorok. Csuklószalagos rendszer van,tehát érdemes nyakba akasztós pénztartóval felszerelkezni,ami márcsak azért is ajánlott,mivel a kártyás fizetési mód,egy külön tortúra a büféknél. Aztán benn kisül,hogy az élményfürdőhöz,még külön jegyet kell venni,ami egységes árú.
Záráskor viszont jó ha siet az ember,mert a zuhanyzókból elfogy a víz. . Előnye a strandnak hogy a nagy területen "eloszlik" a tömeg. A személyzet kedves.
2017. január 3.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jól hangzó neve,kinézete alapján tértünk be. (ahol kemence van az csak jó lehet) A belsőarculat magyaros,csárdaszerű. Középen a névadó. Rendeltem is gyorsan egy kemencés borzast. . ami legnagyobb csalódásomra egy konyhai villamos kemencében készült,és sem a hús,sem a "borzas",mackos része nem volt átsütve. A sör meleg. Nekem csalódás volt,mert semmi különlegessel nem szolgált a hely.
2017. január 3.barátokkal járt itt 55Más nem tudom hogy van vele,de én imádom az olyan helyet,ahol az első pillanatban jól érzem magam,barátságosan fogadnak,tudnak ajánlani,nagy,és finom az étel,és ráadásul nem is drága. Nos ez a kisvendéglő épp ilyen :) A hely maga retrószerű,de kellemes,a kiszolgálás tényleg vendég centrikus,a leves forró,az adagok nagyok,és finomak! ! Visszatérek :)