2014. július 6.gyerekekkel járt itt 15 A gyerekek miatt kifejezetten éttermet kerestem(nem hot dog-ot akartunk enni)Az "étterem" nagyon puritán,barátságtalan resti szerű. Hagyományos ételek,szemre elfogadható. A leves tűrhető volt,de a (barackos)csirke belseje,félig nyers,véres volt. Kérésemre kicserélték.
A krumpli püré főzésekor szerintem a szakács nem tudta eldönteni hogy leves vagy főzelék legyen,ezért lett olyan folyós valami. A brassóinak csak a neve volt brassói,de legalább a hús át volt sütve. A végén elmentünk wc-re,de bár ne tettük volna. Kis híja volt hogy az ebéd nem jött vissza. Kritikán aluli,sajna nem fényképeztem le,mert fogtam a gyerekeket,nehogy elcsússzanak,beletenyereljenek valamibe. Piszkos,takarítatlan,borzasztóan büdös,mindenféle foltos,egyszóval elképesztő,mint ahogy összességében az egész. A színvonalat csak az árakban láttam megnyilvánulni.
2014. június 29.gyerekekkel járt itt 25 Régebben mikor még nem voltak gyerekek,már jártam ott,ezért gondoltam hogy velük is elmegyek. A környezet nem változott,kellemes retro. A kinézett ételben máj is volt,kérdésemre hogy ezt ki lehetne-e hagyni a válasz:nem. (tehát fagyasztott a töltelék) A gyerekek epres palcsit kértek,de mivel tudtam hogy nagy az adag,kértem hogy vágják ketté és tegyék 2 tányérra.
Hát azt nem lehet,de kapok egy + üres tányért vágjam én ketté. OK. Gyanúsan hamar kész lett a kaja,az eper savanyú volt. A pincérek kedélyesen csevegtek a pultnál,éppenséggel ráértek,csak mi voltunk.